Dagboek

Aantal berichten: 790
Ga naar:   

Moeders voor moeders

05 juni 2008
Hoi kleine uk,

Vanavond is er een mevrouw geweest van moeders voor moeders. Zij heeft ook weer een test bij ons gedaan en die gaf weer duidelijk aan dat jij in mijn buik aan het groeien bent .
Mama moet nu tot en met 6 augustus in groene kannen plassen om daarmee andere mama's te helpen die niet zo makkelijk zwanger kunnen worden.

Vandaag was weer zo een vermoeiende dag... nog 8 dagen werken en dan gaan papa en mama lekker 10 dagen naar Kroatie!!!

xxx van papa en mama

Gevoel

04 juni 2008
Hey kleintje,

Ik vind het (nu ik me wel okey voel ) grappig om te merken dat zo een klein wezentje je zo ziek kan maken. s'Morgens bij het op staan gaat het wel okey... al krijg ik niet iets fatsoenlijks naar binnen. Het lukt me om een halve snelle jelle en een beker goedemorgen naar binnen te krijgen... dan in de loop van de middag wordt ik misselijk van de honger maar niks vind ik lekker. Tijdens de luch moet ik van mezelf 2 boterhammen eten en s'avonds eet ik groente en rijst. Vlees heb ik helemaal geen trek in. Later op de avond krijg ik lekkere trek maar absoluut niet in zoetigheid. Nu ben ik er achter dat ik een kommetje yochurt met verse aarbeien erg lekker vind.
Van iedereen om me heen hoor ik dat het goed gaat met jouw als het klote gaat met mij... Nou laat ik me dan maar lekker rot voelen

We weten het nieuws vandaag 8 dagen en we zijn al lekker verwend. Van Kim hebben we vandaag een heel leuk shirtje gehad met daarop een leuke, persoonlijke tekst, foto volgt snel.

Volgende week zaterdag vier ik mijn verjaardag en dan gaan we het leuke nieuws vertellen, dan mag de hele wereld weten dat jij op komst bent.

Slaap lekker lieverd, dat gaat mama ook doen

Vrijgezellen feestje en oma van Kuik

01 juni 2008
Hoi lieve uk,

Gisteren had mama het vrijgezellen feestje van tante Nathalie (Davy, broer van mama, en Nathalie gaan op 4.7.08 trouwen). Het was een erg leuke en gezellig dag. We hebben haar thuis met een groep van 15 meiden overvallen en toen kwam er ook een stripper. Later op de middag zijn we naar Amsterdam geweest en hebben we een rondleiding door de Rosse buurt gehad. Toen lekker uiteten in een travestieten tent en daarna lekker zingen en bleren in een karaoke cafe!!!
Mama mocht natuurlijk geen alcohol drinken maar we wilden het ook nog niet aan iedereen vertellen, dus heb ik gezegd dat ik aan een antobiotica kuur zit.

Er kwam s'avonds een man naar tante Nathalie toe en die vroeg: Is er van deze groep iemand 6 maanden in verwachting? Nathalie zijn toen nee. En toen zei die man, nee ik zie het al zij is zwanger en toen wees hij naar mij . Toen we weg gingen feliciteerde hij me.. haha gek he.

Vanmorgen zijn papa en ik met een mooie bos bloemen naar het graf van oma van Kuik geweest. We hebben haar samen verteld dat ze voor de eerste keer oma gaat worden . Hopelijk ziet ze dit allemaal van boven en zal ze over jouw waken.

Mama gaat zo naar een verjaardag toe en morgen mag ze weer lekker werken. Nog 10 nachtjes slapen en dan voor de eerste keer naar de verloskundige.

Dikke kus mama

Al een beetje gewend

28 mei 2008
Zo weer een dag voorbij. Een dag waarin jij mij heel vaak heb laten smilen .
Gisteren hebben wij het mooie nieuws al aan de opa's, oma's, ooms en tantes verteld. Iedereen was heel blij voor ons (en voor zichzelf). Ze hadden het allemaal niet aan zien komen . Nou papa en mama ook niet.
Ook heeft mama het gisteren meteen op haar werk verteld, daar waren ze er iets minder blij mee . Voor ons vinden ze het super hoor!! Ze zijn op zoek naar nieuw personeel en nu kunnen ze er in de sollicitatie ronde meteen rekening mee houden.

Heel raar, het lijkt wel of sinds wij van jouw bestaan weten je mama ook meteen ziek maakt. Ik ben vandaag heel erg misselijk geweest, vooral de geur van koffie . Het gekke is, ik heb er wel trek in, haha! Ik moet constant plassen en mijn borsten zijn ook ontzettend gevoelig.
Het is voor een goed doel.

Woensdag 11 juni, op de verjaardag van mama, gaan we voor de eerste keer naar de verloskundige toe. Ik heb er zin in.

Lieverdje slaap lekker en groei maar goed, kus

We zijn zwanger!!

27 mei 2008
Het eerste deel van (hoop ik) een heel lang en mooi verhaal. Op 16 april ben ik voor de laatste keer ongesteld geweest. Ik gebruikte de Nuva ring en was er heel tevreden mee. Afgelopen maand ben ik de ring helemaal vergeten in te doen en toen ik er aan dacht, moest ik een week later weer ongesteld worden. Ik kon de ring er dus beter niet in doen. Nu was het wachten op de rode duivel . Deze liet wel erg lang op zich wachten. Ik bleef maar volhouden dat ik niet zwanger kon zijn. Ik gebruik tenslotte al sinds ik 14 ben anticonceptie middel. Gisteren was ik al 11 dagen over tijd en Paul moest naar de dokter. Hij heeft maar aan haar gevraagd wat we moeten doen: "Wat dacht je van een zwangerschapstest!!" Deze heeft Paul meteen gekocht en er werd aangeraden de test in de ochtend te doen. Vannacht heb ik in mijn dromen die test wel 10 keer gedaan en elke keer kwam er te staan "Niet zwanger". Toen vanmorgen mijn wekker ging en ik de test deed ging ik er ook van uit dat de test dit zou weergeven. Tot mijn verbazing was de test positief. Ik moest meteen huilen en heb Paul wakker gemaakt. Hij schrok zich (terrecht) verrot. We moeten dit even een plekje geven. Een ding is zeker, dit kleintje lag niet in de planning, maar is meer als welkom.

xxxx en trotse zwangere vrouw