Dagboek

Aantal berichten: 790
Ga naar:   

Herfstvakantie

23 oktober 2016
Dag knappe koppies,
 
Vrijdag 14 oktober was je laatste schooldagje voor de vakantie Noa, je was er aan toe, even lekker rustig aan doen en vooral uitslapen in de ochtenden. Je bent echt een avondmens, een echte van Kuik. S ’Avonds ben je niet in slaap te krijgen, je kan uren liggen malen en denken in je bed, s ’morgens daarin tegen ben je je bed niet uit te branden en een humeurtje wat je hebt, haha. Nadat Noa op school zat Boaz naar papa gebracht. Jullie moeten zo naar de dokter, je bent al een paar dagen niet helemaal in je hum, vannacht begon je slijm over te geven en je tempratuur loopt ook op tot 38.4. Nou wat we al dachten, een keelontsteking, je hebt een ab-kuur gekregen maar papa kijkt het nog even aan voordat we ermee beginnen. Dit blijkt een goed idee want in de loop van de dag knap je heel erg op, je bent mopperig en ik hoor van papa dat je veel naar mij vraagt, maar je tempratuur zakt weer en je krijgt eetlust. Gelukkig maar voor papa want hij heeft vandaag een fotoshoot met jullie op de planning. De hele dag loopt er een fotograaf met jullie mee om spontane foto’s te maken. Die avond krijg ik er van papa al een paar doorgestuurd en ze zijn echt prachtig.
Zondags hadden jullie het verjaardagsfeestje van Indy en Sophie. Ze vierde het bij de stadsspeeltuin en wat hadden jullie een geluk want het was prachtig mooi weer. Dit weekend waren jullie bij papa dus zijn jullie met papa naar de verjaardag van de meiden geweest. Ik heb wat foto’s en filmpjes gezien en jullie hebben genoten.
Maandag en dinsdag waren gewoon opvang dagen voor jullie dus niet echt herfstvakantie nog. Gelukkig organiseren ze altijd leuke dingen op de bso in de vakanties dus je hebt je ontzettend vermaakt die dagen Noa. Dinsdag ben ik jullie vanuit mijn werk komen ophalen, Boaz jij had een plekje bij je mond die ik niet helemaal vertrouwde, er heerst kinderzeer op school en omdat je vorige week ook behoorlijk ziek geweest bent gaan we morgen toch maar even naar de dokter. Thuis hebben we lekker gegeten, Boaz jij bent na het eten en een korte douche direct gaan slapen. De dinsdagavond is met jou vaak een drama, je bent kapot van 2 dagen school en ook ga je bij papa later naar bed waardoor je dan echt aan het einde van je latijn bent. Noa jij mocht langer opblijven, Mandy en Stacey kwamen nog even gezellig langs dus we hadden een soort van meidenavond.
Woensdag zouden we naar Funfestijn in Medemblik gaan maar ik kon om 14.30 uur met Boaz bij de dokter terecht en dat kwam dus net niet lekker uit. Achteraf een geluk bij een ongeluk (maar dat vertel ik zo). We hadden wel zin om de deur uit te gaan en Eline vroeg of we zin hadden mee te gaan naar de vakantiespelen in de Opgang, Om 13.00 uur spraken we daar af, het was er ontzettend gezellig. Een grote gymzaal helemaal omgetoverd tot een waar kinderparadijs, springkussens, knutseltafels, schminkhoek en nog veel meer leuke dingen. Boaz wij zouden samen even heen en weer rijden naar de dokter en Noa zou daar blijven bij Eline, Dana en Roan. Helaas kwamen wij niet ver want toen ik weg wilde rijde viel mijn uitlaat onder mijn auto vandaag, neeeeeeeee!!! Niet nog meer gezeur met mijn auto, van de zomer was er al een hoop stuk en heeft het mij kapitalen gekost. Ik heb met mijn garage gebeld en kan daar vrijdag terecht, rijden kan ik nu niet want mijn uitlaat hangt voor de helft los. Ik heb de dokter kunnen verzetten naar 16.30 en gelukkig woont Eline op loopafstand. We zijn met zn allen daarheen gelopen en zijn daar blijven hangen, gelukkig geen straf. Boaz met de auto van Eline zijn we even naar de dokter gereden en inderdaad je hebt kinderzeer. Meteen een ab-zalf gehaald en nu hopen dat het zich niet uitbreid. We konden die avond gezellig bij Eline blijven eten en Rense heeft mijn uitlaat helemaal onder mijn auto vandaan gehaald zodat we wel kunnen rijden (alsof we in een Ferrari zitten, haha). Om 19.15 uur waren we thuis en hebben we ondanks alles een gezellige dag gehad.
Donderdag hadden we de hele dag Roan en Dana bij ons, Rense en Eline moesten werken dus voor jullie beide de hele dag een vriendje. Het was een gezellige dag en jullie zijn ontzettend lief geweest. Boaz, Roan en ik zijn nog even boodschappen gaan doen en de meiden blijven samen thuis. Aan het einde van de middag had ik het gevoel dat ik echt even de deur uit moest (een hele dag thuis zitten is niks voor jullie mama) dus zijn we een rondje Intratuin gaan doen, alles is al helemaal kerst klaar dus jullie keken je oogjes uit. Over kerst gesproken, papa en ik hebben van de week de feestdagen ‘verdeeld’ en dit jaar zijn jullie met Oud & Nieuw bij papa, pfff moet eerlijk zeggen dat ik daar heel erg tegenop zie, maar zal allemaal wel goed komen hoor ;-). Om 16.30 uur zijn Roan en Dana opgehaald en zijn wij je slaaptas gaan pakken Noa. Morgen moet ik werken en omdat opa en oma vandaag voor 3 weken op vakantie zijn gegaan heb ik oppas voor jullie nodig. Jij gaat daarom 2 nachtjes (wat een feest is voor je) logeren bij je nichtje Indy. Je hebt er super veel zin in. Indy schaatst altijd in Hoorn en daar heb ik je naar toe gebracht. Boaz wij zijn met z’n tweetjes naar de Mac gereden en hebben daar gezellig gegeten. Wat ben je ook een ondeugende boef, klein clown en een praatjesmaker. Het was gezellig met je.
Vrijdag moest mama werken en mocht jij een extra dagje naar de opvang, totaal geen straf voor je. Mijn auto kon die dag terecht bij de garage, ik ben weer een rib kwijt, maar hij rijdt weer als een zonnetje. Na mijn werk heb ik je opgehaald en thuis hebben wij lekker gezond gegeten. Noa wij hebben even gebeld en je was onderweg naar een restaurant om lekker uit eten te gaan. Vandaag zijn jullie naar een soort vakantiespelen dag in Purmerend geweest, een grote gymzaal was omgetoverd tot een grote trampoline. Dit soort filmpjes kijk je vaak op YouTube en je was er helemaal vol van dat je dit nu ook zelf gedaan hebt.
Zaterdagochtend zijn wij samen op pad gegaan Boaz, ik heb een fiets voor je verjaardag gekocht. Een stoere blauwe, eens kijken of je het wat vindt. Rond 12.00 uur werd Noa thuis gebracht, moe en ontzettend sacherijnig… pffff. Binnen 5 minuten hadden broer en zus ruzie en eigenlijk is dat de hele dag zo gegaan. Om 14.00 uur werd Anne gracht, ze komt bij ons logeren. Eerlijk is eerlijk, heel gezellig was het niet. Noa je was duidelijk moe van de logeerpartij bij je nichtje en je had een kort lontje. Ook was Anne moe en dus hadden jullie steeds strijd, ik leek wel een politieagent. Boaz jij wilde graag met de meiden mee spelen en dat mocht niet van ze dus ook jij was ontzettend huilerig vandaag. Einde van de middag zijn we nog maar even op pad gegaan, jullie visjes zijn dood gegaan van de week dus we zijn nieuwe gaan halen. Anne is volgende week jarig en dus hebben we een cadeautje gekocht. Ze wilde graag een ring en ik dacht dat het wel leuk was om een vriendschapsring te hebben dus heb ik voor jou dezelfde gekocht Noa. (eigenlijk niet echt verdiend met je gedrag van vandaag L) Om de dag helemaal compleet te maken was het bij het avondeten een drama. Ik moet eerlijk bekennen dat het avondeten vaak een drama is, ik heb 2 geweldige kinderen maar qua eten zijn jullie beide verschrikkelijk. Althans Noa lust niks en Boaz doet zijn grote zus in alles na, zegt Noa dat lust ik niet, dan schuift Boaz zijn bordje ook aan de kant. Ik vind koken al niet leuk en als je dan je best doet in de keuken en het wordt vrijwel nooit gewaardeerd dan maakt het het niet leuker. Vanavond was ik echt blij toen ik jullie schoon en tevreden in bed zag liggen… zulke dagen zitten er helaas ook tussen. Morgen maken we er gewoon een leuke dag van.
Vanmorgen waren we allemaal al vroeg wakker en gelukkig in een gezelliger humeur dan gisteren. De meisjes hebben ontzettend lief met elkaar zitten knutselen boven en ook Boaz mocht even mee doen. De ochtend vloog voorbij en om 12.15 uur was Bibi er alweer om Anne op te halen. Na een kopje thee zijn de meiden weg gegaan en werden ze afgewisseld door Mandy en Stacey. Boaz jouw haartjes zijn eerst even geknipt en om 13.30 uur reden we naar Purmerend waar we ons in het zwembad vermaakt hebben. We zijn daar nog nooit eerder geweest maar wat is het daar leuk, vooral het peuterbad voor Boaz is daar een echte aanrader. Om 16.00 uur sloot het zwembad helaas al dus zijn we ons gaan douchen en aankleden en hebben we nog heel even gespeeld in de speeltuin voor de deur. We zijn met z’n allen meteen doorgereden naar papa. In de auto zijn jullie 2 beide in slaap gevallen, duidelijk harstikke moe ;-). Papa zat heerlijk in het zonnetje in de voortuin met de buurtjes en ook wij zijn daar nog 1,5 uur blijven hangen. Noa en Stacey waren heel lief in de keuken bezig om hapjes te verzorgen en toen de zon weg was en het koud werd ben ik na een dikke kus aan jullie, met Mandy en Stacey weer richting mijn huis gegaan. Papa had een pan verse soep gemaakt en Arjan en Wanda zijn gezellig bij jullie blijven eten.. en dan zit de vakantie er alweer op. Morgen weer vroeg op voor school! Veel plezier bij papa de komende dagen kanjers.
 
Bedankt voor de leuke dagen, ik hou van jullie. Xxxjes mama
 
 

schoolfoto, verjaardagen en meer

02 oktober 2016
Dag toppers,
 
Mama maakt de laatste tijd weinig tijd voor jullie dagboek… ik heb er niet zoveel zin meer in. Maar stoppen met de site kan ik op de een of andere manier ook nog niet helemaal.
Het gaat goed met jullie, jullie worden groot. Beide op jullie eigen manier, maar het gaat echt zo hard. Noa jij maakt echt flinke sprongen in groep 4, je vindt het echt leuk en hebt er plezier in. Turnen vind je helaas helemaal niet leuk meer en dus hebben papa en ik besloten je er vanaf te halen. Het is ook pittig hoor, 3 uur per week. En buiten dat is je juf heel streng en schreeuwerig en dat maakt dat je er geen plezier meer in hebt. Echt jammer want je bent er zo goed in. Nu wil je graag op paardrijden, papa en ik vinden het goed maar dan wel vanaf je verjaardag. Boaz jij bent echt heel erg met je verjaardag bezig en kan niet wachten tot het zo ver is. Je wilt graag een groot feestje, met ballonnen, een dieren taart en het liefst ook al je vriendjes van school. Nou we gaan ons best doen en maken er met zijn allen een groot feest van. De uitnodigingen zijn verstuurd, de taart is besteld en ook weten we al wat je van ons krijgt. Het weekend van je verjaardag zijn jullie bij papa en daarom vieren we het ook daar.
Afgelopen dinsdag kwam de schoolfotograaf langs Nowie, je was bij papa en ik twijfelde nog om de ochtend vrij te nemen zodat ik je haar kon doen. Maar dat hoort bij los laten ;-), je bent bij papa en dan zit je haar nou eenmaal anders dan wanneer je bij mama bent. En wat maakt het ook uit, met een gepimpt kapsel of met een slordige staart, je bent hoe dan ook een plaatje. De broer-zus foto wordt bij jou op school altijd een dag later gemaakt en dat kwam voor nu mooi uit want dan kon ik jullie daarvoor wel zelf aankleden en jullie haar doen. Woensdagmiddag stond er nog een fotoshoot op de planning. Papa had een fotografie opdracht voor een klant en daarvoor zochten ze 2 kinderen die wilde mee werken. Papa vond het wel leuk om hiervoor onze eigen kids te gebruiken en zodoende zijn we de rest van de middag met papa op pad geweest.
Donderdag moest ik voor de eerste controle terug naar het ziekenhuis, Boaz jij mocht in de tussentijd spelen bij Renske en de tweeling en Noa jij ging tussen de middag een broodje eten bij Aimy. Bij mama ziet het er voor nu rustig uit en over 12 dagen krijg ik de uitslag. Nog heel even spannend dus, al heb ik er een goed gevoel over hoor. Na schooltijd is Aimy met ons mee geweest en hebben jullie samen gezellig gespeelt. Nadat Aimy opgehaald werd kwamen Mandy en Stacey nog even gezellig wat drinken. Het was een leuke dag.
Vrijdag was het weer papa-weekend maar omdat papa moest werken mocht jij een extra dagje naar school Boaz, super leuk want Lois zit sinds kort op de vrijdagochtend bij jou op de groep en nu waren jullie dus samen. Noa jij bent na schooltijd met Kiki mee geweest en jullie hadden het zo gezellig dat je ook bent blijven eten daar. Boaz jij was alleen met papa en zijn samen naar Macdonalds geweest.
Zaterdagochtend zijn jullie al vroeg op pad gegaan met papa. Samen met Noa d’r vriendinnetje Eja en haar moeder Fiona zijn jullie naar Holle Bolle Boom in Tuitjenhorn gereden. De bedoeling was om binnen te gaan spelen maar omdat het zulk lekker weer was zijn jullie naar de buiten speeltuin gegaan. Het was super leuk en jullie hadden dikke pret. Vanuit Holle Bolle Buiten heeft papa jullie naar mijn huis gebracht, vandaag is de verjaardag van ons nichtje Indy en dus zijn jullie gezellig met mij mee gegaan. Het was een gezellige middag. Boaz jij was het eerste uurtje een handenbindertje, was moe en hing als een aapje aan mama, na een uurtje kwam je los en had jij het ook heel leuk. Noa jij was samen met een ander nichtje van Indy buiten gaan spelen en samen waren jullie de weg kwijt. Heel veel visite is jullie gaan zoeken… na een half uurtje waren jullie gelukkig weer terecht. Noa jij was je van geen kwaad bewust en vond het (zei je later) wel een leuk avontuur, haha. Om 20.00 uur heb ik jullie weer naar papa gebracht, hij zat bij de buren en ik ben daar ook nog even gezellig geweest.
Vandaag hadden we weer een dagje samen, van de week is jullie neefje Liam alweer 1 jaar geworden en dat werd vandaag gevierd. Jullie zijn er met papa heen gegaan en ik ben niet veel later ook die kant op gekomen. Het was een gezellige middag en jullie speelde lief met alle andere kinderen. Papa had nog geen eten in huis voor vanavond en ik ook niet en dus besloten we om met z’n viertjes uit eten te gaan. Noa jij wilde graag sushi eten en dat vonden papa en ik een heel goed idee van jou. Het was een gezellige avond, we hebben heerlijk zitten smullen en gezellig zitten kletsen met z’n vieren aan tafel. Na het eten heeft papa mij naar huis gebracht en zijn jullie na een dikke kus en knuffel met papa mee gegaan. Nog 2 nachtjes en dan zijn jullie weer 5 nachtjes bij mama, ook dan hebben we weer leuke dingen op de planning staan.
 
Ik hou van jullie, elke dag een beetje meer.
Xxxx mama

Oranje Buiten

11 september 2016
Hi toppers,

Dinsdag ben ik jullie vanuit mijn werk op komen halen van de bso en het kdv…. ben gisteravond thuis gekomen van een 5-daagse trip naar Jasper en Jenneke in Barcelona. Ik heb het heerlijk gehad, lekker op het strand gelegen, uit eten geweest en genoten van de Spaanse gezelligheid. Hierdoor heb ik jullie een dag langer dan normaal moeten missen. Jullie waren beide blij om mama te zie en andersom uiteraard net zo. Thuis hebben we lekker gegeten en na het eten mochten jullie iets langer op blijven zodat we nog even wat tijd samen hadden.
Woensdagochtend hebben we Noa naar school gebracht, je hebt het echt naar je zin in groep 4 moppie. Het afscheid nemen s’morgens is wel weer een drama. Alsof ik op wereldreis ga, zo klamp je je aan mij vast. We gaan er maar vanuit dat het een fase is. Boaz vanuit school zijn wij naar papa gereden, hij was je sandalen vergeten mee te geven en met het mooie weer de komende dagen is dat wel handig. We zijn gezellig wat blijven drinken bij papa, al vond jij het minder gezellig dan ik. Je bleef huilen dat je naar mama d’r huis wilde. Na een half uur zijn we dus maar weer samen weg gegaan. De rest van de ochtend hebben we ons thuis vermaakt… na een lang weekend bij papa hang je dan het liefst gewoon op mijn schoot, heerlijk. Om 12.30 uur hebben we Noa uit school gehaald en na een broodje zijn we naar Oranje Buiten gereden waar we ons de rest van de middag vermaakt hadden. Eline, Dana en Roan waren er ook en het was een heerlijke middag vol met zon en gezelligheid. Tegen etenstijd waren we weer thuis en hebben we gezond gegeten. Na het eten nog even met jullie tablet op de bank en binnen 5 minuten lag Boaz te slapen… vermoeiend he zo een hele dag op het strand? Je had al gedoucht dus ik heb je zo naar bed kunnen tillen. Noa wij hadden nog even quallity time en ik heb je nagels gelakt.
Donderdagochtend zijn wij weer naar Oranje Buiten gegaan toen Noa op school zat. Michele (die vandaag precies 37 weken zwanger is) kwam er ook heen. Je had het strand (en dus ook al het speelgoed) helemaal voor jou alleen binky, je hebt je er weer heel lief vermaakt. Wat is het toch een heerlijk strandje en wat heb jij er dit jaar ook een fijne leeftijd voor binky. Om 12.00 uur hebben we Noa uit school gehaald om thuis samen een broodje te eten. Na een uurtje op de fiets terug naar school. Wij zijn toen doorgefietst naar Bibi en Lois waar we even wat gedronken hebben. Ook waren we getuige van Lois d’r eerste stapjes, dat was zo grappig. Jij vindt jezelf echt heel groot en gaat bij kleine kinderen met gebogen knietjes voor ze staan en vervormd ook je stem, te lief. Nu had je Lois vast en liet haar handjes los omdat je wat wilde laten zien. Lois stond los en had echt zoiets van wat gebeurd hier, wat jij deed vond ze best interessant en dus liep ze zo achter je aan…. Leuk! Na een half uurtje zijn we weer naar huis gefietst waar we ons even binnen vermaakt hebben uit de zon. Om 15.05 uur weer op de fiets om Noa op te halen en vanuit school meteen door naar de bibliotheek. Jullie vinden het daar beide echt heel erg leuk. Boaz kan lekker rennen en keten en Noa zoekt zorgvuldig boekjes uit en gaat aan een bureau even een stukje lezen om te kijken of je het wat vindt. Vanuit de bieb een klein rondje over het Betje Wolfplein en rond etenstijd waren we thuis. Jullie zijn in de tuin gaan spelen en ik ben pannenkoeken gaan bakken.
Vrijdag was het weer een oma dagje. Boaz je moest huilen toen Noa en ik weg gingen, gelukkig weet ik dat dat altijd maar van korte duur is. Aan het einde van de ochtend kwam opa Doke ook langs en Boaz jij bleef bij opa terwijl oma Noa uit school haalde. Op vrijdag turn je nu van 16.00 tot 18.00 uur, een lange, intensieve les. Oma en Boaz hebben je gebracht en oma heeft je ook weer opgehaald want je ging een nachtje logeren. Sinds 2 maanden woont ome Scott op zichzelf en zijn oude kamer hebben opa en oma opgeknapt tot een logeerkamer, daar wilde je zooooo graag een keer slapen en dat kon vandaag dus. Boaz bij ons kwam opa Kees gezellig eten en omdat je grote zus aan het logeren is wilde jij dat ook, dus na het eten ben jij met opa mee gegaan en zo zat ik dus kindloos op vrijdagavond.
Zaterdag werd Noa aan het einde van de ochtend door oma naar huis gebracht, je hebt het heel erg leuk gehad en lekker geslapen in de mooie logeerkamer. We hadden nog even 2 uurtjes samen voordat Boaz weer thuis kwam. Ook jij hebt het leuk gehad met opa, jullie zijn naar de stadsspeeltuin geweest en je was kapot de rest van de dag. We hebben even rustig aan gedaan en zijn toen naar de stad gereden om op schoenenjacht te gaan. Op Schiphol had je een meisje zien lopen met gave Adidas sneakers (witte met een parelmoer streep) die jij ook wilde hebben Noa. Het was een flinke speurtocht en bij de laatste winkel zijn we geslaagd, zo leuk hoe je nu zelf een hele eigen inbreng hebt in de kleding die je draagt. Het liefst doe je ook elke dag make-up op naar school en je bent ook heel leuk aan het wisselen met je oorbellen en armbanden die je dan ook goed afstemt op je kleding. Jullie winterjassen zijn van de week ook binnen gekomen en ook die heb je zelf gekozen… mijn kleine meisje wordt zooooo groot! Voor Boaz wilde ik ook nog nieuwe schoenen maar we hadden het alle 3 gehad (ik bestel ze wel via internet). We hebben bij de visboer wat kibbeling gehaald en ijsje gegeten en zijn toen naar huis gegaan waar jullie samen weer lief in de tuin zijn gaan spelen. Boaz jij bent op tijd gaan slapen en Noa wij hadden meidenavond. Eerst hebben we een spelletje gespeeld en toen kwamen Mandy en Stacey ook gezellig. Jullie meiden zijn boven gaan spelen. Ik heb jullie een bak popcorn gebracht. Na een uur kregen jullie ruzie en dus zijn we met z’n viertjes, met een nieuwe bak popcorn, op de bank geploft om Dance, dance, dance te kijken. Om 22.00 uur was dat afgelopen en zijn de meiden naar huis gegaan. Wij hebben nog een maskertje gedaan, samen gedoucht en lagen om 23.00 uur ook in bed.
Vanmorgen hebben we rustig aan gedaan, we zijn alleen even voor de boodschappen de deur uit geweest. De Deen gebruiken jullie echt als een grote speelplek om achter elkaar aan te rennen en verstoppertje te spelen, haha. Het liefst doe ik dan ook boodschappen als jullie bij papa zijn. Na het middag eten hebben we onze spullen gepakt en zijn we naar Oranje Buiten gereden. Het was iets bewolkt en we twijfelde ook of het droog zou blijven maar uiteindelijk was het een heerlijke, zonnige dag. Bibi en Anne kwamen er ook gezellig bij liggen en in de loop van de middag kwamen papa en Sander met de boot ook aan. Jullie zijn samen met papa, Sander en Anne een stukje gaan varen en daarna zijn ze gezellig bij ons komen liggen, jullie genoten ervan dat papa en mama er samen waren. Na een uurtje gingen papa weer weg met de boot en wij vermaakte ons daar nog wel. Noa jij wilde graag bij Oranje Buiten blijven eten, je hebt papa gebeld om te vragen of dat mocht en papa vond het ook leuk. Tegen etenstijd zijn Anne en Bibi naar huis gegaan en niet veel later kwam papa. We hebben gezellig met z’n viertjes gegeten en dat was echt heel fijn… ik ben heel blij dat dit nu kan. Om 19.00 uur hebben we jullie zand vrij gemaakt, kleertjes aan getrokken en spullen ingepakt, het begon nu wel wat koud te worden en jullie waren duidelijk aan een douche en jullie bed toe. Na een dikke kus zijn jullie met papa mee gegaan waar jullie nu 2 nachtjes slapen.
 
Het was een fijn weekend moppies, ik hou van jullie xxxx mama

Huttendorp

25 augustus 2016
Hi Nowie,
 
Afgelopen week stond in het teken van huttenbouw en wat heb je genoten joh. Het is echt zo iets leuks ook. Maandag hadden jullie slecht weer, vrijwel de hele dag heeft het geregend. Bibi was die dag begeleider en ik kreeg veel leuke foto’s doorgestuurd van een heel blij meissie. In de avond hebben we even gebeld (jullie zijn bij papa) en was je ook echt heel enthousiast.
Dinsdag was er een ommezwaai qua weer, het was super warm en de zon scheen de hele dag. Weer hebben jullie genoten en was er tussendoor veel tijd ingelast om lekker in de schaduw spelletjes te spelen. Dinsdagavond was er van 19.30 tot 21.00 uur brandweer speltakel in de Bangert, echt zo leuk en ook met het weer zo getroffen. Er stonden meerdere brandweer auto’s die met verschillende slangen alles nat maakte. Jullie konden er lekker door heen rennen. Boaz jij bent niet echt een held en vond het allemaal maar eng en spannend. Om 20.20 uur waren we pas thuis en na een korte douche zijn jullie beide gaan slapen.
Woensdag werd Jasper al om 8.00 uur gebracht. Monique moest al vroeg werken dus wij brengen Jasper ook naar Huttenbouw. Jullie sliepen toen nog en even voor 9.00 uur heb ik jullie wakker gemaakt. Vandaag was het een nog warmere dag en dus moesten we jullie ook een uur eerder ophalen. Je bent echt kapot van de lange, warme, intensieve dagen. Boaz wij hebben ons de hele dag vermaakt bij Oranje Buiten. Eline, Dana, Roan, Renske, Lima, Reza, Jenneke, Mika, Ana en Mandy waren er ook. Tussendoor zijn we alleen even heen en weer gereden om Noa op te halen dat ze ook nog lekker kon afkoelen in het IJsselmeer. Vanavond hebben we lekker gezond gegeten en lagen jullie beide bijtijds op bed.
Vandaag de laatste dag van de huttenbouw, nog steeds heb ik een heel blij en enthousiast meisje die te springen staat om er heen te mogen. Boaz wij hebben ons nog even gezellig vermaakt bij het strand van Schellinkhout, Michele en Lisanne kwamen daar ook gezellig heen. Om 14.00 uur hebben we onze spullen gepakt en zijn we naar Noa gereden. We mochten dit keer het terrein op en je mooie hut laten zien, super gaaf moppie. Drie verdiepingen hoog, een tuin, een uitkijktoren en een glijbaan. De rest van de middag hebben we ons heel relaxt thuis vermaakt, lekker even geen zon. Vanavond moesten we om 19.00 uur weer op het terrein zijn voor de huttenverbranding en een disco. Helaas kon ik geen oppas krijgen voor Boaz en is het net iets te laat, maar evengoed hebben we ons daar 5 kwartier vermaakt. Het was onwijs gezellig en echt een geslaagde afsluiting van een mooie week. Toen ik je net naar bed bracht gaf je al aan dat je baalt dat je weer een heel jaar moet wachten.
 
Ik hou van jullie, xxx mama

Zomervakantie

22 augustus 2016
Dag mooie moppies,
 
De zomervakantie vliegt voorbij, nog maar een week en dan moeten we weer gaan wennen aan het strakke ritme van school. Dan mag ons moppie weer kei hard aan de slag in groep 4. Ondanks dat we geen super mooie zomer hebben dit jaar hebben we wel genoten van de vrije dagen en genoeg leuke dingen gedaan. In de weekenden bij papa zijn jullie ook altijd op pad of onderweg en op mijn dagen proberen we ook altijd leuke dingen te doen. Zo zijn jullie oa. naar het dierenpark in Bakkum, Sprookjeswonderland, Stadsspeeltuin, kermis en strand geweest. Mika en Ana zijn een maand in Nederland dus daar hebben we ook een paar keer mee afgesproken.
Boaz ook jij kan echt genieten van de relaxte ochtenden, als je wakker bent kom je eerst bij mama in bed liggen en kijk je op mijn oude telefoon Paw-Patrol op YouTube. Ik kan zo nog een klein beetje slapen en tegen de tijd dat je het gehad heb gaan we naar beneden waar je het heerlijk vindt wanneer we samen ontbijten op de bank. Noa jij bent echt van het uitslapen en het is eerder regel dan uitzondering dat je na 10.00 uur pas je bed uit komt. Zelfs toen je vriendinnen had logeren sliepen jullie uit. Daar is het vakantie voor tenslotte.
Deze week staat in het teken van de Huttenbouw Nowie, het is het eerste jaar dat je mee doet en je keek er enorm naar uit. Je zit bij Anne en Jasper in het groepje. Vandaag is het vrijwel de hele dag aan het regenen, zo sneu. Via een app groep worden we op de hoogte gehouden en de leukste foto’s komen voorbij. Vanaf morgen worden er tropische tempraturen verwacht in Nederland en is het volop zomer. Boaz woensdag en donderdag zijn wij samen en ik schat zomaar in dat we die 2 dagen bij Oranje Buiten te vinden zijn. We gaan ook deze laatste vrije week genieten van en met elkaar!
 
Ik hou van jullie, xxxx mama