Dagboek

Aantal berichten: 790
Ga naar:   

Babynieuws

13 augustus 2017


Lieve lieverds,

Jullie worden weer grote neef en grote nicht heart
Vandaag hebben jullie ome Lennart en tante Nancy bekend gemaakt dat zij in maart nog een kleine spruit verwachten. Wat ontzettend leuk! Vanmiddag bracht ik jullie naar papa en bleef ik ook eten, Daniel, Michele, Leya, Lennart, Nancy en Liam waren er ook.... dat was allemaal zo geplant omdat ze ons tegelijk wilde vertellen van het mooie nieuws!
Begin september is de pretecho bij dokter Papa en zullen we weten of jullie een neefje of nichtje krijgen. Boaz jij bent er totaal niet mee bezig en jij Nowie hoopt op een klein nichtje.

xxx mama

Weekendje Winsum

08 augustus 2017
Hi allerliefste moppies van mama,

We zijn net thuis van een mini vakantie in Winsum, Friesland. De ouders van Wiebe zijn een paar dagen weg geweest en hebben gevraagd of wij met zn vieren op hun huis en de dieren wilde letten, nou daar hadden wij wel zin in. Jullie waren het weekend bij papa maar zijn iets eerder terug gekomen. Zondagmiddag hebben opa en oma jullie om 13.30 uur opgehaald bij papa en zijn jullie samen naar Friesland gekomen. Ik was daar al vanaf vrijdag en zo scheelde het mij een ritje op en neer. De zon scheen en we hadden een heerlijke dag. Eerst hebben we het huis verkend en jullie slaapkamers laten zien. Niet veel later kwamen ook Davy, Nathali, Indy, Scott, Joy en Fabian. We hebben lekker in de zon gezeten, jullie hebben met Wiebe gezwommen in de vaart achter he huis, we hebben gezellig zitten smullen van de bbq, voetbal gekeken (het Nederlandse dames elftal won het EK). Om 21.00 uur ging iedereen weer naar huis en bleven wij met zijn vieren. We hebben de vuurkorf aangestoken en hebben nog gezellig in de tuin gezeten met wat lekkers erbij. Een uurtje later is Boaz na een korte douche gaan slapen en om 22.45 uur lag ook Nowie schoon in bed.
Maandag werd Boaz om 7.40 uur alweer wakker en zijn wij met zn tweetjes naar beneden gegaan, arm mannetje is vannacht lek geprikt door de muggen. Je hebt 29 (!!!) bulten op je gezicht en armen.... arm ventje toch. We hebben de ochtend rustig aan gedaan. Nadat ook Noa en Wiebe wakker waren zijn jullie de kippen eten gaan geven en hebben jullie de eieren uit het nachthok gehaald. Daarna zijn de mannen hond Bruune uit gaan laten en hadden Noa en ik even tijd om samen te tutten. Om 12.30 uur zijn we naar Rijs gereden waar we ons de hele dag vermaakt hebben in Sybrandy's speelpark. Het is een heeeeele grote speeltuin waar Wiebe als klein kind ook altijd kwam. Een leuk en overizchtelijk park waar we het onwijs gezellig hadden. Noa jij had een vriendinnetje en bent op een gegeven moment zelf op pad gegaan. Om 17.00 uur ging het park dicht en zijn we nog even naar de hertjes gereden. Daarna naar een vriend van Wiebe die heel veel kippen, grote vissen en een grote groente-fruittuin heeft. Nadat we een tas vol lekkers hadden zijn we bij de Makro boodschappen gaan doen en om 19.30 uur waren we thuis. Jullie zijn met zn drieen de hond uit gaan laten en hebben een stop gemaakt bij een leuke speeltuin. Ik ben thuis gaan opruimen en heb pizza's in de oven gedaan. In de tuin hebben we lekker zitten smullen en daarna konden jullie samen in bad. Ondertussen was het alweer laat en was Boaz zo moe dat hij zelf vroeg of hij zijn bed in mocht. Noa jij kwam nog even in de tuin zitten en keek een film op Netflix.
Vanmorgen was Boaz alweer op tijd wakker en zijn wij weer samen naar beneden gegaan, het zonnetje kwam alweer lekker door. Samen hebben wij hond Bruune (Boaz jullie zijn echt dikke vrienden) uit gaan laten en hebben we ook de kippen verzorgd. Op slot hebben we de slaapkoppen ook maar wakker gemaakt en hebben we ons in onze zwemkleding in de grote tuin vermaakt. Boaz jij kreeg heel erg last van de muggen bulten dus ik ben even snel naar de supermarkt gereden voor een spulletje. Ook nam ik lekkere croissantjes en cakemix mee. We hebben lekker gegeten en zijn daarna een cake gaan bakken. Ook hebben jullie met Wiebe vissen gevangen. Ze hadden er niet echt zin in en na 2 uur en 1 vis hielden we het voor gezien. Helaas begon het een beetje te betrekken en werd het steeds iets kouder. Om 14.30 uur waren de ouders van Wiebe ook weer terug en hebben we lekker van de cake zitten smullen. Toen het begon te regenen zijn we naar boven gegaan waar we lekker geluierd hebben, beetje tv kijken, verstoppertje spelen, kleuren en bank hangen. Om 18.00 uur hebben we met zijn allen gegeten, boontjes uit eigen tuin geplukt door Boaz. Na het eten mochten jullie in de regen spelen en wat een lol hadden jullie. Er lag een enorme plas bij de oprit en samen met Wiebe en zijn broer Durk hadden jullie de grootste lol. Na een warme douche zijn we de spullen in gaan laden en om 19.30 uur reden we weer naar huis waar we een uurtje later aan kwamen. Wiebe slaapt hier ook nog een nachtje en morgen gaat hij vroeg weer naar huis want dan gaat hij met vrienden 5 dagen naar de Griekse zon op vakantie.

Het was een korte trip maar we hebben het samen ontzettend leuk gehad. Ik heb echt genoten van jullie.
Nu is het voor jullie aftellen naar de volgende vakantie, over 3,5 week vliegen jullie samen met papa naar Zuid Frankrijk waar jullie een week op een camping staan samen met Sander, Reza, Lima, Jasper, Jenneke, Mika en Ana...

Ik hou van jullie, elke dag weer een beetje meer.
xxxx mama
 

Zomervakantie

27 juli 2017
Hi knappe koppies van mij,
 
Finally hebben we (lees Noa) vakantie. Afgelopen weekend waren jullie bij papa en hebben jullie genoten van het mooie weer. Lekker gezwommen in de tuin bij buurman Arjan, een water/glij baan in de achtertuin en nog meer fun. Maandag en dinsdag moesten jullie gewoon naar de opvang. Maandagmiddag kreeg ik een appje van papa, hij was ziek of ik jullie kon ophalen. Nou ik kon papa de hand schudden want ik was die middag zelf ook ziek naar huis gegaan vanaf mijn werk en kon hem dus niet helpen. Gelukkig heeft Danielle kunnen helpen, ze heeft voor jullie gekookt en samen met jullie gegeten. Dinsdag was ik ook nog ziek thuis van mijn werk en vermaakte jullie je ook op de opvang. Zo leuk altijd hoe jullie reageren wanneer ik jullie kom ophalen, op mij af rennen, blije koppies en 2 armpjes om mijn nek heen, heerlijk! Ik heb het mij gemakkelijk gemaakt met eten en poffertjes opgewarmd in de magnetron. We hebben gezellig zitten kletsen en iets later dan normaal zijn jullie weer fris en fruitig jullie schone bedjes in gegaan.
We hebben deze week geen auto en moeten alles op de fiets doen. Ik heb 2 weken terug een nieuwe auto gekocht (super blij en trots!!) en mag die zaterdag ophalen en van mijn oude auto is de APK verlopen dus we moeten ons verplaatsen met de fiets. Om 10.00 uur moest ik bij de dokter zijn en 3 kwartier later moest ik mij wegen. Gelukkig scheen de zon en konden we alles op de fiets doen. Na de lunch zijn we op de fiets gestapt richting de stad. Er is clowntjes-dag in het centrum dus gezellig met z’n drietjes die kant op. Halverwege verloor Noa dr snelbinders, ik pakte ze van de grond en vroeg Boaz of hij ze even vast wilde houden. De kleine bink vergat dat hij het in zijn handen had en liet ze per ongeluk los. De snelbinders kwamen in mijn kettingkast terecht en mijn fiets liep compleet vast. Ik kon niet voor- en niet achteruit. Gelukkig gebeurde het vlakbij een fietsenwinkel. Eerst zelf geprobeerd het los te krijgen maar dat lukte niet. Uiteindelijk ben ik geholpen door de fietsenmaker en konden we een half uur later weer verder. We waren nog geen 500 meter onderweg en toen stopte mijn fiets ermee, mijn hele kettingkast is kapot; NEEEEEEEE dat kan er ook nog wel bij. Gelukkig waren we al in de stad dus we hebben de fietsen neer gezet, ik heb even wat stoom staan afblazen en daarna zijn we een rondje stad gaan doen. Ik moest echt even inkomen hoor, want vrolijk was ik niet direct en het was er ontzettend druk… gelukkig hadden jullie lol en dat werkt dan over op mama dus ook ik had weer lol. Na 2 uur was cowntjes-dag afgelopen en heb ik wat mensen gebeld om te vragen of ze ons op konden halen, terug fietsen was geen optie en ov is ook nog een hele reis want bij ons huis in de buurt stoppen er geen bussen. Iedereen was aan het werk of op pad…. Whaaaaaa wat een dag. Ik wilde bijna een taxi pakken om naar huis te gaan toen Wiebe belde, de schat was eerder weg gegaan van zijn werk en had de werkbus mee, hij zou een half uur later al bij ons zijn. We hebben even een patatje gegeten in de tussentijd want het was ondertussen al etenstijd en jullie hadden honger. Uiteindelijk waren we pas om 19.15 uur thuis… al met al hebben we een gezellige middag gehad en jullie hebben genoten van alle leuke springkussens die er stonden. Thuis hebben jullie nog even in de chill-modus op de bank gelegen nadat ik jullie eerst onder een douche gezet had. Nadat Boaz op bed lag kwam Mandy langs om de haren van Noa en Wiebe te knippen.
Vanmorgen begonnen we de dag rustig. Boaz jij bent ook niet helemaal in je hum, verkouden en veel hoesten. Je bent wel altijd vroeg wakker maar sinds kort vind je het niet erg om alleen beneden te zijn. Ik ga dan met je mee naar beneden, maak een ontbijtje voor je en geef je wat drinken. Ik kan dan nog heel even mijn bed weer in. Wanneer je het zat ben kom je mij halen en dan is het wel de bedoeling dat ik direct naast mijn bed sta om met je te spelen, haha. Om 10.30 uur zijn we lopend (ja nu hebben we geen auto én geen fiets haha) naar Chantal, Alissa, Jesse en Noud gelopen. Noa jij had er eerst geen zin in maar hebt uiteindelijk heel leuk gespeeld met Alissa. Boaz jij en Jesse zijn echt dikke vrienden en spelen altijd zo leuk samen. Ook nu weer geen kinderen aan jullie gehad. Tegen 13.00 uur hebben we gedag gezegd en zijn we via de bakker en de Deen naar een speeltuin gelopen, we hadden lekkere dingen gehaald en hadden daar een mini picknick. Na een klein uurtje zijn we weer terug naar huis gelopen waar we ons de rest van de dag vermaakt hebben. Ik ben daar zo slecht in he, een hele dag thuis zijn. Noa jij wilt ook altijd wel even de hort op. Stacey is de eerste 3 weken van de zomervakantie bij haar papa en je mist haar nu al heel erg… Je had zin om te zwemmen en besloot heel dapper dit uiteindelijk in je uppie te gaan doen, ik vond het wel stoer van je. We spraken af dat als er geen bekende zouden zijn je niet zo lang zou blijven en mochten er wel bekende zijn zou je om 18.00 uur naar huis komen. Uiteindelijk kwam je een uurtje later weer thuis want het begon te regenen. Er waren geen bekende en eigenlijk vond je het ook saai, maar zoals je zelf zei ‘ik was er toch dus kon ik net zo goed maar even een paar keer van de glijbaan’. Ik vind het stoer van je hoor wijffie! Boaz wij hadden ons thuis vermaakt en waren net in de speeltuin toen het begon te regenen. Al met al hebben we een lekkere, relaxte dag gehad. We hebben gezond gegeten en na het eten zijn jullie nog even samen buiten gaan spelen. Om 19.30 uur hebben jullie samen gedoucht, Noa heeft Boaz voorgelezen en nadat de kleine knul sliep hadden Noa en ik een meiden avond. We hebben een ‘grote-mensenfilm’ gekeken met wat lekkers erbij. Om 22.00 uur lag jij ook in bed. Ik heb weer genoten van jullie de afgelopen dagen.

Hou van jullie
xxxx mama
 

Apenheul en meer gezelligheid

09 juli 2017
Dag lieve lievelingen,
 
Maandagvond zijn jullie vanaf de opvang met papa naar Macdonalds geweest en daarna heeft papa jullie naar mama gebracht, vanaf nu zijn jullie 13 dagen bij mij. Papa vliegt morgenochtend heel vroeg met Danielle naar de zon toe. Bij mij was het even het weekend doornemen, knuffelen, douchen en fris naar bed.
Dinsdag ben ik wat later begonnen dan normaal zodat ik jullie zelf naar school en de opvang kon brengen. Nadat de lange dag weer om was hebben we thuis een gezonde maaltijd gehad. Noa jij bent daarna nog even met Stacey buiten gaan spelen en Boaz jij was moe en lag op tijd in bed.
Woensdag mocht Nootje weer een halve dag naar school en deden wij rustig aan Bo. Om 10.00 uur moest ik mij wegen (ik ben weer een dieet poging aan het doen), het was lekker weer dus we zijn op de fiets gegaan en op de terugweg nog even gestopt bij de kinderboerderij en een speeltuin. Voor vandaag en morgen is het weer als zonnig voorspeld, Noa wilde graag met Stacey naar de Wijzend, dus voor jou heb ik een zwembadje in de tuin opgezet. Ik heb zelf geen tuinslang en om dat ding met emmers te vullen was geen optie, dus we hebben voordat we Noa ophaalde uit school de tuinslang uit papa zijn tuin gepakt. Terug thuis samen wat gegeten en de tuinslang aangezet, een uur verder was het bad pas vol. Het water was wel koud maar je hebt je er de hele middag lief vermaakt. Mandy is ook nog gezellig aan komen waaien en Wiebe is voor zijn werk in de buurt dus kwam nadat hij klaar was ook gezellig naar ons toe. Noa jij bent de hele middag bij het zwembad geweest, super spannend hoor. Mijn grote, dappere maar toch ook nog best wel kleine meisje al alleen op pad! Je hebt genoten en om 18.10 uur kwam je blij en moe thuis. Wiebe is gezellig blijven eten en slapen. Met zijn vieren hebben we lekker gegeten en na het eten kwamen de buurmeiden weer gezellig langs voor koffie. Boaz ging op tijd slapen en de meiden mochten nog tot laat buiten spelen… fijn die warme dagen dat we lekker buiten kunnen zijn.
Donderdag had jij sportdag Noa, je had er zin in. Om 8.45 uur moesten jullie verzamelen bij de Blauwe Berg, vanwege de sportdag is er continue rooster dus pas om 14.15 uur mag ik je weer ophalen. Stiekem was je wel een beetje zenuwachtig, maar toen we aan kwamen en we Kiki en Aimy al snel gevonden hadden had je al vrij snel geen oog meer voor mama. Boaz wij zijn eerst boodschappen gaan doen en daarna hebben we ons thuis vermaakt. Michele en Leya zijn nog even langs geweest voor een kopje thee. Nadat de meiden weg waren hebben wij onze zwemkleding aangetrokken om ons weer in het badje te vermaken. Het water is nog best koud hoor, brrrrr. Om 13.50 zijn we richting Noa gegaan, iets te vroeg maar dan konden we nog even spieken. Helemaal bezweet was je, wat een mazzel hebben jullie gehad met het weer. Na afloop kregen jullie allemaal een ijsje, deze hebben jullie rustig op gegeten om daarna richting huis te gaan. We hebben Aimy even naar huis gebracht. Om 15.15 uur ben jij weer naar de Wijzend gegaan moppie, Stacey was daar al met school en die zou je opwachten bij de ingang. Boaz wij bleven de rest van de middag gezellig thuis. Oma en Mandy kwamen ook nog gezellig aanwaaien en de middag vloog voorbij. Ik had geen zin om te koken en Boaz wilde pizza dus hebben we die nog even bij de Deen gehaald en bij de buurmeiden in de oven gezet. Het was een relaxte, fijne dag.
Vrjidag was even anders dan anders, normaal zijn jullie deze vrijdag bij papa maar die zit natuurlijk lekker in de zon dus moest ik opvang regelen. Nowie jij was de ochtend op school en bent daarna gezellig met Aimy mee naar huis geweest. Zij heeft op vrijdag ook altijd dansles en je mocht gezellig een lesje mee doen. Je vond het erg leuk, maar weet wel dat je er niet op wilt. Boaz jou heb ik in de ochtend naar Monique gebracht, Jasper en Simon zitten gewoon op school dus je had al hun speelgoed en Monique helemaal voor jezelf. Je was ontzettend lief en ze heeft vreselijk om je moeten lachen. Van de week liep je thuis in je blote kont rond en je vroeg je af wat er eigenlijk onder je piemel hangt. We zijn toen samen voor de spiegel gaan staan en we hebben het goed bekeken. Ik vertelde dat het een balzak heet omdat er 2 balletjes in zitten. Hele serieuze vragen volgde en het was een hilarisch momentje. Toen je bij Monique op de wc zat had je gevraag of zij ook een balzak heeft, toen moest ze al lachen. Ze gaf aan dat meiden dat niet hebben en toen vertelde je dat papa er wel een heeft en dat die heel groot is, hahaha!! Heerlijke kinderpraat. Om 13.00 uur ben je opgehaald door Renske, Lima en Reza en heb je daar de rest van de middag gespeeld. De meiden en jij kunnen zo leuk spelen en jullie zijn echt gewaagd aan elkaar. Het zonnetje kwam lekker door dus in de tuin hebben jullie met water gespeeld. Vanuit mijn werk heb ik eerst Noa opgehaald en daarna Boaz. Bij Renske zijn we nog even blijven hangen. Drukke tijd breekt er voor hun aan. Sander en Renske hebben afgelopen oktober ook besloten om uit elkaar te gaan, vriendschappelijk en hebben tot nu dan ook gewoon samen gewoond. Nu is hun huis verkocht en krijgen ze beide deze maand de sleutel van hun nieuwe woning waardoor het even hectisch is. Na een half uurtje zijn we op huis aangegaan, Wiebe was er al en heeft pannenkoeken voor jullie gebakken. Jullie hebben heerlijk zitten smullen van de pannenkoeken en ik van mijn salade 😉
Zaterdagochtend zijn we al bijtijds op pad gegaan richting Apeldoorn voor een dagje Apenheul. Het was lekker weer, een lekker zonnetje, droog en niet te warm. We hebben een hele fijne, gezellige dag gehad met zijn vieren. Noa jij bent die dag heel erg naar Wiebe toe getrokken, heel mooi om te zien. Wiebe zoekt jullie niet echt op maar laat al het contact vanuit jullie komen en gaat daar dan wel op in. Boaz was meteen al dikke vrienden, maar het is ook leuk om er een man bij te hebben die gek en wild doet… dat doen mama’s niet altijd. Maar vandaag was jij heel erg op Wiebe gefocust, op zijn nek zitten, hem uitdagen voor spelletjes, samen van de hoogste glijbanen af en zelfs hand in hand lopen…. Wat fijn voor mama om te zien dat het tussen jullie ook zo klikt! Wiebe en ik kunnen het samen wel heel leuk hebben, maar als de klik er tussen jullie niet was geweest had het uiteindelijk ook tussen ons niets kunnen worden want jullie staan altijd op nummer 1 voor mij. De Apenheul was leuk, het is een heel mooi park, maar toch zou ik er niet snel nog een keer heen gaan. Het is voor ons best een stuk rijden, de entree is best prijzig en de apen zijn niet meer zo tam als toen ik vroeger nog een klein meisje was. Boaz wilde heel graag de gorilla’s zien, maar die zaten ergens verstopt en hebben we dus helemaal niet gezien. Om 19.00 uur waren we pas thuis, we waren allemaal gesloopt van de gezellige, lange dag. We hebben het ons gemakkelijk  gemaakt met een broodje om daarna lekker te gaan douchen en slapen.
Vandaag hadden we een dagje niks op de planning, ik had zin om op pad te gaan maar jullie 3 vonden het wel prima om thuis te blijven. De ochtend hebben we rustig aan gedaan, jullie lagen lekker met je tablet op de bank en ik heb boven alles schoongemaakt. Rond het middaguur kwam de zon goed door en hebben we ons alle4 in zwemkleding in de tuin vermaakt. Web hadden allemaal waterballonnen gevuld en zijn een gevecht gaan houden in de speeltuin achter het huis. Toen de glijbaan ook nat was werd het een leuke waterbaan, plastic zeiltje eronder en wat dreft erop en het was een waar waterparadijs voor jullie. We hebben ons er 1,5 uur vermaakt. Nadat we er klaar mee waren zijn jullie gaan douchen en nog even een half uurtje in de relax modus gegaan op de bank. Om 16.15 uur hebben Wiebe en ik jullie naar opa gebracht waar jullie eten en blijven slapen. Wij hadden een feestje in Amsterdam en omdat het eigenlijk jullie papa weekend was konden we het zo mooi oplossen. Heel veel plezier bij opa toppers… ik heb genoten van jullie deze week. Morgen haal ik jullie na mijn werk weer op bij de opvang en zijn jullie nog tot en met zondag bij mama. We hebben vrij weinig op de planning staan maar we zullen ons vast wel weer vermaken.

Ik hou van jullie, elke dag weer een beetje meer.
Xxxxx mama

Avond 4 daagse

18 juni 2017
Hi mopjes,
 
Deze week was een drukke week ivm de avond 4 daagse die je voor de 4e keer gelopen hebt meissie. Maandag de eerste schooldag na de vakantie en jullie hadden er beide zin in. Noa jij was niet naar de bso maar ging om 15.15 met Aimy mee. Ook zij loopt dus je kon blijven eten en reed met hun mee die kant op. Papa was er ook op tijd en samen hebben jullie de eerste avond goed gelopen. Ik heb Boaz opgehaald uit schooltje, toen we thuis kwamen was Wiebe er al en stond het eten klaar, wat een luxe. Boaz jij wilde graag stamppot eten, dat vind je zo lekker. Je hebt dan ook zitten smullen als een bouwvakker. Na het eten nog even spelen met mama en Wiebe, ik heb je gedoucht en om 19.45 uur waren papa en Noa er om je weer op te halen.
Dinsdag ben ik wat eerder begonnen op mijn werk, zodat ik ook wat eerder kon stoppen. Ik heb je opgehaald Nowie, thuis hebben we even snel een broodje gegeten en zijn we richting de start gegaan. De start is dit jaar ergens anders, maar heel handig is het niet want er is maar 1 toegangsweg. We hebben er 20 minuten over gedaan en waren dus ook te laat. Gelukkig hadden we school al snel gevonden en konden we mooi aansluiten. Oma heeft Boaz uit school opgehaald, bij ons thuis iets met hem gegeten en gedoucht. Toen wij weer terug kwamen heb ik je zelf lekker op bed kunnen leggen.
Woensdagochtend zijn Boaz en ik bij de Hema gaan ontbijten. Ilse, Jay en Kate gingen gezellig met ons mee. De jongens hebben lief gespeeld, maar wat een boefjes zijn jullie ook. Na het ontbijt nog een klein rondje stad en jij was ook weer 2 paar schoenen rijker. Op tijd reden we weer weg uit de stad om Nowie op te halen uit school. Thuis hebben we een broodje gegeten en daarna reden we door naar Oranje Buiten waar we ons lekker vermaakt hebben met onze vriendjes Eline, Dana en Roan. Boaz jij kent totaal  geen angst voor water… ik lette een paar seconde niet op en weg was je. Eline en ik keken geschrokken rond en in ene zagen we je, je stond op de steiger en we zagen je zo het water in springen. Pfffff gelukkig heb je je bandjes om, kleine boef! Ik heb je toch maar even duidelijk gemaakt dat je daar niet alleen heen mag gaan. Om 16.30 uur reden we weer naar huis. Weer een snelle hap, Boaz jou bracht ik naar Mandy en Stacey waar je bent blijven eten. Vandaag was het een korter stukje Nowie en op tijd waren we weer thuis. We hebben bij mandy nog wat gedronken en om 20.00 uur ben ik met Boaz naar huis gegaan, je was kapot binky en gaf zelf aan dat je wilde slapen. De meiden zijn daarna bij ons nog wat komen drinken en iets te laat lag jij ook te slapen Nootje.
Donderdag hadden we geen plannen, lekker rustig aan doen want de hele week is al zo druk. Aan het einde van de ochtend kwam mijn vriendinnetje Jill langs. Ze kan zaterdag niet op mijn feestje komen dus kwam nu gezellig langs. tussen de middag is ze ook blijven eten en nadat Nowie s’middags weer op school zat zijn we langs de Intratuin gegaan. Ik had cadeaubonnen gehad voor mijn verjaardag en die heb ik daar leuk besteed. Nadat we Noa om 15.15 uur hebben opgehaald zijn we ons in de tuin gaan vermaken met water ballonnen. Wiebe was op tijd klaar met werk en kwam ook onze kant op. Noa wij hadden een kopje soep en wat brood. Om 19.15 uur heeft Wiebe ons bij de start in de stad afgezet. Daarna is hij met Boaz naar MacDonalds geweest waar ze samen gegeten hebben. Wiebe had een mooie ontgroening, na het eten speelde jij buiten in het speeltoestel. Je moest niezen Boaz en daarbij poepte je per ongeluk in je broek, haha. Jij vertrouwd uiteraard volledig op Wiebe en gaat er dan ook gewoon vanuit dat hij het wel voor je oplost. In de toilet bleek de schade iets erger dan dat Wiebe verwacht had, ik zal jullie de details besparen. Wiebe heeft zoveel mogelijk schoon gemaakt en is toen naar huis gereden om je te douchen om te kleden. Ik wist van niks en liep gezellig de laatste avond met mijn meisje. Die avond is altijd zo gezellig, over de hele route staan er mensen om ons aan te moedigen. In de stad kwam je papa en Daniel tegen, super leuk. Om 21.15 uur kwamen we bij de finish aan waar opa, oma, Wiebe en Boaz stonden. Ik zag direct dat Boaz andere kleren aan had en snapte het al…. Ik zei heeft hij in zijn broek geplast, dus iedereen moest lachen en Wiebe zei was het maar zo, haha! Noa ik ben super trots op je, dat heb je maar mooi weer gedaan! Toen we thuis kwamen zijn jullie direct naar bed gegaan.
Vrijdag mocht je een uurtje later beginnen Nowie. Ik moest zelf wel gewoon naar mijn werk, om 8.00 uur heb ik jullie aangekleed en toen oma er even voor 8.30 was moesten jullie alleen nog ontbijten en haren in de plooi. Oma heeft je dit keer dus naar school gebracht poppetje en om 12.30 uur was ze er ook weer om je op te halen. Jullie hebben een lekkere dag gehad waarin er voldoende tijd was om te chillen. Vanavond heb ik lekker gezond gekookt, na een hele week brood en soep was ik daar echt aan toe. Tijdens het eten eiste jij alle aandacht op Noa, Boaz jij ging daardoor met je eten spelen om ook (negatieve) aandacht te trekken. Ik moest even flink boos worden waarvan jullie schrokken, maar daarna waren jullie ontzettend lief en gingen beide bordjes schoon op! Na het eten nog even tijd om te spelen en op tijd ben jij gaan slapen Boaz. Noa wij kregen nog visite van de buurmeisjes en jullie hadden het gezellige idee dat Stacey bleef logeren en dan zaterdag ook de hele dag bleef als Mandy werken moest (normaal is ze dan bij haar oma en kunnen jullie niet spelen). Goed en gezellig idee meiden. Alleen bij het slapen gaan maakte jullie er een potje van en om 00.30 uur lagen jullie nog wakker. Ik was zelf hartstikke moe en wilde echt slapen. Jullie waren zo aan het keten dat ik jullie ook even uit elkaar gehaald heb, Stacey alleen en Noa bij mij in bed. Hiervan schrokken jullie wel, dus na 10 minuten mochten jullie het nog een keer proberen. Hierna ging het gelukkig wel goed.
Zaterdag stond in het teken van mijn verjaardagsfeestje. De meiden sliepen lekker uit, Boaz en ik starten de dag rustig. Begin van de middag zijn wij met z’n tweetjes op de fiets naar de Action gereden. De meiden bleven alleen thuis. Halverwege de middag kwam Wiebe ook weer onze kant op en kon ik de boodschappen gaan doen. Wiebe is met jullie naar de visboer gegaan voor kibbeling en ik kon in alle rust de Deen door. Vanaf 19.00 druppelde de eerste visite binnen. Het was ontzettend mooi weer dus we konden allemaal naar buiten, in mijn tuin die steeds gezelliger wordt. Het was super gezellig, ik ben ontzettend verwend en er waren super veel mensen. Ook jullie kinderen deden het super goed. Boaz jij gaf op een gegeven moment zelf aan dat je moe was en wilde slapen en lag ook in een mum van tijd in een hele diepe slaap. Noa jij hield het vol tot het einde (1.45 uur) en bent toen met Mandy en Stacey mee gegaan om daar te logeren. Je had weer wat last van verdriet en twijfelde of je mee moest gaan omdat je mij dan zou missen. Papa was er ook nog en had een goed idee. Hij zou met jullie mee gaan om je daar op bed te leggen. Dat vond je super leuk.
Vanmorgen was het alweer vroeg dag voor mama, om 7.10 uur was de eerste  keer dat Boaz riep. Ik heb het gelukkig weten te rekken tot 8.00 uur. Jij bent op de bank gaan zitten met een ontbijtje en ik ben begonnen met puinruimen, waar moet ik beginnen? Wiebe die kreeg hier niks van mee en sliep heerlijk zijn roes uit…. Jaloersssss! Om 12.00 uur hield ik het voor gezien met opruimen en schoonmaken. Het is super mooi weer dus we zijn onze spullen gaan pakken en waren om 13.00 uur bij Oranje Buiten. Noa jij hebt wel uitgeslapen en werd om 10.30 wakker. Daar was nog een leuke verrassing voor je, want papa was ook daar blijven logeren. Toen je beneden kwam lag papa dus in ene op de bank. Mandy heeft pannenkoeken voor jullie gemaakt en na de lunch kwam ook jullie naar Oranje Buiten. We hebben ons er heerlijk vermaakt, wat was het een onwijs mooie dag. Aan het einde van de middag kwam papa met de boot ook die kant op. Papa heeft sinds een tijdje ook een nieuwe vriendin; Danielle. Jullie hebben haar al 2x kort ontmoet en nu was ze er ook bij. Jullie zijn met Stacey, papa en Danielle een stuk gaan varen en kwamen na een uurtje weer terug. Ondertussen waren Bibi en Anne ook aangeschoven en zaten we dus met een gezellige, grote groep. We besloten om daar gezellig met zijn allen te blijven eten en het was echt een hele fijne, gezellige dag. Om 19.30 uur reden we pas weg. Omdat papa daar met de boot heen was gekomen en zijn auto nog in de stad stond zijn jullie met Wiebe en mama mee naar huis gereden. Daar heb ik jullie lekker gedoucht en met wat drinken en jullie tablet op de bank gezet. Om 20.20 uur was papa er om jullie op te halen.
 
Lieve kanjers, bedankt voor de drukke, gezellige week. Ik vind het fijn dat het zo goed gaat met ons allemaal en ook dat we dit zo samen kunnen doen. Ik hoop voor iedereen, maar voor jullie in het bijzonder, dat we dat op deze manier door kunnen zetten. Love you, elke dag weer een beetje meer. xxx