Dagboek

Aantal berichten: 806
Ga naar:   

Halloween

20 oktober 2019

Hallo lieve draakjes,

Woensdag heb ik jullie om 12.30 uur op school gehaald, afgelopen 5 dagen waren jullie bij papa dus vanaf nu weer 5 dagen samen. Die woensdag na een lang weekend bij papa is het altijd weer even schakelen en wennen voor ons. Jullie willen alles van de afgelopen 5 dagen in een zin vertellen en het liefst nog tegelijk ook. Tetter,tetter,tetter... en dat gaat dan maar door. Het zou de hele dag gaan regenen en jullie hadden geen speelafspraakjes, het is einde van de maand (lees einde van mijn salaris haha) en het lijkt wel of alle overdekte uitje allemaal geld kosten (als iemand een gratis tip heeft voor zulke dagen kom maar door). Jullie hadden geen gezellige uitwerking op elkaar en Noa jouw humeur kan de laatste tijd best schommelen, ik denk dat je lijfje vol met hormonen zit want je weet soms ook geen raad met jezelf. Okey dit gaat een lange woensdagmiddag worden... hoe ik na 5 dagen zonder jullie uit kan kijken naar deze dag, vandaag kon ik deze dag wel voorbij kijken eerlijk gezegd. We zijn even naar de Intratuin gereden waar alles al in kerst decoratie versierd is. Ik had vooraf al gezegd dat we niks gaan kopen maar gewoon voor de gezelligheid daar heen gingen. Uiteraard zagen jullie ekster ogen allerlei mooie dingen en was er dus binnen no time weer strijd... jottum! Tussen het ruzie maken door hebben we uiteraard wel de gemiste knuffels en kusjes in gehaald hoor. Na het eten zijn Boaz en ik naar zwemles gegaan, de een na laatste les voordat je mag afzwemmen. Noa jij bent bij Satcey gaan spelen en kwam om 20.00 uur weer naar huis.
Donderdag weer een nieuwe dag met nieuwe kansen.... en dit werd wel een hele gezellige dag. Boaz jij hebt de uitnodigingen voor je partijtje uitgedeeld, reuze spannend vond je dit. In de ochtend school voor jullie en voor mama weer schoonmaken. Om 12.00 uur heb ik jullie opgehaald, we zijn eerst bij de Readshop jullie bestelling van de kinderboekenweek op gaan halen, daarna snel naar huis waar jullie de verrassingstas bekeken en de spullen eerlijk verdeelde. Na het broodje eten weer naar school en kon ik thuis aan de slag met schoonmaken. Om 15.15 uur heb ik jullie weer opgehaald. Boaz jij nam vriendinnetje Lois mee. We zijn meteen door gereden naar logopedie waar Noa om 15.45 weer een afspraak had staan met Suzanne. Lois en Boaz speelde daar lief. Terug thuis zijn jullie buiten gaan spelen want het was eindelijk weer een keer lekker weer. Noa jij bent op de fiets naar de Bangert gegaan waar je even met Jainely hebt gespeeld. We hebben savonds gezellig gegeten, vooral met eten merk ik dat jullie beide groot worden. Het is gezellig aan tafel, jullie lusten steeds meer en de gesprekken gaan echt ergens over.
Vrijdag moest mama weer werken en hadden jullie meester- en juffendag op school, een feestdag dus. Normaal haalt oma jullie op maar die is aan het genieten van een welverdiende vakantie. Boaz jij ging extra naar de bso en Noa jij wilde dat niet dus bent alleen naar huis gegaan. De volgende keer gaan we dat toch anders regelen want je was van 12.40 tot 17.45 alleen thuis en dat duurde je iets te lang, je hebt je best wel verveeld. Misscshien dat je dan tot bijvoorbeeld 16.00 uur naar de bso gaat en dan zelf richting huis. Dan is de middag minder lang voor je als je alleen thuis bent. In de avond hadden we onesie avond en mochten jullie beide wat later naar bed, zulke avond zijn altijd super gezellig. Boaz jij bent nog steeds niet echt een avondmens, normaal ga je 19.30 uur naar bed en op zulke avonden hou je het maximaal een uurtje langer vol. Noa daarintegen, jij gaat het liefst na mama naar bed haha.
Zaterdagochtend mocht mama eindelijk weer een keer mee naar schaatsles Nowie. Het seizoen is 4 weken terug al begonnen, papa is al 2x met je mee geweest. Twee weken terug toen je het weekend bij mama was, was je ziek geweest dus vond ik het beter om over te slaan. Je staat echt een uur lang te genieten op je schaatsen. Mooi om te zien dat je er nog steeds zoveel plezier in hebt. Na schaatsen weer naar huis waar we even hebben opgewarmd met een kommetje soep. Boaz wij zijn daarna de deur uit gegaan om het bouwpakket op te halen. Voor je verjaardag krijg je van mama (en ook van opa en oma) een nieuw bed. Je bent echt te groot geworden voor je peuterbed, Je hebt niet een hele grote kamer dus we hebben gekozen voor een (half)hoogslaper zodat je eronder nog wat extra speelruimte hebt. In de middag zijn we naar de Halloweenfair in Grootebroek gegaan. Toen we aankwamen dacht ik even wat doen wij hier? Maar we moesten gewoon even onze draai vinden en hebben echt een hele gezellige middag gehad, uiteraard met onderling strijd en een politieagent in opleiding maar ach dat heet gewoon opvoeden haha. Bijna 3 uur hebben we er ons vermaakt: pompoenschieten, springkussen, een waarzegster, spookhuis, schminken, pompoen verzieren, slang happen, roofvogels vast houden, er was van alles te doen. Koud maar voldaan zaten we om 17.45 uur in de auto terug naar huis. We hebben lekker soep met stokbroodjes en allerlei lekkers gegeten. Na het eten nog even allemaal in de chillstand op de bank, helemaal rozig van de dag buiten waren we. Toen Boaz sliep hebben wij maskertjes en een spelletje Yathzee gedaan Nowie.
Vandaag hebben we niet veel op de planning. We hebben een relaxte ochtend. Noa kijkt filmpjes op dr telefoon en Boaz zit te knutselen aan de kleine tafel. Ik zit aan de eettafel dit dagboek verhaaltje te schrijven met een kopje koffie erbij. Over een klein uurtje komt opa Kees, hij komt helpen om je bed in elkaar te zetten. Ik ben ontzettend benieuwd naar hoe het straks gaat worden. Volgende week wil ik je kamer nog meer veranderen, misschien een muur schilderen en je krijgt voor je verjaardag ook nog een hele mooie dino wandlamp van je ooms en tantes. Kleine jongetje worden groot.... bizar, over 8 dagen wordt mijn kleine binky gewoon alweer 6. Dan heb ik gewoon 2 kinderen van alweer 10 en 6.... Hoe ouder je wordt hoe sneller de tijd gaat zei mijn moeder vroeger altijd, onzin vond ik dat want een minuut duurt altijd 60 seconden. Maar ik moet mijn lieve moedertje gelijk geven, de tijd is soms niet bij te houden. Daarom geniet ik ook van jullie, ook op de momenten dat ik de klok vooruit kan kijken totdat jullie weer in bed liggen haha.

We gaan er vandaag weer een mooie dag van maken.
Ik ben trots op jullie en hou van jullie, nog steeds elke dag een beetje meer.
Dikke kus mama

 

Sharona

20 oktober 2019 17:09:54

Jaaaaaaa wat leuk eindelijk weer een verhaaltje kijk zooo vaak eventjes of er een verhaaltje staat weer! Je schrijft altijd zooo leuk!!

 

liefs sharona 

Vakantiefoto's

12 september 2019

Twee dagen nadat we terug kwamen van vakantie is mijn telefoon gestolen en had ik nog niks op de computer gezet. Sinds gisteren heb ik eindelijk weer een iphone en gelukkig was er een automatische back-up gemaakt waardoor we alle vakantie foto's nog hebben. Ik kon dus net weer even nagenieten van onze vakantie toen ik alles op de site aan het zetten was!!!

Laatste week van de schoolvakantie

28 augustus 2019

Hallo allerliefste draakjes,

Het is nu woensdagochtend en ik mag jullie over een klein uurtje ophalen uit school, heel erg benieuwd naar de eerste verhalen over school.
Vorige week maandag was het lappendag, de laatste dag van kermis Hoorn. De start van de uitrverkoop, maar vooral een groot feest voor de volwassen op de Roode Steen, jullie zijn deze dag naar de bso geweest en opa Kees heeft jullie daar aan het einde van de dag opgehaald.
Dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag stond in het teken van de Huttenbouw. Woensdag was papa begeleider en donderdag was ik begeleider, elk jaar weer super leuk om te doen. Het was een warme week en het was dus ook zwaar voor jullie. Na een dag bouwen dook Noa meteen het zwembad in en Boaz lag voor pampus op de bank.
Vrijdag was een korte dag en kwam oma jullie op halen, kon ze ook de hutten zien die jullie met je eigen groep gemaakt hebben. Boaz jij had er vooraf echt ontzettend veel zin in maar achteraf is het je tegen gevallen. Je bent de jongste deelnemer en achteraf ben je er misschien ook nog te jong voor geweest. Noa jij hebt heel erg genoten maar baalde dat er geen vriendinnen van je mee deden dit jaar. Toch willen jullie beide volgend jaar gewoon weer mee doen.
Zaterdagochtend moesten we Noa al vroeg naar ome Davy, tante Nath en Indy brengen. Het schaatsseizoen begint weer bijna voor jou en je hebt nieuwe schaatsen nodig. In Den Haag zit een goede winkel en daar gingen zij heen en je kon mee, scheelt mama weer een rit die kant op. Helaas zijn jullie niet verder gekomen dan Zaandam, want na een stilstaande file waar jullie al 50 minuten in stonden hebben jullie rechtsomkeer gemaakt, over 2 weken een nieuwe poging. Boaz wij waren in de stad, ik moest voor nieuwe nagels en daarna zijn we op pad gegaan voor een nieuwe winterjas voor jou en zijn we gelijk geslaagd. Noa voor jou hadden we geluk, ik had op internet mee gedaan aan een win actie voor een super gave jas van Quapi rn uit de 720 reacties waren wij de gelukkige winnaars... helemaal leuk en scheelt een hoop geld. Boaz nadat wij geslaagd waren zijn we naar huis gegaan waar Noa al in chill modus op de bank lag. Later op de middag zijn we naar het zwembad gegaan, het was prachtig mooi weer dus nog maar even genieten van ons abonnement. Boaz jou heb ik na het eten naar je vriendje Jay gebracht, je wilde daar graag logeren. Noa wij zijn toen op de fiets naar Jasper, Jenneke, Mika en Ana gegaan. Het was echt al heeeeeel lang geleden dat we wat afgesproken hadden, het was weer super gezellig. Nadat we daar 2 uurtjes zaten belde Ilse op. Boaz lag te huilen, durfde niet te logeren en wilde heeeeel graag naar huis. Jullie zijn beide geen helden he met logeren. Noa jij vond het niet leuk dat we nu weg moesten want je had het net zo gezellig in de jacuzzi met Mika. Om 22.00 uur werd Boaz thuis gebracht en konden jullie beide gelijk je bed in.
Zondag was weer een warme zomerdag en hadden we met Rob, Ilse, Jay en Kate afgesproken. We hebbe het blote voeten pad in Grootebroek gelopen. Super leuk, helemaal met dit mooie weer. In onze bad kleding hebben we 2 uur over allerlei leuke, gekke, vieze, drabberige paden gewandeld. Onderweg vers fruit van de bomen geplukt en lol gemaakt. Toen we er bijna waren had mijn binky het echt gehad... wij hebben een stuk afgesneden en hebben in de schaduw op de rest gewacht. Vanaf daar zijn we door gereden naar het Streekbos waar we ons nog lekker op het strandje gesetteld hebben. Rob en Ilse gingen iets eerder weg en wij vermaakte ons daar nog. Voordat we terug reden een ijsje gehaald en thuis hebben we pizza besteld. Gezellig samen in de tuin op gegeten om de zomervakantie gezellig af te sluiten. Bizar dat die 6 vrije weken alweer voorbij zijn. Vrije weken waarin jullie volop leuke dingen hebben gedaan; logeerpartijtjes met vriendjes en vriendinnetjes bij mama thuis, een roadtrip van 2 weken met papa en Danielle door Oostenrijk en Kroatie, een week Frankrijk met mama, huttenbouw, naar de kermis geweest, naar het strand geweest en meerdere keren naar het zwembad geweest. Maar nu is het voorbij en staan we voor de start van een nieuw schooljaar, Boaz jij naar groep 3, bizar dat je binnen een paar weken gewoon kunt lezen en schrijven. Noa jij in groep 6 met meester Lars, volgens de hele school de allerleukste meester die er is. Vanavond zijn jullie op tijd naar bed gegaan.... we gaan weer een beetje ritme krijgen en daar hoort op tijd slapen ook bij.
Maandagochtend bracht ik 2 blije, vrolijke kids naar school die er enorm veel zin in hadden. Daarna zijn jullie 2 nachten naar papa en Danielle gegaan dus ik heb jullie nog niet gesproken... Ik ga snel richting school om jullie gebruinde, blije toetjes weer te zien!

Ik hou van jullie, nog steeds elke dag een beetje meer.
Dikke kus mama

Zomervakantie; Iris Parc Le Chêne Gris, Pommeuse

14 augustus 2019

Lieve moppies,

Woensdagochtend 7/8 ging om 5.30 mijn wekker, ik heb de laatste spullen gepakt, ontbijt gemaakt en jullie om 6.15 uur ook wakker gemaakt. Een uur later vertrokken we bepakt en bezakt richting ons vakantie adres in Frankrijk. Het was maar 650 km rijden dus net goed te doen. We hebben 3x een stop gemaakt en jullie waren super lief onderweg. Bij de 2e stop had jij nog een stunt Bo, we stonden binnen bij een tankstation mama dr telefoon even op te laden, jij verveelde je een beetje en drukte het brandalarm in... het hele tankstation in rep en roer en een kabaal dat alarm. Jij schrok er echt van en moest heel hard huilen. Ik heb maar even netjes gemeld dat jij het was... en na een excuus zijn we snel verder gereden haha. Om 15.15 uur kwamen we op de camping aan. We hebben ingecheckt en zijn naar de tent gereden, we hebben alles uitgeladen en zijn meteen gaan zwemmen. De zon scheen heerlijk en we vermaakte ons prima. Wat een leuke eerste indruk. Die tent is wel echt wennen hoor... mama is best wel heel erg van alles opruimen en schoonmaken en dat kan hier niet, we leven echt uit tassen en koffers. We hebben patat en snacks gehaald bij de snackbar en dat bij de tent gegeten. Om 19.30 begon de mini disco en daar wilde jullie graag bij zijn. Boaz jij was wat verlegen en wilde niet mee doen. Je vermaakte je wel leuk bij de indoor speeltuin ernaast. We kwam stom toevallig een oud klasgenootje van Noa tegen met zijn ouders, zus en broertje. Na de mini disco was er karaoke en dat vonden jullie super leuk, boaz jij wilde zelfs mee doen met je lievelingslied als Noa ook mee deed en dat wilde ze wel. Na een klein uur wachten waren jullie aan de beurt en wauw wat stond ik daar trots te zijn. Uit volle borst zongen jullie mee met Marco Borsato en Davina Michelle. Aan het eind kregen jullie luid applaus. Daarna door naar de tent, eerst douchen (een vieze koude douche, grrrr), wat drinken en lekker naar bed. Althans dat dacht ik, wat een verschrikkelijke nacht hebben we gehad. Ik heb geloof ik elk half uur op de klok gezien en had 2 huilende kids. Nou ook mama kon wel huilen hoor!
Donderdag 8/8 begonnen we vroeg, moe en sjacherijnig, maar de zon scheen dus we gaan gewoon genieten. Boaz en ik zijn ontbijt gaan halen terwijl Noa nog even lui in bed bleef liggen. Al vroeg waren we bij het zwembad waar we ons eigenlijk de hele dag vermaakt hebben. Wat was dit een fijne dag, 2 blije kids en een mama die zelfs toe komt aan het lezen van een boek. Dit moet vakantie zijn haha. We zijn ons dit keer voor de disco gaan douchen (nu een warme, schone douche, dat doet een mens ook goed hoor haha). We hebben ons leuk aangekleed en bij de pizzeria een pizza gehaald. Ondertussen danste jullie mee bij de mini disco en na het eten en de disco was er nog een quiz waar jullie ook weer leuk aan mee deden. De animatie is hier weer top hoor! Toen jullie Savonds in bed lagen heb ik ff gebeld Aldert, sinds eind mei zijn wij aan het daten en sinds een paar weken hebben we officieel verkering. Echt helemaal super leuk hebben we het samen maar ergens is het ook wel weer heel spannend. Jullie weten wie hij is (hij is  namelijk de beste vriend van Rob en Ilse, dus op verjaardagen al vaak gezien en zijn kids dus ook), maar nu we verkering hebben houden we de kids er voorlopig nog buiten om eerst elkaar echt goed te leren kennen. Moet zeggen dat ik hem echt heel erg mis, maar lang leve internet dus we kunnen via whatsapp gelukkig veel contact houden!

Vrijdag 9/8 werden we na een goede nacht pas om 9.00 uur wakker... helaas wel door de regendruppels op de tent, en die regen hebben we ook veel van gehad vandaag. We hebben dus binnen moeten ontbijten en zijn daarna met de auto op pad geweest. Stuk gereden om de omgeving te verkennen en bij de Lidl even grote boodschappen gedaan. Terug thuis lekker in de zon geluncht om daarna te gaan zwemmen. We waren nog niet goed en wel geïnstalleerd toen het echt met bakken uit de lucht kwam vallen. Ik heb onze spullen gepakt en ben bij het restaurant gaan zitten. Omdat de temperatuur nog wel lekker was (graad of 27) is Noa gewoon blijven zwemmen en Boaz jij speelde met leeftijdgenootjes bij de indoor speeltuin. Ik kon rustig, onder het genot van een wijntje mijn boek lezen, en zo was het ondanks de regen toch een super lekkere middag. En wat denk je, komen we jouw bso juf Wendy tegen Nowie, die is vandaag ook op de camping aangekomen met haar gezin, kleine wereld. We hebben vanavond bij de tent Hollandse pot gegeten en zijn na het douchen weer naar de mini disco gegaan. De avonden zijn daar voor jullie echt onwijs leuk, jullie komen ook steeds dezelfde kids tegen; net zoals nu voor de 3e avond op rij Kyra van 3 die echt helemaal hoteldebotel is van Noa. Maar ik vind het toch wel lastig om daar dan alleen te zitten. Alle ouders zitten alleen, maar dan wel samen als stelletjes. Twee jaar terug was dat ook zo natuurlijk maar toen waren we in het voor seizoen dus was het niet zo druk als nu. Toevallig kwam ik vanavond, toen ik dus weer alleen zat, de ouders tegen van Noa dr oude klasgenootje Daan en die vroegen of ik er gezellig bij kwam zitten... en gezellig was dat eigenlijk wel, volwassenen praat is dan ook wel fijn. Pas om 22.30 uur waren we bij de tent. Nog ff wat chips en drinken en daarna snel naar bed.
Zaterdag 10/8 had ik mijn wekker gezet om 8.30, we hebben rustig aan ontbeten, zijn ons toen gaan wassen en aankleden en om 10.45 uur pakte we de trein naar Parijs. Ik hou van Parijs en nu we zo dichtbij zijn wilde ik graag aan jullie die mooie stad laten zien. We kwamen aan op het station en zijn toen met de metro naar Arc the Triomphe gereden. Ik moest echt weer even inkomen met hoe het metro stelsel werkt en met 2 kids alleen die het allemaal spannend en indrukwekkend vonden was het voor mama in het begin ook wel even stressen eerlijk gezegd. Maar toen we goed aan kwamen en de zon lekker door kwam was het echt leuk, jullie genoten ook van de grote stad, de mooie gebouwen. Erg indrukwekkend vonden jullie de vele politie agenten en militairen die door de stad liepen, de vele zwervers en vele verschillende mensen. We zijn een stuk gaan wandelen over de champs elysees waar jij graag de dure winkels wilde zien Nowie. Daarna met de metro door richting de Eiffeltoren, we moesten nog een stukje lopen die kant en onderweg kwamen we tientallen straatverkopers tegen die alles uitgestald hadden op een kleedje, zodra er politie in de buurt komt pakken ze hun spullen snel bij elkaar en binnen no time zijn ze weer weg. We hebben bij de fontein op het grasveld in de zon gelegen. Onder de Eiffeltoren heb ik een tekening (die ontzettend lelijk geworden is haha) van jullie laten maken. Bij een supermarkt wat lekkers gehaald en een picknick in het park achter de Eiffeltoren. Ondertussen was het al 17.30 en hadden jullie het wel gehad. Maar we moesten nog dat hele eind terug. Hoewel jullie alles echt super goed hebben gedaan hadden we toen geen goede uitwerking op elkaar. Ik was dus blij toen we uiteindelijk om 19.15 uur in de trein terug naar de camping zaten, al was dat nog even stressen voor mama want ik was heel leuk richting Parijs gegaan maar heb totaal niet opgelet waar vandaan we eigenlijk vertrokken waren, oeps! Om 20.05 uur waren we weer op de camping. Bij de tent hebben jullie nog wat gegeten en gedronken en jullie zijn toen met zn tweetjes naar het centrum gegaan. Ik was gesloopt en vond het fijn om even een half uurtje alleen te zijn. Later ben ik uiteraard ook gezellig jullie kant op gekomen en ben ik weer gezellig bij Edwin en Danja (de ouders van Daan, Noa dr oude klasgenootje) gaan zitten. Rond 22.00 uur weer naar de tent, samen gedoucht en daarna zijn jullie tegelijk naar bed gegaan. Het was een lange, maar gezellige dag.
Zondag 11/8 werd Boaz rond 9.00 uur wakker na weer een ijskoude nacht waarin ik er een paar keer uit moest om jullie dekens goed te leggen... die kou s'nachts is gewoon niet te doen. Buiten was het bewolkt en dat is het vrijwel de hele dag gebleven. Noa jou hebben we om 10.30 ook maar eens wakker gemaakt. We hebben vandaag niet veel gedaan maar wel een hele leuk, relaxte dag gehad. We zijn bij het restaurant gaan zitten waar jullie je vermaakte met allemaal Nederlandse kids in de speelhal, bij de tafeltennis tafel en in het zwembad. Ook ik had het gezellig met Danja en juf Wendy en heb ook relaxt op een bank gehangen met mijn boek erbij. We hebben bij de tent pasta gegeten en na het eten zijn jullie samen naar de mini disco gegaan. Ik ben toen rustig gaan douchen en heb de afwas gedaan en kwam ruim een uur later ook jullie kant op. Wat dat betreft is deze camping (en jullie leeftijden) echt fijn, animatie is top, onwijs veel Nederlandse kids en onze tent zit redelijk dichtbij het ‘centrum’ waardoor jullie heerlijk vrij zijn. Vanavond was er bingo en boaz jij kon heel slecht tegen je verlies, jammer hoor want een spel speel je voor de gezelligheid en niet om te winnen. Er is een man van het animatie team die niet onder stoelen of banken steekt dat hij gecharmeerd is van jullie moeder, haha. Tijdens de bingo bleef hij ook maar complimenten maken (fijn met dat grote publiek erbij haha), maar jullie vertelde hem wel al snel dat mama allang al verliefd is op Aldert!! Maar een beetje mazzel hadden jullie wel want hij vond het zielig dat Boaz huilde omdat hij niks gewonnen had dus nadat de bingo afgelopen was kregen jullie beide toch nog een grote Zipp knuffel van hem; Because your mother is soooo wauwy and handsom!! Na de bingo zijn jullie nog gaan spelen met alle vriendjes en vriendinnetjes in de indoor speeltuin. Pas om 22.30 uur zijn we naar de tent gegaan waar jullie na wat drinken meteen naar bed zijn gegaan.
Maandag 12/8 werden we na weer een koude nacht (14 graden!!!) wakker met een stralende blauwe lucht en een lekker warme zon. Boaz en ik zijn verse broodjes gaan halen en om 10.45 uur hebben we andere slaapkop ook wakker gemaakt. In zwemkleding hebben we voor de tent zitten ontbijten. Jullie hadden zin om bij de tent te blijven hangen luieren. Ik zat lekker in de zon voor de tent mijn boek te lezen. Begin van de middag wilde ik toch wel naar het zwembad met jullie en onderweg daarheen begon het te regenen... zoooo zonde haha. We hebben daarom maar een pizza besteld en in het restaurant lekker zitten smullen. Het weer bleef een beetje wisselvallig met heerlijke zon en dikke bewolking. Noa jij was de hele dag met Daan op pad en Boaz jij vermaakte je met Charlie. Begin van de avond begon het te regenen, Boaz en ik waren toen al bij de tent, die bui werd een enorme hagelbui en net op tijd kwamen Daan en Noa ook aan. Dikke hagelstenen en de tent liep deels onder... oh no!!! De bui was gelukkig snel voorbij en de zon kwam meteen weer lekker door, daarna zijn jullie met Daan, in zwemkleding door de (modder)plassen gaan stampen. Wat een lol haha. Ik heb de douche spullen gepakt en heb jullie daarheen mee genomen. Het modder zat werkelijk waar overal. Na het douchen ons optutten en richting het restaurant om daar gezellig samen te eten. Het was alleen minder gezellig dan ik in gedachte had, boaz jij gooide je glas appelsap om over mijn schoot en nog geen minuut later gooide noa dr cola om en toen werd het eten gebracht. Toen we net zaten te eten begon het laatste liedje van de mini disco en waren jullie alweer gevlogen waardoor ik dus alleen zat te eten, met een natte broek, jippie! Na het eten zijn we bij de tafeltennis tafel gaan zitten om met een hele grote groep ‘rond de tafel’ te spelen, Boaz wat een plezier had jij hierin. Noa jij was met Daan op pad, jullie stonden bij de slagboom om die te openen voor mensen in de hoop wat geld te verdienen. En dat lukte best leuk. Om 21.50 uur kwam Boaz huilend naar mij toe, je was moe en wilde slapen. Noa jij mocht langer in het centrum blijven en zou door Daan naar huis gebracht worden. Je had geen tijd mee en ik vond het best spannend, maar 23.45 uur werd je netjes naar huis gebracht. Je kon meteen door je bed in. De laatste koude nacht, want morgen gaan we rond 22.30 uur naar huis rijden... dan is het goed geweest hier. Overdag en de avonden zijn echt super leuk en we genieten volop, maar die ijskoude nachten breken ons allemaal op en ik verlang naar mijn eigen bed.
Dinsdag 13/8 werden we wakker na weer een ijskoude nacht, 11 graden was het in de tent. Weer was het mooi weer, Boaz wij zijn verse broodjes gaan halen en Noa sliep weer uit. Toen we terug kwamen bij de tent liepen we Noa en Daan tegemoet. Daan gaat begin van de middag naar huis en ze wilde nog even samen spelen. Boaz wij zijn samen gaan eten, jij chillde in de tent met mijn telefoon en ik lag een boek te lezen in de zon. Einde van de ochtend hebben we Noa maar wat eten gebracht. We zijn onze zwemspullen gaan pakken en bij het zwembad gaan liggen. Vandaag hadden jullie geen leuke uitwerking op elkaar. Boaz jij wilde steeds met Noa mee doen want jouw vriendje Charlie is naar huis, maar Noa zit niet steeds op dr kleine broertje te wachten. Het kibbelen tussen jullie kunnen dan soms echte ruzies worden en ik merk dat de vermoeidheid bij jou toe neemt Boaz want je huilt om alles. Voordat Daan en zijn familie naar huis ging hebben we nog ‘rond de tafel’ gespeeld met zijn allen. Een paar tenten naast ons zit een groei mensen met beperkingen en er zit een man bij die echt een geweldig figuur is. Hij loopt de hele dag over de camping met muziek op te dansen en mee te zingen. Hij maakt met iedereen een praatje en hij is altijd super vrolijk en enthousiast, echt waar wat een geweldige man. Hij deed ook mee en Boaz jij ligt elke keer in een deuk om Timon. Om 13.00 uur ging Daan weg en zijn wij bij de tent gaan lunchen. Daar was het weer dikke pret tussen jullie... jippie haha. In ons straatje zijn best veel Nederlandse kinderen en daar zijn jullie uiteindelijk mee gaan spelen. Aan het einde van de middag zijn we nog een laatste keer gaan zwemmen. Om 17.00 uur naar de tent, douchen, kleding aan en jullie zijn de hort op gegaan zodat ik kon gaan inpakken en schoon maken. Op een gegeven moment kwamen Noa, Boaz en Leonie (vriendinnetje van Noa) aangelopen met een grote boodschappentas, Billy (van het animatie team) had 2 flessen wijn voor mij gekocht zodat ik thuis ook nog aan hem kan denken... haha, hilarisch. Om 19.00 uur werd de tent gecontroleerd en daarna kon ik uitchecken, de auto van de camping af en jullie zijn naar de mini disco gegaan. Daarna zijn we nog een laatste keer uit eten geweest, hebben jullie gespeeld met vriendjes, afscheid genomen en om 21.30 uur liepen we naar de auto. Jij moest hartverscheurend huilen Boaz, je gaat de camping en je vriendjes heel erg missen. Ergens vind ik het wel schattig, het is een mooi compliment want het betekend dat je genoten hebt. En weet je toppers dat hebben we ook. We hebben ook ruzie, zijn boos op elkaar en zitten elkaar soms in de weg. Maar het is wel weer een mooi avontuur dat we samen beleefd hebben, mooie herinneringen die niemand ons meer af pakt. Ik en trots op ons! De terugreis ging Minder soepel/snel dan dat ik gehoopt had. We reden weg en het was echt noodweer... en het stuk tot aan de snelweg duurde daardoor best heel lang. (5 kwartier al voordat je goede wegen hebt) Verder wilde ik tanken, tankstation dicht, kwam er vervolgens geen tankstation meer. Dus via Google Maps gaan zoeken. Kom ik aan bij een vrachtwagen pompstation. Weer op zoek naar een Esso, nou dat was alles bij elkaar echt kiele kiele en daardoor 50 minuten vertraging opgelopen. Jullie hebben amper geslapen in de auto maar deden het wel weer heel goed. Uiteindelijk lagen we om 5.00 uur in ons bed, wat heerlijk!

Lief, mooi, ondeugend, stout, grappig, brutaal maar bovenal geweldig duo van mij! Bedankt voor de heerlijke week. De zomervakantie is voor jullie voorbij gevlogen. Nog 1,5 week (waarvan ook nog 4 dagen huttenbouw) en dan begin we weer vol frisse moed en een berg aan avonturen, nieuwe ervaringen en een hoop herinneringen aan een nieuw schooljaar.

Ik hou van jullie, nog steeds elke dag een beetje meer. Dikke kus mama

 

Sharona

14 augustus 2019 23:53:30

war blijft het toch onwijs leuk om mee te kunnen lezen! Wat hebben jullie een leuke week met elkaar gehad!! Een power vrouw ben je zeker alleen met de kids op pad!! ❤️

Roadtrip Kroatie

26 juli 2019

Hi toppers,

Alweer een week terug heb ik jullie naar papa en Danielle gebracht voor jullie roadtrip met de camper naar Kroatië. Het afscheid viel voor ons allemaal zwaarder dan verwacht... en ik had het al zwaar ingerekend. Noa de laatste nacht bij mama thuis heb je amper een oog dicht gegaan, je sliep bij mama in bed en werd steeds wakker, pakte mij dan vast en moest weer huilen. Ook Boaz werd 3x wakker en wilde dan even een knuffel. Ik heb zelf verschrikkelijk gedroomd (op het moment dat ik wel sliep). De ochtend was ik vrij zodat we iets langer samen waren. Aan het einde van de ochtend reden we naar papa en Danielle, toen papa niet veel later kwam aan rijden met de camper waarmee jullie op reis gaan werden jullie rustiger. We hebben de camper met zn vijfjes even goed bekeken en hadden daar ook lol. Na een klein uurtje ben ik weg gegaan want de plicht roept. Ik heb jullie alle 4 een dikke kus en knuffel gegeven en een fijne reis gewenst. Uiteindelijk zijn jullie om 16.00 uur begonnen aan de reis. De eerste stop was in Duitsland waar jullie in een hotel sliep. Daarna door naar Oostenrijk waar jullie 2 nachten op een camping stonden, vlakbij een groot meer. Daar hebben jullie 2 samen gesubt, aan de overkant van het meer brak de peddel af en was er paniek, haha. Papa heeft nog een sub gehuurd en jullie opgehaald, haha. Daarna door naar het zuiden van Kroatië waar jullie genoten van de mooie watervallen. Daar was het iets te warm (rond de 38 graden en dan met zn 4 slapen in een camper is geen pretjes) dus daarom iets eerder dan geplant richting Istrië gereden waar jullie nu een paar dagen op een camping blijven. Gisteren hebben we heel lang met elkaar gebeld. Ik hoorde 2 vrolijke en super enthiousiaste kids die echt een waanzinnige mooie trip maken en hele leuke avonturen beleven. Boaz jij vertelde dat je op vakantie ook steeds zwemt zonder je bandjes en dat dat heel erg goed gaat. Echt ontzettend fijn ook voor mama om jullie blije stemmen te horen. Ik ben extra aan het werk en heb genoeg afspraken met allemaal lieve mensen, een persoon in het bijzonder 😉 (maar daarover verteld mama later misschien meer), waardoor de tijd ook voor mij super snel gaat. Rob, Ilse, Jay en Kate zijn nu ook onderweg naar Kroatië en zitten straks dicht in de buurt van waar jullie ook zitten. Ilse en papa hebben al contact gehad via de app en gaan ook een keer een dag afspreken zodat de vriendjes ook op vakantie elkaar kunnen zien… daar kijk je enorm naar uit binky. Want je had tegen papa gezegd dat je Jay, oma en mama het meeste mist van iedereen.
Nog een week volop genieten van alle mooie avonturen, van volop de aandacht van papa en Danielle en dan zijn jullie weer heerlijk bij mama. Dan kunnen wij samen aftellen naar onze vakantie want ook dat komt steeds dichterbij.

Ik hou van jullie, mega, ontzettend veel.
Dikke kus mama