Dagboek

Aantal berichten: 798
Ga naar:   

Time flies...

09 februari 2020

Lieve boefjes,

Wat hebben we een lekker weekend achter de rug…. en zoals Noa vanavond zei “mama de weekenden bij jou gaan altijd zo snel, dat is stom’, kan ik dat voor nu alleen maar toegeven, de dagen zijn echt voorbij gevlogen.
Woensdag 5 februari haalde ik jullie weer op uit school, na 5 dagen bij papa was het nu weer mijn beurt om 5 dagen van jullie te genieten. Noa jij nam je vriendin Jeanely mee. Boaz jij ging alleen mee. Je wilde graag met Jay spelen en hebt hem gebeld maar hij had geen zin. Later belde Rob, ze gaan naar de kinderboerderij bij ons in de buurt, of je dan gezellig met hun mee wilde, daar had je wel oren naar. Mama dr vriendinnetje Jill kwam samen met Mila nog langs voor Noa dr verjaardag en zo was het een hele gezellige middag voor iedereen. De zon scheen vandaag ook volop en ik merk dat ik daar echt heel vrolijk van word. Boaz jij hebt zelfs nog een tijdje in je uppie buiten gespeeld, dat is voor jou een hele stap en ik was er dan ook heel blij mee. Aan het einde van de middag wilde ik ook nog even naar buiten en dus zijn wij samen een stuk gaan fietsen. Boaz je kan fietsen zonder zijwieltjes maar bent er nog steeds geen held in. Het wordt deze zomer wel echt tijd dat we gewoon jouw fiets pakken ipv dat je achterop gaat bij mama wanneer we op de fiets weg moeten. Dus nu gewoon af en toen samen oefenen, je vindt het wel echt leuk dus het moet goed komen.
Donderdag was weer een dag volop vliegen en rennen, school voor jullie, werken voor mama. Om 12.00 uur had ik de tafel uitgebreid gedekt om samen te lunchen. Normaal doen we dat nooit zo, maar het was wel heel gezellig en ik kreeg ook echte school verhalen te horen, dus ik vind het wel leuk om dit erin te houden. Toen jullie weer op school zaten ben ik gaan sporten, boodschappen doen en heb ik snel de stofzuiger door mijn eigen huis gehaald. Het was alweer tijd om jullie op te halen. Boaz jij ging met je vriendinnetje Jennifer mee, Noa jij mocht weer naar logopedie. Daarna samen een klein rondje bij de kringloopwinkel, heerlijk vinden we dat om daar samen te snuffelen. Ondertussen was het alweer tijd om Boaz op te halen, om te kleden voor zwemles, even een klein hapje eten en hup weer de auto in. Ik word er weer moe van als ik alles op schrijf haha. Terwijl Boaz aan het zwemmen was deden Noa en ik een klein rondje stad. Na de les kreeg jij eindelijk het leuke nieuws dat je op zaterdag 29 februari mag af zwemmen voor je b diploma, topper!!! Dat heb je lekker snel gedaan binky. Helaas kan ik er niet bij zijn als je af moet zwemmen omdat ik dan met Aldert op vakantie ben, maar er zullen wel genoeg mensen aan de zijlijn staan om je te supporten. Om 18.50 uur waren we thuis en heb ik de soep die ik al klaar had staan opgewarmd voor ons…. En toen was het voor mama eindelijk tijd om rustig te zitten!
Vrijdag was het voor mij weer een dagje werken, voor jullie een half dagje school en daarna gezellig met oma op pad naar Purmerend. Sinds vandaag krijgen jullie ook van oma zakgeld, zo gaat het hard met sparen lieverdjes. Je kan er niet vroeg genoeg mee beginnen. In de avond kwam Aldert gezellig bij ons eten en bleef hij voor het eerst ook bij ons slapen terwijl jullie er ook zijn. Het was echt een hele gezellige avond, aan tafel leuke gesprekken, daarna samen een spelletje gespeeld, toen Boaz en ik even aan het douchen waren was Noa op haar manier aandacht aan het uitlokken door een kussen tegen Aldert zijn hoofd te gooien, dat werd uiteindelijk een kussengevecht en boven hoorde ik dat jullie flinke lol hadden. Het was echt een fijne avond, leuk om te zien hoe jullie met elkaar om gaan alle 3.
Zaterdagochtend ging Aldert alweer op tijd richting zijn eigen huis, hij had een mannendag met Madé. Er was vandaag geen schaatsen dus wij konden de ochtend heel lekker rustig opstarten, dat deden we dus ook. In de middag zijn we gaan zwemmen in Enkhuizen. Eline, Dana en Roan gingen ook met ons mee. Wat was het leuk, echt een onwijs fijne, gezellige middag. Het zwembad is klein en overzichtelijk. Roan en Boaz kunnen samen heel leuk spelen. Noa en Dana natuurlijk ook en Eline is al jaaaaaren mijn vriendinnetje, dus gewoon echt een top middag. Ook heel fijn dat jij zo goed kunt zwemmen Bo, zoooo fijn dat jullie steeds een stukje groter en zelfstandiger worden. Na het zwemmen ging Noa met Dana en Eline mee, en Roan ging met Boaz en mama mee. Jullie mannen speelde nog even leuk samen en ik wilde in huis nog even wat doen. Om 18.00 uur hadden we weer bij de meiden afgesproken en hebben we met zijn allen patatjes gegeten. Redelijk op tijd weer naar huis want ik had een verjaardag en opa Kees kwam daarom op jullie passen.

Vandaag was er een filnke storm verwacht en werd er code oranje afgegeven, niet naar buiten dus als het niet nodig is. Ik had het erger verwacht dan dat het uiteindelijk was. We hadden een echte luie zondag, heerlijk soms. Aan het einde van de middag zijn we toch nog even de deur uit geweest want tante Nancy vierde haar verjaardag. Papa, Danielle en opa waren er ook nog, dus jullie hadden geluk. Boaz wat zijn jij en je neefje Liam druk samen, wohhhhh. Wel heel leuk om te zien hoe Liam tegen jou, zijn grote neef op kijkt! Thuis hebben we lekker gezond gegeten en op tijd heb ik jullie naar bed gebracht…. En tsjah, waar ik net dus al mee begon, weekend is weer voorbij gevlogen. Morgen weer school, nog een weekje en dan hebben jullie alweer een week vrij.

Ik hou van jullie, mega, ontzettend veel.

Elke dag weer een beetje meer.

Dikke kus mama

 

Sharona

14 februari 2020 13:43:15

Wat een leuke verhalen weer!! Ik lees ze nog altijd trouw mee zo leuk!!

fijn dat jullie weekenden zo snel gaan en jullie zo veel plezier hebben samen!

goed zo boaz al bijna weer afzwemmen kanjer  

heerlijk Carola dat jij en Albert lekker op vakantie gaan! Waar gaan jullie heen?

veniet ervan!

 

xx

Hiep Hiep Hoera!!!

03 februari 2020

 

Hiep Hiep Hoera voor mijn jarige jopje!!! Bizar maar toch echt waar, alweer 11 jaar terug dat jij op een sneeuw-achtige avond, 13 dagen na de uitgerekende datum, na een mega snelle thuisbevalling, om 21.15 uur op mijn buik werd gelegd. Ons pronkstuk, een zonnestraal in een best wel hele zware periode die ons leven compleet verlichte met d’r mooie koppie. Zo lang als dat het duurde voordat je geboren werd, zo snel ontwikkelde jij jezelf, omrollen, zitten, kruipen, lopen, praten, zindelijk worden, alles deed je allemaal veel te snel. Op school daarin tegen bewandel je heerlijk je eigen pad in je eigen tempo. Je bent geen hoogvlieger en dat zal je waarschijnlijk ook nooit worden, maar je bent wel een lief, mega creatief, sociaal, vrolijk meisje die op een hele positieve manier in het leven staat (meestal dan 😉). Je bent een enorme wijsneus, een bemoeial (positief gezien), een oud wijf die zich het liefst met grote mensen verhalen bemoeit, je bent een spiegel voor mama en kan op de juiste momenten ook echte de juiste dingen zeggen. Je hebt het niet altijd makkelijk gehad met de scheiding en ook met het vertrek van Wiebe heb je het een tijd lang moeilijk gehad. Maar je bent iemand die er voor ‘vecht’ om het beter te laten worden, je handen uit de mouwen steekt en oplossingen aan pakt om er weer een betere tijd van te maken. Je bent gewoon leuk en ik ben er onwijs trots op dat je mij als moeder gekozen hebt.

Gisteren vierde wij jouw verjaardag met zijn allen bij papa op de zaak. Het feestje begon vanaf 13.00 uur maar helaas kwam de eerste visite pas om 13.55 uur binnen, je hebt dus bijna een uur lang de klok vooruit zitten kijken. Het was een gezellige, geslaagde dag met allemaal lieve mensen om ons heen. Aldert was er ook de hele dag gezellig bij. Van hem kreeg je led verlichting welke straks in je nieuwe kamer onder je bed komt. Helaas hadden we, net als bijna alle jaren met jouw verjaardag, last-minute allemaal afmeldingen door de griep. Ook oma Carry kon er helaas niet bij zijn. Gelukkig merk jij er niets van en liep je de hele dag met een glimlach van oor tot oor rond. Je bent aan het sparen voor een nieuwe telefoon dus je kreeg van iedereen geld. Stiekem had ik via een collega al een iPhone 10 voor je kunnen overnemen voor een mega mooie prijs. Dus toen je s ’avonds al je geld telde en samen met papa op internet voor een telefoon ging kijken zei papa dat als hij nog 45,00 euro bij legde mama nog wel iets leuks voor je had. Je mocht kiezen, een nieuwe Samsung kopen of een 2ehands iPhone,,,, helemaal door het dolle heen koos je voor het laatste. Samen met Danielle heb je nog je uitdeelsel in elkaar gezet, je had zelf een idee gevonden op Pinterest, mama had alle spullen bij elkaar gezocht en gekocht en jullie hebben het samen in klaar gemaakt.

Vandaag dan jouw echte dag, na mijn werk rij ik ook naar papa en Danielle toe om je telefoon te brengen (kan papa alles instellen) en uiteraard ook om je een dikke kus en knuffel te geven. Over een paar weken nog je partijtje en dan zitten alle feestjes er weer op voor je.

Ik hou van je, dikke kus mama

 

Marjolein mama van Mearle, Keano en Djealano

03 februari 2020 23:35:11

Hiep hiep hoera! Van harte gefeliciteerd Noa met je 11e verjaardag. Wij hopen dat je een hele mooie dag hebt gehad. Liefs mama van Mearle. Keano en Djealano 

Januari

26 januari 2020

Lieve kuikentjes,

Na een lang weekend bij papa nu weer fijn 5 dagen bij mama. We zijn samen naar huis gegaan waar we een heerlijke chill middag hadden. Boaz jij hebt morgen een spreekbeurt over je goudvis, dus we hebben dat samen voorbereid. Daarna heb ik Noa geholpen met haar huiswerk voor logopedie. Aan het einde van de middag kwamen Eline, Dana en Roan onverwachts even langs voor een koppie thee. De meiden en de jongens speelde leuk met elkaar en de mama's hadden ook genoeg bij te kletsen. Om 18.00 uur hadden we met Aldert bij Ootje konkel afgesproken, we hebben gezellig zitten tafelen, lekker gegeten en leuk gekletst. Dan merk ik wel dat jullie echt groot worden. Jullie willen Aldert graag beter leren kennen en zijn ook heel nieuwsgierig naar Noia en Made. Na 1,5 uur hebben we Aldert gedag gezegd, Boaz jij gaf hem uit jezelf een dikke knuffel, vet grappig en voor mama ook een goed teken. Thuis nog heel even spelen, douchen en lekker naar bed.
Donderdag op tijd opgestaan want we moesten met je vis naar school Boaz. Ik had de vis in een kleine vaas gedaan en die zou jij vast houden in de auto. Bij de eerste hobbel spatterede al een beetje water over je heen waardoor je moest huilen en het niet meer durfde. Mama moest dus de vis vast houden en auto rijden tegelijk... ging allemaal hartstikke goed met die multifunctionele moeder van jullie, haha. Je spreekbeurt ging ook heel goed, je vond het wel spannend zo voor de klas maar je had het goed voorbereid, toppertje man! Ik moest door naar mijn schoonmaakhuisje dus de vis bleef deze ochtend in de klas en dat vonden de kinderen allemaal reuze leuk. Om 12.00 uur samen een broodje eten en de vis snel weer terug in zijn eigen kom, want echt de ruimte had hij niet in de vaas waarin hij mee naar school was. Na het broodje eten weer naar school, en om 15.15 uur weer verder in de race modus voor logopedie, tussendoor avond eten en daarna zwemles. Nog een paar weken bikkelen met onze drukke donderdag planning, de laatste loodjes voor je b zijn in zicht binky. In de avond moesten jullie een beetje op tijd naar bed, ik had een gesprek met papa, In ons ouderschapsplan hebben we afgesproken dat we dat 2 keer per jaar doen. Gelukkig redden we dit aantal nooit. Nu was het alweer 2 jaar geleden en vond papa het echt tijd. Ik heb dan een paar uur van te voren al buikpijn. Ik zie gewoon altijd erg op tegen dit soort momenten. Papa en ik kunnen nog heel goed door een deur en als ouders zijnde hebben we ook echt nog steeds hetzelfde doel voor ogen. Maar als volwassenen samen 1 op 1 die echt met elkaar moeten communiceren werkt het niet, op dat soort momenten weet ik dan ook heel zeker dat we de juiste keuze hebben gemaakt door niet meer samen te zijn. We hebben 2 uur gespraat met elkaar, we zijn onder andere tot de conclusie gekomen dat we best blij zijn met hoe alles gaat en loopt en zijn er vooral blij om dat het met jullie goed gaat.
Vrijdag mocht mama weer een dagje werken en kwam oma jullie om 12.30 uur ophalen. Jullie hebben een gezellige dag gehad. Oma dr vriendin Sandra met haar dochter Marie-Lousie kwamen ook nog gezellig langs. In de avond had mama een verjaardag van een vriendin en kwam opa Kees hier op jullie passen.
Zaterdag moesten we alweer vroeg uit bed omdat Nowie weer een uurtje mocht schaatsen. Na het schaatsen weer naar huis waar we rustig aan deden en weer opwarmde, want jeetje wat was het deze keer koud langs de ijsbaan. Halverwege de middag zijn we met de bus van mama dr werk naar de Ikea gereden. Noa jij krijgt voor je verjaardag van mama een nieuw, 2-persoonsbed. Maar omdat het bed wat je nu hebt ook een kledingkast en ook een bureau is wordt het eigenlijk een complete make-over. Voor je kledingkast heb je geld gekregen van opa, oma en ome Scott. Op de site van de Ikea hadden we al een mooie kast gezien maar toen we daar rond liepen zag je een zwarte kast en die wilde je zeker weten hebben, eerlijk gezegd vond ik hem ook wel iets mooier. Hij was wel wat duurder, dus heb ik er maar wat geld bijgelegd. In de Ikea kregen we met elkaar nog wel wat strijd, mijn lontje was kort en jullie deden er ook wel alles aan om mij te irriteren.... blegh op zulke momenten kijk ik de dag het liefst echt vooruit en kijk ik uit naar het moment dat jullie in bed liggen. Ik had wel door dat het in dit geval voor een groot deel ook wel aan mij lag, we hebben dus even een gesprekje gehad met elkaar. Ik heb toegegeven dat ik fout was en uitgelegd hoe dat komt. Ik merk dat het jullie ook echt goed doet wanneer ik als moeder zijnde ook af en toe mijn 'mindere' momenten heb en mijn fouten dan ook kan toegeven. Nadat we dit gesprek hebben gehad was jullie gedrag ook meteen een stuk leuker en hebben we verder een gezellige middag gehad die we afsloten met een ijsje bij de McDonalds. Maar deze dag was nog niet voorbij want om 18.20 uur hadden we visite van; jawel hoor Rob, Ilse, Jay en Kate. Rob en Ilse hadden een nieuwjaarsborrel en de vriendjes kwamen gezellig bij ons logeren. Ik had mij op het ergste voorbereid, maar joh wat was het gezellig, wat ging het goed en wat waren jullie lief voor elkaar. Noa had allerlei knutsel spullen voor Kate klaar gelegd. Het was namelijk ook wel zo dat Kate bij Noa kwam logeren en Jay bij Boaz kwam logeren... jullie lieten elkaar dan verder ook echt met rust. We sloten de avond wel met zijn allen, lekkere chips en een film op disney+ af. Pas laat gingen jullie naar bed, de mannen op 1 kamer en de meiden op 1 kamer. Jay sliep binnen 10 minuten en de meiden zijn gaan keeten. Boaz hoorde dit en is naar de meiden gegaan waar het een grote gezellige boel werd. Om 23.00 uur ben ik maar naar bed gegaan om politie agentje te gaan spelen bij elk geluidje wat ik hoorde, haha.
Vanmorgen werd ik om 7.10 uur gewekt door het geluid van de jongens, wauwwww goede nacht gemaakt. De meiden sliepen zelfs uit tot bijna 8.30 uur. Ook de ochtend ging weer super gezellig. Om 11.30 uur waren Rob en Ilse er weer.... ik kan niet anders zeggen dan dat het echt geslaagd was en dat ze best vaker kunnen komen logeren zo samen. Al denk jij Nowie er wel anders over... Kate bleef maar kletsen, jij zei zelfs "mama is dit normaal, praat ik ook zoveel, want anders begrijp ik wel dat je soms helemaal gek wordt van mij", haha lekker ding! Rob heeft mama nog even geholpen om de zware dozen uit de auto naar boven te tillen en toen ze allemaal weg waren, de rust weer terug was zijn wij in je kamer aan de slag gegaan Noa. Boaz jij hebt je de hele middag echt onwijs lief en zelfstandig in de woonkamer vermaakt met het knutselen van pokemon (je absolute favoriet) kaarten. Muur 1 van je kamer is af Nowie en echt mega gaaf geworden.... ik heb aan de ene kant wel zin om je kamer te verbouwen maar zie er aan de andere kant ook tegen op om dit allemaal te moeten doen. Nu dit zo goed gelukt is heb ik er wel meer zin in. De zolder waar mama ook al sinds kerst druk mee is gaan Aldert en ik morgen weer een stuk verder af maken (lees de laminaat vloer die ik van Aldert heb gehad af leggen).Zodra dit stukje af is kan jij tijdelijk  naar zolder en kunnen we je kamer ook goed  en zonder haast verbouwen... en dan ga je ook pas terug wanneer het echt af is. Ik moest de bus van mijn werk nog terug brengen, Boaz jij bent met mama mee gegaan. Noa jij bent in de tussentijd je kast opnieuw gaan inruimen en ook weer gaan ontspullen. In je nieuwe kamer heb je echt minder opbergruimte dus je moet spullen weg geaan gooien. Boaz wij hebben de op de terugweg patat gehaald, heel fout maar het was ondertussen al zo laat dat mama geen zin meer had om te koken. Nu liggen jullie lekker te slapen en ben ik met een wijntje op de bank geploft... het was een druk weekend, maar ik heb er wel een heel voldaan gevoel aan over gehouden. Nu aftellen tot volgende week zondag moppie, dan vieren we bij papa op de zaak je 11e... (11 jaar he, hoe zetten de we tijd even stil???) verjaardag... we gaan er een mooie dag van maken.

Lieve, energie vretende, schattige, brutale, (eigen)wijze maar vooral mooie kindjes,
ik hou van jullie, elke dag weer een beetje meer.
Dikke kus mama

 

Marjolein mama van Mearle, Keano en Djealano

31 januari 2020 15:17:15

Lieve Noa en Boaz, 

Wij lezen al jaren mee. Wat schrijft jullie mama leuk! En wat een belevenissen:) jullie mogen heel trots zijn op en met elkaar! Waar blijft de tijd he

 

Liefs marjolein 

Happy New Year

02 januari 2020

Hallo kanjers,

De allerbeste wensen voor 2020. Dat het maar een heel mooi jaar mag worden voor jullie, met het veel liefde, geluk, gezondheid, mooie avonturen en een hoop wijsheid. De schoolvakantie is alweer bijna afgelopen, de drukke, maar zeker ook gezellige feestdagen zijn achter de rug en we kunnen bijna weer terug naar het normale ritme… ik zal dan de vlag uit hangen want yeahhh wat ben ik blij als we weer ritme hebben, haha. Vooral voor jou Boaz is het fijn als we weer ritme hebben, ik hoop dat daardoor jouw oren ook weer beter gaan werken, je minder huilt om een nee en meer waardeert wanneer ik lief tegen je praat in plaats van dat je door gaat met het herhalen van je vraag totdat ik mijn antwoord (hetzelfde als de eerste keer dat je je vraag stelde) schreeuwend tegen je moet herhalen.
Vrijdag 20 december was jullie laatste schooldag, papa heeft jullie met zijn nieuwe auto opgehaald en jullie zijn daar tot en met de ochtend van 2e kerstdag gezellig gebleven. De dag ervoor heeft papa na heel lang wachten eindelijk zijn nieuwe Tesla op kunnen halen. Noa jij bent helemaal in je nopjes, stuurde mama ook allemaal filmpjes van de auto via whatsapp. Wat jullie verder allemaal precies gedaan hebben weet mama ook niet, wel dat jullie heel veel gezellige uitjes hebben gehad en heel laat naar bed mochten elke keer.
Dinsdag 24 december, kerstavond, hebben jullie bij Carl en Nicolette (Danielle dr ouders) gevierd. Ook Danielle dr broer en schoonzus waren erbij. Lekker eten en mega veel cadeautjes voor iedereen.
Woensdag 25 december, eerste kerstdag, hebben jullie in de ochtend rustig aan gedaan om daarna in mooie kleding naar Devani te gaan waar jullie met papa zijn familie kerst hebben gevierd. Neefje Liam en nichtje Evlin waren er ook en daar hebben jullie samen een hele gezellige tijd mee gehad.
Donderdag 26 december, tweede kerstdagen, heb ik jullie om 10.00 uur weer opgehaald, blije koppies en enthousiaste verhalen. Ook hebben jullie alle cadeautjes aan mama laten zien. We zijn naar huis gegaan waar we gezellig zijn gaan brunchen met zn drietjes. Om 15.30 uur zijn we opgedoft en wel naar Purmerend gereden waar we met mama dr familie kerst hebben gevierd. We hadden onder de volwassenen lootjes getrokken. Ik had daarom voor jullie beide ook 1 cadeau. Noa jij kreeg oorwarmers die je graag wilde hebben en voor Boaz had ik een uitje, dat koppie toen ik vertelde dat we 2 dagen later naar Freek Vonk zijn live show zouden gaan, heerlijk! We hadden in de tuin bij ome Davy en tante Nath een winter bbq, het was erg gezellig en het eten ook echt mega lekker. Niet al te laat zijn we naar huis gegaan waar jullie beide gelijk naar bed zijn gegaan.

Vrijdag 26 december begonnen we de dag in rust, lekker lang in pyjama op de bank. Na de lunch wilde ik toch even de deur uit dus zijn we naar het Streekbos gereden voor een wandeling. Onderweg in de auto viel jouw eerste tandje eruit Boaz. Al dagen lang zat dat ding mega los, maar je durfde er niet aan te trekken. Nu is deze er dus vanzelf uit gegaan. Het was echt gezellig met jullie, een leuke route gelopen, gezellige kletspraat en als afsluiter een drankje bij het restaurant. Van zulke dagen kan ik echt genieten. Al was de afsluiting van vandaag wel wat minder. Het gaat al een paar dagen niet lekker met ons hamstertje Max, hij gebruikt zijn achterpootjes niet, de eerste dagen liep hij ondanks deze handicap wel zijn kooi door maar nu bleef hij alleen maar in zijn huisje liggen. Om 19.15 uur hadden we daarom een afspraak bij de dierenarts. Die zei meteen al wat mama dacht, het is beter om Max in te laten slapen. Waarschijnlijk heeft hij een wervelbreuk, we kunnen dit laten onderzoeken, maar wat de uitkomst ook is, bij zo een klein huisdiertje is toch altijd de uitkomst dat inslapen het beste is. Max is nog wel heel jong, maar we willen niet dat hij pijn heeft. Boaz jij keek de andere kant op toen Max een spuitje kreeg, Noa jij keek wel toe en bleef Max aaien totdat hij stopte met ademhalen. Daarna moest jij ontzettend verdrietig huilen (en mama huilde daardoor met je mee). We hebben Max mee naar huis genomen waar we hem later in de achtertuin gaan begraven. Thuis hebben we aan tafel een tekening voor Max gemaakt en zitten praten over de dood. Het was een mooi moment zo aan tafel.
Zaterdag 27 december mocht jij eerst weer een uurtje naar de schaatsbaan Noa, Boaz wij hebben ons in het restaurant gesetteld met wat lekkers te drinken. Na de les hebben we Noa naar opa en oma gebracht waar jij een leuke dag had met oma. Jullie zijn naar de stad geweest, gewandeld over de markt, oma dr auto gewassen en opa had lekker pannenkoeken voor je gebakken. Boaz om 11.45 uur gingen wij samen op pad naar Amsterdam, je begon nu wel wat zenuwachtig te worden. Toen we aankwamen mochten we aansluiten in de rij. We zagen Rob, Ilse, Jay en Kate niet veel later ook komen aanlopen en zij sloten bij ons aan in de rij. Jay had mee gedaan aan een winactie en zo kaartjes voor het hele gezin gewonnen. Zij hadden eigenlijk al 2 kaartjes voor deze show en die had mama dus last-minute over gekocht. Heel toevallig zaten we 2 rijen achter elkaar… Jij en Jay waren beide zenuwachtig en versterkte daardoor elkaar in het drukke gedrag, haha. Voordat de show begon mocht je van mama een cadeautje kiezen, je koos een mooi boek uit. Daarna wat te drinken gehaald en een bak met popcorn. Om stipt 13.30 uur begon de show, je zat bij mama op schoot zodat je het beter zag. Na een klein kwartiertje vond je het wel spannend en wilde je het liefst naar huis, gelukkig kon ik je overtuigen dat we bleven zitten en vanaf dat moment heb je echt alleen maar zitten genieten. Dat koppie van je, echt heerlijk. Ik heb niet alleen van jouw blije koppie genoten maar vond de show zelf ook echt leuk. Nadat het was afgelopen hebben we bij de snackbar wat eten gehaald en zijn toen weer naar opa en oma gegaan om je zusje op te halen. We hebben allemaal een leuke dag gehad.
Zondag 28 december hadden we niks op de planning. Echt fijn een dagje niks moet en alles kan. We hadden nu eindelijk tijd om Max te begraven, dat vonden jullie alle twee wel verdrietig om te doen. We hebben ook zijn hok schoongemaakte en opgeruimd, gek die lege plek. Zoals jullie weten kan mama heel slecht tegen een hele dag niks doen en dus besloten we last-minute om naar Heemskerk te rijden om bij Aldert te gaan eten. Het was alweer een tijd terig dat jullie hem hebben gezien. Het is gewoon nog erg lastig afspreken omdat ik zijn kindjes nog niet mag zien (volgens afspraken uit hun ouderschapsplan) en wij dezelfde regeling hebben. Noia en Madé waren nu extra bij hun moeder dus konden we daar heen, ook vonden jullie het heel leuk om zijn huis te zien. We zijn er 1,5 uur geweest, niet super lang, maar we hebben lekker gegeten en het gezellig gehad. Vooral Boaz vindt het allemaal reuze interessant en vindt het leuk om aandacht te krijgen van Aldert.

Maandag 29 december moest mama weer werken en heb ik jullie naar papa en Danielle gebracht. Jullie hebben een creatieve dag gehad en samen met papa zitten schilderen. Papa had voor Boaz een hele mooie Pokémon geschilderd, die is heel goed gelukt. Ook hebben papa en Danielle de zomervakantie geboekt, Van 9 tot en met 28 juli (echt mega lang ;-( zijn jullie op pad. Samen met Danielle dr ouders hebben jullie een luxe villa met privé zwembad, op een camping, gehuurd in Zuid Frankrijk, vlakbij Monaco. Daar zitten jullie van 11 tot en met 25 juli, met de heen en terugreis erbij zijn jullie daarom bijna 3 weken weg. Onwijs leuk voor jullie... uiteraard gaan wij ook samen nog op vakantie. Hoe, waarheen, wanneer en met wie zien we later allemaal wel, maar dat we gaan kan ik jullie wel beloven.
Dinsdag 31 december, de allerlaatste dag van 2019. Ook deze dag moest mama gewoon werken. Ik heb jullie om 17.00 uur bij papa en Danielle opgehaald, thuis hebben we ons gedoucht en mooi aangekleed en om 18.15 uur zijn we op de fiets naar Rob, Ilse, Jay en Kate gegaan waar we met de hele groep van zwangerschapsgym het jaar gezellig hebben afgesloten. Het was echt een mega fijne, gezellige avond. Wat zijn het stuk voor stuk allemaal fijne mensen en wat zijn alle kinderen ook allemaal leuk en lief met elkaar. We hebben lekker gegeten, gedanst, spelletjes gespeeld, gezellig zitten kletsen en mega veel moeten lachen. Jullie zijn wakker gebleven en waren ook heel gezellig. Pas om 2.45 uur zijn we naar huis gefietst waar we allemaal gelijk ons bed in gegaan zijn. Het was een hele fijne afsluiting van een heerlijk jaar.
Woensdag 1 januari sliep Boaz uit tot 9.30 uur en heb ik Noa om 11.00 uur gewekt, bang dat ze vanavond anders niet meer slaapt. In de middag zijn we traditie getrouw naar Schoorl gereden voor een nieuwjaars-wandeling, maar pffff wat was het koud. We hebben eerst bij Honky Tonk wat nacho’s en drinken besteld en zijn daarna de klimduin opgeklommen en hebben een korte wandeling in het bos gemaakt. Om 17.00 uur werd het alweer donker en zijn we richting huis gereden. We waren allemaal hartstikke moe dus zijn allemaal op tijd naar bed gegaan.
En dan vandaag, donderdag 2 januari. We hebben een rondje stad gedaan, Noa jij hebt nieuwe schoenen gehad. Daarna zijn we naar Sam City gereden waar jullie je een uurtje hebben uitgeleefd, thuis hebben we makkelijk  gegeten en om 17.45 uur mocht jij weer 3 kwartier zwemmen Boaz. Vanavond heb ik jullie ook op tijd naar bed gebracht. Morgen mag mama weer werken en breng ik jullie naar papa en Danielle waar jullie nog 3 dagen vakantie hebben voordat het echte schoolritme weer van start gaan. De vakantie is voorbij gevlogen en als ik het zo opschrijf hebben jullie ook voldoende leuke dingen gedaan.

Ik hou van jullie, elke dag een beetje meer.
Dikke kus mama

Fijne feestdagen

25 december 2019