Dagboek

Aantal berichten: 806
Ga naar:   

Zonnige dagen

09 april 2017
Lieve toppertjes,
 
Woensdagochtend waren we mooi op tijd bij school. Nadat de klas dicht ging ben jij nog even op het schoolplein gaan spelen Boaz, je vriendinnen Jennifer en Marlou, van schooltje waren er ook en jullie hebben een klein half uurtje samen gespeeld. Leuk om dit ook een keer zelf te zien. Thuis hebben wij ons op de bank genesteld, na een weekend bij papa is het heel fijn om dat lekker met mama te knuffelen he vriendje. Aan het einde van de ochtend zijn de naar de fietsenmaker gereden, mijn fiets is kapot en moet gemaakt worden. Vanaf daar lopend naar huis en dan uiteraard weer een stop bij de speeltuin. Om 12.30 uur hebben we Noa opgehaald en zijn we thuis wat gaan eten. Om 13.00 uur was opa Kees er, hij komt vandaag oppassen omdat ik met vrienden naar Paasvee ga ik Schagen. Jullie hebben een gezellige dag gehad, thuis gespeeld en toen het zonnetje door kwam zijn jullie ook nog langs verschillende speeltuinen gegaan. Opa heeft lekker voor jullie gekookt en na het eten gedoucht en op bed gelegd. Om 21.30 uur was ik ook weer thuis en is opa naar huis gegaan.
Donderdagochtend konden wij mijn fiets weer ophalen Boaz, lopend naar de fietsenmaker en daar aangekomen bleek mijn fiets nog niet klaar dus mochten we dat hele stuk weer terug lopen. Uiteraard weer gestopt bij de speeltuin, niet zo lang dit keer want vandaag is het toch wel wat kouder dan de afgelopen dagen. Om 12.00 uur hebben we Noa weer opgehaald. Vanmiddag hoefde je niet naar school wijffie want je had weer een gesprek bij Jamy. Voordat we daar heen reden zijn we weer langs de fietsenmaker geweest en nu was mijn fiets wel klaar. In tegenstelling tot het eerst gesprek bij Jamy ging je nu heel vrolijk naar binnen, toen je een uurtje later klaar was zag je er ook heel erg enthousiast uit. Jullie zijn het boekje verder in gaan vullen en je hebt een deel van mijn huis getekend. Over 2 weken mag je weer terug voor een 3e gesprek. Vanaf Jamy zijn we naar huis gefietst waar we de fietsen voor de auto gewisseld hebben, we zijn doorgereden naar de stad en ik heb voor jullie beide nieuwe zomerschoenen gekocht en voor Noa ook een nieuwe zomerjas. Noa jij koos witte All Stars (net als mama) en hebt die gekregen van opa en oma. Boaz voor jou een paar stoere sandalen en dat alweer in maat 28, bizar hoor! We waren pas laat thuis en terwijl jullie even zaten te chillen op de bank ben ik gaan koken.
Vrijdag moest ik weer werken, opa en oma zijn lekker 3 weken op vakantie naar Gran Canaria en dus had ik geen oppas voor jullie. Boaz jij mocht een dagje extra naar de opvang, wat totaal geen straf voor je is. Noa jij bent vanuit school zelf naar Anne gelopen en hebt daar de hele middag gespeeld. Beide hebben jullie een lekkere dag gehad, veel buiten gespeeld ook weer. Na mijn werk ben ik jullie op gaan halen, Boaz jij was bekaf en bent na het eten en een korte douche meteen gaan slapen. Noa wij hadden meidenavond, super gezellig altijd met thee, popcorn, een dekentje en The Voice Kids. Om 22.40 uur lag jij er ook in.
Zaterdagochtend deden we thuis rustig aan, lekker in pyjama op de bank. Noa jij hebt lekker uitgeslapen. Einde van de ochtend even naar de Deen voor de boodschappen en begin van de middag op de fiets naar de stad waar we lekker kibbeling gegeten hebben op de markt. Bij de Intertoys heeft Noa een skateboard gehaald van verjaardagsgeld en Boaz jij kreeg van mama een knuffel. Laatst vertelde ik nog over je 2 knuffels Waffie en Mix waar je onafscheidelijk mee bent…. Laatst ben je ze verloren toen je ze mee had op pad, ontroostbaar was je en je hebt het nog dagelijks over de knuffels. Nu zag ik Mix bij de Intertoys liggen en jouw reactie toen je het knuffeltje zag was goud waar. Uiteraard hebben we die dus gekocht. Uiteindelijk hebben we op een terrasje nog wat gedronken en aan het einde van de middag zijn we weer naar huis gefietst. Noa jij bent met je skateboard verderop gaan spelen en Boaz jij speelde met andere kindjes in de speeltuin achter mijn huis. We hebben lekker poffertjes gegeten. Noa jij had mazzel vanavond want eigenlijk wilde ik dat je op tijd ging slapen, maar Mandy stelde voor om een spelletje te spelen met zijn vieren. Het was een hele gezellige avond, een spelletje hebben we niet gespeeld maar we hebben wel genoten en uiteindelijk lag je pas om 00.15 uur in bed.
Vanmorgen was Boaz al heel vroeg wakker…. Gelukkig vind je het nog altijd fijn om bij mama in bed te komen liggen en dat heb je dan ook vol gehouden tot 9.00 uur. We zijn zachtjes naar beneden gegaan zodat Nowie weer lekker kon uitslapen. Dat deed je ook want je kwam pas na 10.00 uur naar beneden. De weersvoorspellingen voor vandaag waren fantastisch dus we hebben ons snel aangekleed en zijn naar Oranje Buiten gereden waar we ons van 11.30 tot 19.30 uur hebben vermaakt… wat een heeeeerlijke zonnige dag was dit en wat is het toch altijd super fijn daar. Eerst had mama afgesproken met Lisanne, Rianne (en haar kids Amy en Jimmy), Menno en Yulia. Toen zij allemaal weg waren kwamen Bibi en Anne en toen zij weg waren kwamen, Mandy en Stacey en niet veel later ook papa. We zijn daar met zijn allen blijven eten en om 19.30 uur zijn jullie met een bruin, vermoeid, zand koppie met papa mee naar huis gegaan waar jullie nog even konden bij komen in bad om daarna heerlijk rozig in slaap te vallen.
 
Het was een heel fijn weekend toppers. Veel plezier bij papa en ik zie jullie dinsdag weer.
Xxxxxx mama

....

04 april 2017
Dag lieve moppies,
 
Mama heeft al een tijdje niets geschreven in jullie dagboek en dat terwijl wij voldoende leuke dingen hebben gedaan…. Ik heb helaas niet alles onthouden maar gelukkig maken we nog voldoende foto’s welke ik wel altijd trouw op de site plaats.
Boaz met jou gaat alles goed, je zus is je grote idool en je doet haar in alles na. Aan de ene kant vindt Noa dit prachtig, maar soms kan het ook wel vervelend zijn, een klein broertje die alles doet wat zij ook doet. De lente is begonnen en ook laat de zon zich steeds vaker zien. Je bent gek op buiten spelen en wilt het liefst nu al naar het strand en een zwembad in de tuin om met water te spelen. Een paar weken terug hadden wij een een-op-een uitje en zijn we naar een dierenpark geweest. Het was super mooi weer die dag en beide hebben we genoten, jij van alle dieren die je zag en soms ook kon aaien en ik genoot van jouw blije, trotse koppie de hele dag. Afgelopen week heb je voor het eerst alleen buiten gespeeld in de speeltuin achter mama d’r huis. Er waren kindjes aan het spelen, jij liep heel dapper heen en zei ‘Hoi, ik ben Boaz mag ik met jullie mee spelen?’. Ze waren aan het picknicken en jij besloot dat je dit ook wilde. Binnen haalde je alle spullen en daarna ben je leuk mee gaan spelen. Je bent zoooo groot aan het worden, nog een half jaar en dan mag jij ook al naar school. Je zou het liefst nu al elke dag naar school gaan, maar dan wel naar je eigen school en niet de grote school van Noa. Dit weekend was je bij papa en hebben jullie ook weer leuke dingen gedaan. Nu ben je weer lekker 5 dagen bij mama, ik heb nog niet echte plannen maar we gaan ons zeker vermaken.
Noa met jou gaat het op zich ook goed. Op school heb je nog steeds een achterstand, die je op het ene punt iets in loopt maar op andere punten steeds groter wordt. Ik heb om de 4 weken een gesprek met juf en vooralsnog moeten we ervan uit gaan dat je blijft zitten… Dat je je vriendinnen dan moet gaan missen vind je echt verschrikkelijk. Maar we gaan gewoon nog even heel hard knallen de laatste weken en of je het nou wel of niet haalt, papa en ik zijn sowieso reuze trots op jou. Het verdriet in je koppie blijft, vooral wanneer je na een paar dagen bij mama naar papa moet kan je niets anders dan huilen. Je gaf van de week ook aan dat je niet denkt dat Jamy (je jeugd coach) je kan helpen omdat het enige wat je wilt is dat papa en ik weer bij elkaar komen. Als wij je proberen uit te leggen dat dat niet meer gaat gebeuren kom je elke keer weer met dezelfde opmerking; “Maar waarom niet, jullie hebben toch geen ruzie en kunnen ook lachen als jullie samen zijn?’…. Pffffff moeilijk hoor, dat is ook iets wat we bij Jamy neer hebben gelegd. Het klopt, papa en ik hebbe geen ruzie, maar dat betekend niet dat we weer een setje kunnen zijn. Als wij ruzie zouden hebben zou dit voor jou heel veel duidelijkheid scheppen, maar we hopen uit de grond van ons hart dat je later kunt zeggen dat je blij bent dat papa en ik nog zo goed met elkaar om kunnen gaan ook al zijn we gescheiden. Donderdag heb je weer een gesprek met Jamy, je hebt wat dingen voor jezelf op geschreven in je dagboek die je met haar wilt bespreken…. Ik hoop zoooo ontzettend dat Jamy je wel kan helpen. Verder ben je een super sociaal meisje die altijd weer andere vriendinnen mee uit school neemt om samen te spelen. Het liefst wel bij papa of mama thuis, maar dat vinden we ook altijd goed. Een paar weken terug hebben we ook je partijtje gevierd en dat was echt ontzettend geslaagd. Papa is onlangs met Devani verhuisd naar een super gaaf pand in het centrum van Hoorn, de beneden verdieping hebben we omgetoverd tot een disco zaal waar je de hele klas en nog meer vriendinnen uit de straat uitgenodigd hebt. Iedereen was super enthousiast en de hele school sprak er over… zo trots dat koppie van jou de hele avond. Wat ben je verwend door iedereen en wat was het een super leuke avond.
 
Nog een paar weken en dan gaan we ook alweer samen op vakantie… een groot avontuur gaat het worden. De autoreis zie ik nog wel wat tegenop (1100 km in mijn uppie, hoop zo dat jullie lief gaan zijn, haha) maar als we er eenmaal zijn gaan we volop genieten van en met elkaar! Ik ben trots op ons dat wij dit avontuur samen aan gaan! Ik hou van jullie, elke dag weer een beetje meer. Kus mama

Voorjaarsvakantie

26 februari 2017
  
Hallo toppers,
 
De week vrij is voorbij gevlogen, Noa jij was er echt even aan toe. Lekker relaxen in de ochtenden. Meer tijd met ons thuis door brengen. Vorig weekend waren jullie bij papa en zijn jullie naar Ballorig en een verjaardag geweest. Ook heeft Anne bij je gelogeerd. Maandag was een dagje opvang voor jullie. Noa jij bent met de bso op pad geweest naar het museum van de 20e eeuw. Niet echt iets voor papa en mama om met je heen te gaan maar je hebt een hele leuk dag gehad. Boaz bij jou is het de hele week carnaval op school en je mocht verkleed. Heeft mama een super leuk kabouter Plop pak voor je gekocht, denk maar niet dat meneer het aan wilt hoor. Zoals ik het pak aan papa mee gaf, zo netjes kreeg ik het dinsdag ook weer terug.
Dinsdag was Boaz weer de hele dag op het kdv en Noa jij bent de hele dag bij Anne wezen spelen. Je hebt het super gezellig gehad, het was lekker weer dus ook veel buiten wezen spelen. Na mij werk heb ik jullie opgehaald en dan is het vanaf nu weer mama-tijd.
Woensdagochtend deden we rustig aan, het was ontzettend vies weer dus lekker lang in pyjama rond lopen is dan geen straf. Aan het einde van de ochtend zijn we naar Kwantum gereden om de nieuwe eettafelstoelen welke ik besteld had op te halen. Dat ging allemaal niet zonder slag en stoot, want ik kreeg er 2 te weinig mee (waar ik thuis pas achter kwam), moest mijn auto in de hozende regen inladen, Boaz luisterde niet en Noa zeurde omdat ze moest plassen…. Grrrrrrr! Maaaaaaar het is allemaal opgelost en vanwege de fout van Kwantum krijgen we van een stoel de kosten terug. Nadat ik weer rustig was, Boaz weer luisterde en Noa geplast had konden we er een gezellige middag van maken en dat hebben we samen met Mandy en Stacey gedaan in het zwembad. We waren niet de enige met dit idee, want jeetje wat was het druk. Noa jij bent met Stacey gaan spelen en kwamen af en toe jullie koppies laten zien. Boaz jij speelde super lief in het peuterbad en bent een paar keer met mama het grote bad in geweest. Jij bent net als je zus een echte waterrat en nergens bang voor. Zodra jij 4 bent gaan we ook meteen starten met zwemles. Tijdens het zwemmen hadden we een lekker patatje en na het zwemmen nog een lekker ijsje toe. Pas om 18.15 uur waren we thuis en hebben we het ons makkelijk gemaakt met een broodje voor de tv. Boaz jij was gesloopt en lag om 19.15 uur al te slapen. Mandy en Stacey kwamen toen nog een kopje koffie drinken en ook Renske kwam gezellig langs. De mama’s zaten gezellig en de meiden speelde lief, jullie kwamen met het idee om samen te logeren en niet veel later waren de slaapspullen gehaald en heb ik het logeerbed opgemaakt. Jullie waren super gezellig samen.
Donderdag begonnen we de dag weer rustig. Opnieuw was het hartstikke vies weer en voor de middag was er zelfs storm verwacht. Noa en Stacey zijn rond het middaguur verhuisd van ons huis naar de overkant waar ze de rest van de middag gespeeld hebben. Boaz wij hadden een middagje samen, eerst zijn we naar Kwantum gereden om de 2 andere stoelen op te halen, we zijn naar de Media Markt geweest en hebben geluncht op de Huesmolen, boodschappen gedaan en via de Karwei weer terug naar huis. Om 15.50 uur hadden we voor Noa een afspraak bij een jeugd coach. Zij gaat gesprekken met jou aan om te kijken waar je hevige verdriet vandaan komt en hoe wij als ouders hier het beste mee om kunnen gaan. Papa, mama, Boaz en jij waren allemaal aanwezig bij het eerste gesprek en we hebben er echt een heel goed gevoel bij. Over 2 weken is de eerste keer dat je alleen met Jamy gaat praten. Zij gaat een boekje met jou invullen ‘ik ben een kind van gescheiden ouders’. In dat boekje komen heel veel gevoelskwesties naar voren en dat op een hele kinderlijke manier. Het zal ongeveer 3x een uur nodig hebben om dat boekje samen in te vullen. Vanuit daar krijgen papa en ik weer een gesprek met Jamy en wellicht is dat voldoende, maar het kan ook zo zijn dat zij dan zegt dat we verder moeten een ander traject in. Papa en ik zijn voor nu in ieder geval heel erg blij dat we deze stap genomen hebben en hopen dat het ons allemaal, maar jou in het bijzonder, verder helpt. Na de dokter is papa weer gaan werken, Noa is weer terug naar Stacey gegaan en Boaz en ik hebben ons thuis vermaakt. Om 18.00 uur zijn we samen naar de Macdonalds gereden en hebben we daar gezellig gegeten. Boaz jij speelde tikkertje met andere kindjes in het speelgedeelte en Noa wij zaten samen gezellig te kletsen… je was echt onwijs lief en het was een leuke dag. Die avond zijn we allemaal op tijd naar bed gegaan.
De nacht van donderdag op vrijdag was rommelig. Boaz sliep aan het begin rommelig en later in de nacht werd Noa wakker, je was niet lekker en voelde ook warm aan. Boaz jij hebt je slaap ingehaald want je werd uiteindelijk pas om 9.30 uur wakker. Noa was wel vroeg wakker en kon nog even bij mij in bed liggen voordat ik eruit moest. Even voor 8.30 uur was oma er en ze is de hele dag bij jullie gebleven. Rond de lunch zijn jullie naar oma dr oud-collega Sandra geweest. Haar dochtertje Marie-Louise is bijna net zo oud als jij Boaz en dus spreken ze regelmatig af. Het was erg gezellig en je had de grootste lol met Marie-Louise. Opa Doke is s’middags ook nog even gedag komen zeggen en om 17.40 uur was ik weer thuis. We hebben eerst even geknuffeld en daarna een gezonde maaltijd gegeten.
Zaterdagochtend sliep Noa tot 10.00 uur uit en kwam er weer een blij, vrolijk en energiek meisje naar beneden. Een paar weken terug heeft papa een wand in mijn woonkamer zwart geschilderd, ik heb nu 4 zwarte eettafelstoelen en wil nog wat dingen veranderen om het thuis weer een beetje te veranderen. Papa heeft mij aangestoken want hij is flink bezig geweest in zijn huis en het is er echt zo mooi geworden. Nu heb ik de stoel die voor de sier in de kamer staat samen met jullie zwart geschilderd. Wat een lol hadden jullie samen op zolder. Vanmiddag was de kinder-carnavalsoptocht, alleen had ik mij in de tijd vergist en dus stonden we er te laat…. Gelukkig liepen Anne en Caro helemaal achteraan en heb je je vriendinnen nog wel kunnen zien. Jij wilt volgend jaar ook heel graag mee doen, maar even kijken hoe we dat kunnen regelen. Nadat de optocht afgelopen was zijn we nog naar de feesttent geweest maar daar was het even te druk en te indrukwekkend. Al met al was het een gezellige dag. Na het eten zijn de buurmeiden weer langs geweest en weer wilde de meisjes logeren bij elkaar. Dit keer bij Stacey thuis. We zijn nog wel even wat langer bij ons thuis gebleven omdat Boaz al op bed lag en dat was wel zo gezellig. Jullie hadden YouTube aan gezet op de tv en hebben heel leuk staan dansen.
Vanmorgen hebben we samen de boven verdieping helemaal gesopt samen Boaz. Je vindt het echt leuk om mama dan te helpen. Op slot ben je met je knuffels, Waffie en Mix, die sinds kort onafscheidelijk van je zijn, in Noa dr bed gekropen en heb je daar lief gespeeld. Leuk om die rollenspellen te horen van je, je doet echt stemmetjes opzetten. Noa jij had vroeger je onzichtbare vriendjes grote aap en kleine aap en had daar ook hele rollenspellen mee. Nu heb jij dat Boaz met je 2 knuffels. Om 12.00 uur zijn we naar de buurmeiden gegaan om daar met zijn allen pannenkoeken te eten. Na een uurtje zijn we weer naar huis gegaan, het was voor nu klaar tussen Stacey en Noa. Teveel samen geweest? Jullie hadden ruzie, niet normaal en dat gaat echt hard op hard hoor. Thuis hebben we ons omgekleed en zijn we op de fiets naar de grote optocht gegaan samen. Wat was het mooi en wat stonden jullie te genieten, echt zo leuk! De wagens lijken elk jaar wel nog mooier en indrukwekkender te worden. Na 1,5 uur zijn we weer op de fiets gestapt om die thuis om te ruilen voor de auto en door te rijden naar opa Kees. Jullie zijn daar gaan avondeten en na het eten heeft opa jullie naar papa zijn huis gebracht. Papa en ik zijn toen samen een paar uurtjes grote mensen carnaval gaan vieren in Zwaag. Het afscheid nemen bij opa was weer een drama Nowie, meisje, meisje toch. Zo intens verdrietig ben je dan… ik moet heel consequent zijn en hier niet aan toegeven, maar uiteraard doet het wel wat met mijn moeder hart. Van opa hoorde ik dat je alweer snel vrolijk was. Na het eten bij opa thuis ben je je tweede voortand verloren, het gaat hard nu. Papa en ik hebben samen ook een leuk feestje gehad!
Morgen weer naar school en dan mag je je uitnodigingen uitdelen. Over 12 dagen is je partijtje, een grote disco bij papa op de zaak. Er is van alles voor geregeld; licht, muziek, limonade fontein, popcorn machine, groot logo voor aan de muur, microfoon, een dresscode; disco en al je vriendjes en vriendinnetjes en de hele klas mag komen. We hebben er zin in, het gaat een ontzettend leuk feest worden!
 
Ik hou van jullie, xxx mama

 

Winterwonderland

12 februari 2017
Hallo boefjes,

Dinsdag heb ik jullie vanuit mijn werk opgehaald, Boaz jij was weer zo moe van 2 hele dagen schooltje. Het is echt pittig voor je en als ik je dan ophaal rond 17.45 uur is er eigenlijk geen land meer met je te bezeilen. Thuis moet ik dan nog eten maken en eten we dan dus te laat voor jou. Het is eigenlijk elke week weer een gezellig samen zijn na een weekend of paar dagen bij papa, haha. Gelukkig hebben we elkaar afgelopen weekend veel gezien, vrijdag op Noa dr echte verjaardag hebben we samen gegeten. Zaterdag op Noa dr feestdag was ik er de hele dag en zondagmiddag heeft papa bij mij in huis een muur geschilderd en zijn we uiteindelijk ook samen gaan eten… dus het scheelt dat ik jullie niet 5 dagen heb moeten missen. Na het eten zijn we samen gaan douchen, kort boekje lezen en slapen. Noa wij hadden daarna nog even wat tijd samen en we hebben wat geleerd voor school aan de grote tafel.
Woensdagochtend hebben we Nowie naar school gebracht en ons daarna thuis op de bank genesteld, een heerlijke knusse knuffel ochtend hebben we gehad en alleen voor de boodschappen zijn we de kou in gegaan. Bij Deen ben je zo een goede hulp voor mama en ik moet ook zo om je lachen. Op de heenweg liepen we op de stoep en jij wilde de weg op gaan. Ik zei dat er auto’s aan konden komen dus dat het beter was om op de stoep te blijven lopen. Toen we klaar waren met boodschappen doen en weer naar de auto liepen liep ik op de weg en jij netjes op de stoep. Jij zei toen heel wijs ‘mama het is veiliger om op de stoep te lopen want straks komen er auto’s aan’…. Haha boef! Noa om 12.30 uur had ik een gesprek op school met juf, jullie gingen samen op het schoolplein spelen en nadat het daar te koud was zijn jullie samen gaan computeren. Ik had zo rustig de tijd om te praten. Het gaat niet zo goed met je op school, je bent altijd al een meisje geweest die alles net aan kan bij houden maar het wordt steeds meer achter de rij aan lopen in plaats van in de rij aansluiten. Juf heeft voorbeelden laten zien en dan is het wel echt schrikken hoor. Het is nu nog niet te zeggen dat je groep 4 over moet doen maar we kunnen we wel rekening mee houden. Verder hebben de juffen en schoolbegeleiders heel sterk het idee dat je dyslexie hebt. Dat hebben papa en ik ook wel eens bedacht en ergens zijn we blij dat ze er op school ook zo over denken. Voordat je de stempel krijgt zijn er heel veel ‘eisen’ waaraan je moet voldoen. Maar mama heeft toestemming gegeven om dit uit te zoeken. Wanneer blijkt dat je dit hebt zou dat jou zoveel lucht geven. We blijven je voreringen goed in de gaten houden en zullen thuis nog meer met je moeten oefenen. Om 13.50 uur waren we pas thuis, het had een beetje gesneeuwd en jij bleef in de kou spelen Nowie. Aan het einde van de middag kwamen Mandy en Stacey gezellig langs en zijn ook blijven eten. Mandy regelde pizza voor ons en ik bakte pannenkoeken voor jullie. Het was een relaxte, gezellige dag.
Donderdag hebben wij weer vrij weinig gedaan, het is echt de hele week al ontzettend koud en Boaz jij vindt die kou echt niks. We zijn dus lekker thuis gebleven. We hebben heel veel samen gespeeld; kleien, verven, puzzelen, voetballen in huis (mocht voor een keer), film kijken, met je diertjes gespeeld! Om 12.00 uur hebben we Noa opgehaald en hebben we thuis een broodje gegeten, na een uurtje hebben we Noa weer naar school gebracht en zijn wij weer naar huis gereden. Om 15.15 uur Noa weer opgehaald en kwam Aimy gezellig mee. Boaz jij was jaloers en wilde met de meiden mee spelen, de meiden wilde dit alleen niet en dus was er ruzie in de tent. Gelukkig kon ik de boel sussen en hebben de meiden even met je gespeeld en accepteerde jij het daarna ook dat ze samen gingen spelen.
Vrijdagochtend was oma er weer voor jou binky, jullie konden dit keer niet rustig aan doen want Noa had een school-optreden en jullie mochten komen kijken. Het thema is dinosaurussen en dat is natuurlijk helemaal jouw ding Bo. Je hebt genoten mannetje en zo ook oma en Noa jij straalde omdat er ook publiek bij was voor jou. Nadat het optreden afgelopen was moest Noa weer verder met school en zijn oma en Boaz naar oma d’r huis gegaan. Om 12.30 uur zijn jullie Noa weer op gaan halen en na een broodje heeft oma jullie naar Monique gebracht waar jullie s’middags gespeeld hebben met Jasper en Simon. Wij hadden in de middag een crematie, de oma van tante Nathalie is op Noa d’r verjaardag overleden en werd vandaag gecremeerd. Het was een mooie dienst en jullie nichtje Indy deed heel dapper een mooi woordje. Na de crematie ben ik jullie weer op komen halen en na een kopje koffie zijn we naar huis gereden waar ik lekker hutspot voor ons gemaakt heb. Na het eten hebben we nog even disco gehouden (sorry buren haha) en daarna zijn we met z’n drietjes gaan douchen, dat wilde jij graag Boaz. Nadat Boaz sliep hadden wij nog even tijd voor elkaar Noa, al had je geen tijd voor mama want je zat nog even een filmpje te kijken op je iPad met je koptelefoon op.
Zaterdagochtend waren jullie beide al op tijd wakker, maar ik mocht blijven liggen van jullie. Wat word jij dan ook alweer groot Boaz. Samen met je zus ben je naar beneden gegaan, jullie hebben de tv aangezet en wat eten gemaakt. Ik ben niet meer echt in slaap gevallen maar vond het wel lekker om gewoon nog even te blijven liggen. Om 9.30 uur ben ik naar beneden gegaan en zaten jullie een appeltje te eten onder een fleece dekentje, zooooo lief! We hebben de ochtend rustig aan gedaan en zijn na de lunch op pad gegaan. Eerst zijn we naar de juwelier gereden waar jij Noa van je verjaardagsgeld een heel mooi horloge hebt gekocht. Vanuit de juwelier door naar de Deen en daarna door naar Enkhuizen voor de eerste verjaardag van Maegan. Toen we daar zaten begon het heel hard te sneeuwen en binnen no-time was alles wit. Jullie zijn gelijk buiten gaan spelen en toen we aan het einde van de middag thuis kwamen zijn we meteen de tuin in gegaan en hebben we een sneeuwpop gemaakt, wat een karwei is dat nog en wat hebben we gelachen. Boaz jou duurde het te lang en terwijl je stond te wachten begon je de neus van de sneeuwpop alvast op te eten, haha. Vanavond zijn we allemaal op tijd gaan slapen.

Vanmorgen mocht ik weeeeeer uitslapen van jullie, haha. Wat een luxe joh als we dit erin kunnen houden, haha. Vannacht is er ontzettend veel sneeuw gevallen en alles is helemaal bedekt onder een dik pak sneeuw, yeahhhhhh dat wordt buiten spelen vanmiddag. Echt zin om snel de deur uit te gaan hadden jullie niet en pas om 13.00 uur waren we aangekleed om naar buiten te gaan. We hebben bijna 2 uur buiten gewandeld en met de sneeuw gespeeld, wat was het koud maar wat was het lekker. Helaas liggen de 2 sleeën die we hebben bij papa thuis dus daar konden we niet mee spelen. We zijn ook naar Deen gelopen hebben daar lekker chocolade gekocht en dat thuis op de bank, onder een dekentje met Disney klassieker Dombo op de tv op zitten smullen. Noa jij moest heel erg huilen bij de film, bij het stuk dat Dombo verdrietig is omdat hij zijn moeder mist. Je moest er aan denken dat je zo naar papa gaat en mij dan ook weer 2 dagen moet missen. Ik heb je uitgelegd dat de film goed afloopt en dat accepteerde je. Maar toen de film afgelopen was liep je naar boven en daar hoorde ik je weer huilen. Ik ben naar je kamer gekomen en heb daar een goed gesprek met je gehad. Ik heb zo met je te doen… zo een intens verdriet heb je soms omdat papa en mama gescheiden zijn. Er gaat zoveel om in je koppie maar het lukt je ook niet goed om alles uit te leggen aan ons. Na een goed gesprek en een dikke knuffel was je weer blij en hebben we beneden nog even geknutseld aan Boaz zijn zelf gemaakte auto (van een kartonnen doos en met een hoop fantasie). Om 17.00 uur zijn we naar papa gereden waar jullie meteen doorgelopen zijn naar de achtertuin om met de sneeuw te spelen, Anne kwam ook gezellig mee spelen. Papa heeft eten voor ons besteld en ik ben dus ook weer lekker blijven eten. Het was gezellig en toen ik om 20.00 uur naar huis ging was je wel verdrietig moppie, maar ons gesprek van vanmiddag heeft je denk ik wel een beetje geholpen. Heel veel plezier de komende 2 dagen bij papa….
 
Ik hou van jullie, heel eveel!
Xxx mama
 

Compilatie van je feestje

04 februari 2017