Dagboek

Aantal berichten: 806
Ga naar:   

mooi weekend

27 juli 2008
hey kleine uk,

Vandaag is het alweer zondag. Papa en mama hebben een lekker weekend gehad. Vrijdag was het lekker weer en had papa zin om te bbq-en. Ome Scott, Tim en Lennart en tante Nancy kwamen ook gezellig eten. Mams is niet zo dol op vlees dus ik heb lekker van de salades zitten smullen. Om 11 uur gingen we naar binnen, we waren nog geen 5 minuten binnen of het begon keihard te regenen, pff. Zaterdag ochtend moest papa werken bij een klant en mama is samen met oma de Jong naar de nagelstylist geweest. Nu ziet het er weer mooi uit . s Middags samen met papa op verjaarsdags visite geweest bij Maxime, was erg gezellig.
In de avond bij opa en oma Visser geweest om te vragen of zij een vaste dag op jouw willen passen, dat wilde ze gelukkig. Nu is dat ook geregeld. Vanaf april ga je op maandag naar opa en oma Visser, dinsdag is mama thuis, woensdag ga je naar opa en oma de Jong, donderdag gaat papa thuis werken en op vrijdag is mama weer lekker thuis!!

Vandaag hebben papa en mama lekker uitgeslapen en daarna zijn we naar ome Davy geweest. Hij heeft deze week een slechte week achter de rug. Hij zit nu midden in zijn dip en heeft dan ook overal last van. Zijn haar begint nu ook uit te vallen. Morgen zou hij een beenmergpuctie krijgen maar omdat het niet zo lekker gaat stellen ze dat uit. Dat betekend dus ook dat je oom voorlopig nog in het ziekenhuis ligt! Geukkig weten we allemaal dat hij daar goed ligt, ze zijn allemaal lief en zorgen goed voor hem.

Nu liggen papa en mama lekker op een handdoek in de achtertuin. Nog even genieten van het mooie weer.

Kleine uk, tot snel. Over 18 dagen mogen we weer naar binnen gluren!
=xxx= papa en mama

Eerste keer hartje gehoord

23 juli 2008
Hey kleine uk,

Vandaag gingen papa en mama voor de 2e keer naar de vk toe. De eerste echte controle.
Bloeddruk: 110 om 55
Gewicht: 73,7 kilo
Baarmoeder: Goed te voelen
Hartje: Luid en duidelijk. Wat speciaal. Het geluidje heeft mama al vaker gehoord omdat ik een opleiding tot kraamverzorgster heb gevolgd, maar toch is dit net even anders, hihi!!

Floor voelde en kon horen dat je lekker druk aan het spartelen bent daar binnen. Nou lieverd je hebt alle ruimte dus ga lekker je gang.
Volgende controle staat gepland op 20/08

Nog 22 nachtjes en dan weten we of je een zoontje of een dochtertje bent... Spannend hoor.

Lieverd, slaap en groei maar goed, xxxxx

Druk, druk, druk

19 juli 2008
Hey kleine uk,

Mama heeft weer tijd om iets te schrijven. Papa en mama hebben een drukke week achter de rug.
We werken allebei gewoon 40 uur op kantoor (in Enkhuizen) en daarbuiten hebben we ook genoeg te doen.
Maandag sport papa altijd met ome Tim, zij zitten op kickboxen. Mama is vanaf afgelopen maandag begonnen met zwangerschapszwemmen met Bibi en eerste muis. Dat is erg lekker en vooral ook gezellig.
Dinsdag zijn papa en mama uit het werk meteen naar ome Davy gereden, hij ligt in het AMC. Daar hebben we even gezeten en toen moesten we snel door naar het huis van Ewald en Ilona om spullen te verhuizen naar het huis van ome Lennart en tante Nancy. Mama was om 11 uur thuis en gebroken.
Woensdag sport papa ook altijd met ome Tim en mama gaat dan naar de sportschool, maar afgelopen woensdag hebben papa en mama lekker heel lui voor de tv gehangen. Ook wel een keer lekker.
Donderdag zijn papa en mama ook vanuit het werk naar Ome Davy gereden. Hij was erg goed te spreken en we hebben dan ook ruim een uur gezellig zitten kletsen. Mama ging met een goed gevoel weg.
Gisteren moest de auto van mama even naar een kennis van papa. Mijn gasinstallatie werkte niet en die heeft hij gemaakt. Daarna door naar Charles en Denise. Daar hebben we lekker gegeten. Ze hadden pannekoeken gemaakt, dus we hebben lekker zitten smullen. Het was erg gezellig en we hebben lekker bijgekletst.
Vanmiddag gaan papa en mama eerst naar de Karwei, de ondervloeren zijn in de aanbieden, dus nemen we weer een paar pakken mee. Daarna gaan we samen met opa en oma de Jong naar ome Davy toe. Vanavond hebben we met ome Lennart en tante Nancy afgesproken... we weten nog niet wat we gaan doen.

Mama begint gelukkig weer meer energie te krijgen waardoor ik ook meer kan. Tot 2 weken gelden lag mama elke avond rond 9 uur in bed... wanneer dat een keer niet kon zat ik te knikkebollen en comtinu te gapen. Gelukkig is dat nu voorbij. Mama heeft ook nog steeds geen klachten.... helemaal top dus. Sinds kort drink ik wel elke dag verse jus d'orange... HEERLIJK!

Nou kleintje mama houdt van je, slaap lekker xxx

Weekend

13 juli 2008
Hey kleine uk,

Vandaag alweer de laatste dag van het weekend. Papa en mama hebben een lekker relaxt weekend gehad. Vrijdag zijn papa en mama vanuit het werk naar Davy geweest. We hadden een kleine koelkast voor hem mee, zodat hij het eten en drinken wat hij heeft lekker koel kan bewaren.

Zaterdag hebben we lekker uitgeslapen en is mama boodschappen gaan doen en papa heeft toen in huis een beetje opgeruimd. Om 3 uur moesten we bij opa en oma de Jong zijn. We gingen met z'n allen (ook Scott en Joy) naar Davy toe. Hij was erg moe en voelde zich niet zo lekker, hij was erg misselijk en na 45 minuten vroeg hij of we weg wilde gaan. Toen hebben we met zn allen bij de Mac gegeten en daarna zijn we op verjaardagsvisite geweest bij tante Beppie en ome Cootje. Daar was het erg gezellig.

Vandaag hebben papa en mama aso lang uitgeslapen en kwamen we pas half 2 ons bed uit... dat gaat straks niet meer als jij bij ons bent, dus daarom moeten we er nu nog even van genieten. Papa is gaan werken en mama ging stofzuigen en dweilen. s'Middags is Jill langs geweest met twee shirtjes voor mama ~Thanks~ en Daniel is er nu en hij is met papa MarioCard op de Wii aan het spelen. Straks gaat mama dat ook doen, dan gaat ze papa en Daniel even inmaken, haha.
Met Davy ging het vandaag weer iets beter. Hij heeft vanmorgen zelfstandig gedoucht en was daarna zo vermoeid dat hij meteen weer lekker is gaan slapen.

Morgenavond gaan jij en mama, samen met Bibi en de kleine muis, zwangerschapszwemmen. Dat is in de zomervakantie elke maandagavond. Dus we gaan even kijken of dat iets voor ons is.
Nou kleine uk slaap en groei maar goed in de buik van mama.

Love you, xxxxx

Echo nummer 2 - Update Davy

09 juli 2008
Hoi kleine uk,

We (mama, papa en oma de Jong) komen net bij de vk vandaan. We hebben jouw weer mogen zien !!!
Wat ben je al lekker gegroeid in 4 weken tijd. Van kont tot kruin ben je nu 5.6 cm!!
Je lag lekker rustig in de buik van mama alleen had je last van de hik, haha! Je hele lijfje ging dan omhoog.
We hebben we een pasfoto van je meegekregen. Ik heb gevraagd of ik er een extra mocht voor Davy. Die kan hij dan op zijn ziekenhuiskamer hangen .
Nu hebben we over 8 weken weer een echo bij de vk.

Met Davy gaat het redelijk. Maandagavond zijn ze begonnen met een chemo kuur. Hij ligt aan de zuurstof omdat hij een longontsteking heeft en hij krijgt antibiotica voor zijn gordelroos en keelontsteking. Hij is erg moe, maar heeft (gelukkig) wel de vechtlust om weer dit gevecht aan te gaan. We weten allemaal dat jouw oom een vechter is. Dat geeft mama een hoop rust

Lieverd slaap lekker, kus mama

Mama heeft net gebeld met de Omring en Unive en de kraamzorg is nu ook geregeld.