Dagboek

Aantal berichten: 806
Ga naar:   

Zomervakantie is van start

14 juli 2019

Hi liefjes,

 

De zomervakantie is voor jullie ook eindelijk begonnen… en die staat echt vol met allemaal leuke dingen dus voordat we het weten zitten we weer in de schoolbanken. Nu maar eerst volop genieten van jullie welverdiende rust. Beide hebben jullie dit schooljaar afgesloten met een heel mooi rapport, Nootje jij gaat volgend jaar naar groep 6. Wel zal je nog steeds extra ondersteuning krijg bij lezen en schrijven want hierin blijf je onder de maat scoren. We zijn sinds kort ook begonnen met logopedie, wellicht dat zij je wat handige weetjes kunnen aanleren om de regels van de Nederlandse taal beter in je koppie te krijgen. Met je eigen creativiteit heb je jezelf allerlei methodes aangeleerd waardoor je heel ver komt, maar nu er steeds meer snelheid van je verwacht wordt blijkt dat deze methodes niet altijd in je voordeel zijn. Nog steeds roep je dat je blij bent dat je bent blijven zitten, je kan nu echt goed mee komen met de andere kids ipv dat je op je teentjes moet lopen en ook vind je de klas waar je nu in zit echt onwijs leuk. Boaz jij hebt je kleutertijd afgesloten en begint na de zomervakantie in groep 3, mijn kleine binky met zijn 5 jaar straks gewoon al op de bovenverdieping in een klas met allemaal tafels en stoelen en amper speelgoed. Maar het is goed, je bent er echt aan toe, je hebt meer uitdaging nodig. Het spelen zal je uiteraard gaan missen maar dat heeft denk ik elk kind dat vanuit de kleuterklas naar groep 3 gaat. Je bent goed in letters, cijfers en net als je zussie mega creatief. Je kan wel onzeker zijn over wat je doet en dekt jezelf vaak in wanneer je een antwoord moet geven. Ik hoop dat je iets meer zelfvertrouwen krijgt in je kunnen want je bent een ontzettende wijsneus voor je leeftijd.

Vrijdagavond hebben we gezellig gegeten, na het eten wilde Noa de vissen eten geven en zag ze dat Boaz zijn visje; ‘Wit Stipje’ er wel erg ziek/dood bij lag. Ik heb de kom meteen verschoond en ze wat eten gegeven maar er zat niet veel leven meer in je visje lieve Bo, en ohoh wat heeft mijn binky een verdriet gehad. Ontroostbaar gehuild heb je, mijn hart brak. Dit schooljaar is de vader van Destin en Roxen (uit je klas) overleden en is er in de klas wel wat aandacht aan besteed op een kinderlijke manier. Destin en Roxen zijn toen ook een paar dagen niet naar school geweest. Nu riep jij dus ook ‘mama als ik morgen nog zo verdrietig ben kan ik beter thuis blijven van school’, haha komisch ding ben je. Samen met Noa heb je op toiletpapier een tekening gemaakt dan kan dat met de vis mee gespoeld worden door de wc als deze echt overleden is. Vanavond zijn jullie samen op zolder gaan slapen, dikke lol en het ging ook echt leuk. Totdat ik om 22.30 uur riep dat het echt bedtijd was, toen wilde ons binky toch wel graag in zijn eigen bed slapen.

Gisteren waren we de hele dag op pad naar het oosten. Eerst op kraamvisite bij mama dr vriendin Brigit, zij is begin mei voor de 3e keer moeder geworden. Na 2 meisjes nu ook een klein binky in de familie. Het was lekker weer dus we hebben gezellig in de grote, mooie tuin gezeten. Jullie hebben je lief vermaakt. Na 1,5 uur zijn we weer verder gereden en nu zijn we op kraamvisite geweest bij onze vakantie vriendjes, het was alweer ruim een half jaar terug dat we elkaar hebben gezien… best een beetje spannend, zou het nu ook weer leuk klikken tussen de kids, maar het ijs was al snel gebroken en wij hebben echt een onwijs leuke middag gehad. Ook ik had het weer onwijs gezellig met Richard en Jamilla. Aan het einde van de middag zijn we weer terug naar huis gereden, we hebben even simpel wat gegeten en na het eten hebben we je vriendinnetje Nina opgehaald Nowie want die is gezellig komen logeren bij ons.

Vandaag hebben we de ochtend rustig gestart… ondanks dat jullie allemaal laat sliepen waren jullie wel weer vroeg van de partij. Een heerlijke lazy sunday morning was het. Je visje is nu echt dood Bo, we hebben hem samen met de tekeningen door de wc gespoeld. Hoe verdrietig je vrijdag was, nu vond je het wel grappig en vroeg je wanneer we een nieuwe vis konden kopen, haha. Om 12.00 uur hebben we Nina naar huis gebracht, daarna hebben wij papa en Danielle opgehaald en heb ik jullie 4 in Opperdoes afgezet bij het pannenkoeken-station waar jullie een leuke middag hadden met de Ronde Tafel. Ook mama heeft een hele gezellige middag gehad. Om 17.00 uur werden jullie weer thuis gebracht, ik ben even boodschappen gaan doen. We hebben lekker gegeten en het was ook heel gezellig aan tafel. Na de late avonden van het afgelopen weekend zijn jullie vandaag op tijd naar bed gegaan. Morgen moet ik werken en mogen jullie een dagje naar de bso.

Het was weer een fijn weekend met jullie.

Dikke kus mama

Zomer vakantie geboekt

08 juli 2019

Iris Parc Le Chêne Gris

 

 

Hallo lieve stoere toppers,

Mama heeft net eindelijk de zomervakantie geboekt... Als jullie terug komen van de vakantie met papa en Danielle gaan wij een paar dagen later met zn drietjes naar een camping in Frankrijk. We zitten in de buurt van Parijs, net mooi om te rijden qua afstand. Ik heb een tent gehuurd op een leuke camping, met animatie en waar veel Nederlanders zijn,,,, we gaan daar vast een heerlijke tijd hebben en samen weer mooie herinneringen maken. Ik heb er nu al zin in. Maar eerst mogen jullie aftellen voor de vakantie met papa en Danielle naar Kroatie want daar gaan jullie over 11 dagen al heen.

Trots op ons dat we het ook dit jaar gewoon weer kunnen doen.
Hou van jullie, mega, ontzettend veel.
Kus mama

 

 

 

Diantha

17 juli 2019 00:48:38

Wauw Carola wat ontzettend stoer dat je dit doet! Ik weet dat je het al eerder hebt gedaan maar blijf het echt knap vinden! Jullie gaan vast een heerlijke vakantie hebben met zn drietjes heart

Alvast een hele fijne vakantie!

Liefs Diantha

Regen en zonneschijn

17 juni 2019

Dag draakjes,

Afgelopen woensdag kwamen jullie weer thuis na een weekend bij papa en Danielle, jullie hebben een heel leuk weekend gehad en door Pinksteren extra lang van elkaar kunnen genieten. Dat was natuurlijk ook wel nodig nadat jullie elkaar eerst 16 dagen moesten missen. Ik was iets eerder op school want Boaz had zijn portfolio presentatie, juf deed het weer erg leuk en je portfolio ziet er weer super goed uit. Mooie knutselwerkjes, lovende woorden en als afsluiting het mooie nieuws (wat wij eigenlijk al wisten) dat je na de zomervakantie in groep 3 mag starten. Zelf vind je dat niet leuk want je wilt het liefst nog een jaar bij juf Agnes blijven. Maar nog een jaar kleuteren is niks voor jou, je hebt veel meer uitdaging nodig. Uit school ben je met Rob en Jay mee gegaan om daar te spelen. Noa wij zijn samen naar huis gegaan, we hebben samen wat gegeten en zijn daarna naar de stad geweest. We hebben gewinkeld (in de stromende regen) en ook moest mama naar Coocky voor nieuwe nagels. Vanuit de stad zijn we je broertje op gaan halen. Ik ben nog even wat blijven drinken en toen we thuis kwamen was het alweer etenstijd. We hebben gezellig samen gegeten en niet te laat zijn jullie naar bed gegaan.
Donderdag weer een lange dag school en ik mocht in de ochtend schoonmaken. Om 12.00 uur samen een broodje eten en daarna weer naar school. Om 15.15 uur is Boaz met vriendinnetje Jennifer (die een paar weken terug bij ons gespeeld heeft) mee gegaan om daar gezellig te spelen en Noa jij nam Nina mee. Ik ben thuis alvast gaan koken want Mandy en Stacey komen vanavond gezellig eten. Om 16.30 uur ben ik Boaz op gaan halen om daarna door te gaan naar zwemles. Noa en Nina bleven samen thuis. Jullie hebben je leuk vermaakt in Noa dr kamer met kapstertje spelen. Noa je bent er echt goed in en wordt ook steeds beter. De mooiste creaties maak je al. Pas laat gingen we eten, het was gezellig druk zo met zijn allen aan tafel. Na het eten hebben wij met zn vijven nog een spelletje kwartet gespeeld. Na de hele dag slecht weer kwam eindelijk de zon door, dus we konden nog even naar buiten. Toen Boaz al sliep kwam mama dr vriendinnetje Jill langs om een avondje bij te kletsen. Noa jij was zo lekker aan het buiten spelen dat je eigenlijk iets te laat naar bed ging.
Vrijdag mocht ik weer een dagje werken. Ik heb eerst Boaz naar school  gebracht om daarna Noa door te brengen naar de Blauwe Berg voor sportdag, de dag begon lekker maar al snel sloeg het weer om. Het was opnieuw noodweer en via de school app kregen wij het verzoek de kinderen meteen op te halen. Riva dr moeder heeft jou gelukkig ook op kunnen halen Nowie. Om 12.30 uur heeft oma Boaz opgehaald en daarna jou. Om 13.40 uur moest je bij de dokter zijn Nowie. Je hebt al een hele tijd elke avond last van je ogen, ze branden als je ze dicht hebt, om dat branderige gevoel iets te verlichten ga je met je ogen knipperen en om dan is slaap te vallen is lastig. Papa en ik merken wel dat als je de hele dag actief bent en veel buiten speelt dat je er minder last van hebt. Dus wij hadden sowieso al de afspraak dat je na het eten niet meer op de tablet mag. De dokter adviseerde dat ook, ze zien verder niks en mocht je er last van blijven houden moeten we misschien je ogen bij de opticien laten opmeten. In de middag kregen jullie bezoek van oma dr vriendin Sandra en haar dochter Marie-Lousie. Het was lekker weer dus jullie hebben de middag gezellig buiten door gebracht. In de avond toen mama weer thuis kwam zijn wij ook nog lekker lang buiten gebleven.
Zaterdag ging al vroeg de wekker. Vandaag staat het voetbal toernooi van mama dr werk op de planning. Om 9.15 uur moesten wij al verzamelen bij station Hoorn want we werden met een grote touringbus opgehaald. In de ochtend kwam het opnieuw weer met bakken uit de lucht… in de middag zou het weer wel weer mooier worden, gelukkig ook maar want het is een lange buiten dag. Toen wij aankwamen had ik al meerdere aanvaringen gehad met jou Bootje, pffffff. Serieus hoe kan het toch dat jij denkt dingen op te lossen of je zin te krijgen door te gaan huilen? Het enige wat je daar mee bereikt is een boze, geïrriteerde moeder die elke keer met een schreeuwende stem tegen je praat. Het was beter dat wij heel even uit elkaar gingen, want op deze manier werken wij alleen maar als een negatieve spiraal voor elkaar. Noa (die grote meid die zo vaak wel raad weet haha) heeft je mee genomen naar het voetbal veld om samen te gaan spelen. Ik kon even rustig een kopje koffie drinken en toen je na een kwartier weer vrolijk terug kwam om te vertellen wat je allemaal gedaan had heb ik je ook even verteld dat ik dit heel leuk vind, heb je flink wat opstekers gegeven in de hoop dat je dit als een positief spiraal op pakt… en het werkte want wat hebben wij (toen ook finally de zon door kwam) een heerlijke dag gehad. Jullie leerde het terrein een beetje kennen en wist waar mama en dr collega’s stonden dus op die manier konden jullie ook lekker je gang gaan. Na 4 wedstrijden lagen mijn collega’s er helaas uit maar was de dag nog niet voorbij. Na de finale was er nog een afsluitend feest en draaide er dj's van Q-music het foute uur. Een heel leuk feest waarbij ik zelfs met mijn meisje op het podium heb staan dansen, alle ogen op jou gericht meissie want je hebt een goed ritme gevoel en stond als 10 jarig meisje gewoon tussen allemaal volwassenen in. Boaz jij was kapot van de hele dag buiten rennen en spelen en bent binnen in de kantine op mama dr telefoon filmpjes gaan kijken. Pas om 21.00 uur werden wij weer door de touringbus opgehaald en tegen 22.30 uur waren we thuis. Na wat te drinken en een frisse douche zijn we allemaal op tijd gaan slapen.
Vandaag was een heerlijke, warme dag. Jullie begonnen die heel relaxt. Ik ben flink aan de slag gegaan in de voor- en achtertuin met de elektrische heggenschaar…. Wat knapt dat meteen op als de heggen weer korter en rechter zijn. Aan het einde van de middag hebben wij Jay opgehaald en zijn we met zn viertjes naar de Wijzend gegaan. Even een uurtje gezelligheid en wat activiteit in het zwembad. Ook hier begonnen we weer met een schreeuwende en boze moeder... niet omdat ik dat nou zo leuk vind hoor, maar omdat Boaz en Jay soms echt als water en vuur met elkaar zijn. Gelukkig was het van korte duur en hebben we het samen super gezellig gehad. Na het zwemmen hebben we Jay naar huis gebracht (Noa jij was met de fiets en ging meteen naar huis). Bij Jay thuis hebben we nog even gezellig wat gedronken. Uiteindelijk zaten we zo gezellig (Richard, Miranda, Zoe en Marly waren er ook gezellig) en speelde de kids ook zo leuk dat we gezellig zijn blijven BBQ-en. Noa jij bent zelf op de fiets die kant op gekomen en bent na het eten ook meteen weer terug gegaan want je zat in de achtertuin lekker te knutselen. En zo is deze laatste dag van het weekend ook alweer om. Morgen breng ik jullie naar school, Danielle haalt jullie op tijd op want de start van de avond 4 daagse is morgen.

Slaap lekker kanjers, bedankt voor de gezellige dagen.
Dikke kus van mama

Meet Max

29 mei 2019

 

Hallo lieve toppers,

Al heel lang willen jullie een huisdier, eerst kregen jullie 2 visjes... staat erg leuk in ons huis maar je hebt er natuurlijk niks aan. Een konijn wilde ik eerst doen, maar omdat de buren 2 honden hebben kan deze niet los lopen in de tuin en dat vind ik zielig. Ik heb vroeger zelf 2 dwerghamsters gehad en had bedacht dat dat wel leuk was.... Gisteren heb ik op marktplaats gezocht naar een hamstertje dat een liefdevol plekje zocht en heb ik onze lieve Max gevonden. Vanmiddag konden we Max inclusief kooi, eten en nog veel meer spullen ophalen. Max is een heel tam beestje van 5 maandjes oud die dus vanaf vandaag gezellig bij ons komt wonen. Boaz jij was in het begin nog een beetje bang maar betrekt Max al direct in al je spel fantasie. Je bouw een playmobil dorp en laat Max daar gezellig rond hobbelen. Noa ook jij knuffelt ons beestje plat. Ik hoop dat jullie je enthiousiasme vast blijven houden en hem heel veel liefde en aandacht blijven geven.

Dikke kus mama

Familieweekend, Centerparcs

27 mei 2019

Hallo boefjes,

Vrijdagochtend heb ik jullie gewoon naar school gebracht, toen ik thuis kwam ben ik als een stresskip (ik kan daar echt heel slecht tegen) alles in gaan pakken, ben ik nkg wat wassen gaan draaien en wilde ik mijn huis netjes achter laten. Even over half 11 reed ik thuis weg, eerst heb ik Scott opgehaald en toen jullie. Ik heb een tijd terug netjes vrij gevraagd voor jullie maar kreeg dat niet, dus een leugen om best wil, we moesten naar de tandarts en om 11.00 uur haalde ik jullie op van school. We zijn meteen richting Duitsland gereden en na 2 korte stops kwamen we om half 5 aan op de plaats van bestemming, uiteraard als laatste haha. Toen we de A7 op reden vroeg Boaz of we er al bijna waren... mmmm dat gaat een lange rit worden. Maar het viel mee, jullie het het echt heel goed gedaan. Boaz jij bleef wel om de zoveel minuten vragen of wij er bijna waren. Ome Scott had met je afgesproken dat hij het zou zeggen als wij er bijna zouden zijn, dat hielp; eventjes dan, haha. Na een tijd vroeg je steeds; Ome Scott, ben je soms iets vergeten te zeggen? Haha, grapjas. We hebben weer een super fijn huis, met sauna, en de kamers waren al snel verdeeld. Oma, tante Nath en tante Joy zijn boodschappen gaan doen en jullie zijn met ome Scott en Indy het park gaan verkennen. Ik ben onze spullen uit gaan pakken en even in de chill modus gaan zitten. We hebben vanavond makkelijk gegeten met pizza, patat en kipnuggets. Om 20.00 uur zijn we nog even naar het zwembad gelopen maar helaas kwamen we daar te laat aan, 2 verdrietige kindjes had ik. Gelukkig zijn jullie groot en wijs genoeg om te begrijpen dat wij hier niks aan konden doen en na mijn belofte om morgen na het ontbijt te gaan zwemmen zijn we de klim terug weer gaan maken. Medembach ligt in een wintersport gebied en ons huisje bijna bovenop de berg dus het was weer een beste wandeling. In het huisje is Nowie met Indy in de sauna gegaan om daarna te gaan douchen en zijn Bootje en ik samen in bad geweest. Het was een gezellige avond waarbij we allemaal veeeeel te laat naar bed gingen.
Zaterdag was mijn room mate alweer vroeg wakker, gelukkig heb je je nog even met de tablet vermaakt en zijn wij om 8.45 uur naar de woonkamer gegaan. We hebben koffie/thee gezet en de tafel gedekt. Langzaam werd iedereen wakker en hebben we lekker ontbeten. Na het ontbijt zijn wij, zoals beloofd, gaan zwemmen. Ik hou zelf echt niet van zwemmen, maar de zwembaden van center parcs zijn wel altijd onwijs leuk hoor. Davy, Nathalie, Indy, Joy en Fabian waren ook gezellig mee. Het leeftijdsverschil tussen jou en Indy is nu wel even heel groot hoor Nowie. Indy is met haar 12,5 een echte puber en onwijs wijs voor haar leeftijd. Ze vindt het (helaas) niet altijd meer leuk om met jou samen te spelen en voegt zich wat meer bij de volwassenen. Dit tot grote teleurstelling van jou. Maar ja, ik snap het wel, komt echt wel weer goed! Na 2,5 uur zwemmen zijn we naar het huisje gegaan waar we ons allemaal hebben gedoucht en opgefrist om met de hele groep naar Winterberg te rijden. We hebben een stukje gewandeld en zijn daarna op een terras beland waar we gezellig hebben geborreld en daarna ook zijn blijven eten. Het terras zat aan een auto vrij terrein waar jullie dus ook lekker konden rennen, klimmen en klauteren. Zo met de zon en de leuke mensen erbij was het echt genieten. Normaal is ons familie weekend altijd in Nederland maar doordat we nu in Duitsland zitten gaf het wel een extra stukje vakantie gevoel. Na het eten nog even een paar winkels in en toen weer terug naar de camping. Jullie 2 reden met opa en oma mee en Scott en mama zijn samen boodschappen gaan doen voor de rest van het weekend. Toen wij terug kwamen lagen mijn 2 toppertjes samen op bed een film te kijken, ik hou er zo van als ik jullie dan samen zie liggen. Later op de avond zijn jullie saampjes ook de sauna in gegaan en Boaz jij houdt het langer vol dan dat iedereen dacht, heerlijk stel zijn jullie. Toen het voor Boaz bedtijd was ben jij Nowie met Davy, Nathalie, Indy en Scott naar de gamehal gegaan. Super leuk heb je het daar gehad. Toen iedereen weer thuis was zijn wij weer spelletjes avond gaan houden, heerlijke fanatieke familie heb ik ook! Ook deze avond vloog weer voorbij.
Zondagochtend was mijn bootje weer op tijd wakker (of lag ik er toch weer te laat in?!) Lang leven de tablet op zulke momenten. Ook deze ochtend verliep weer hetzelfde, Bo en ik waren als eerst wakker, we dekte de tafel en langzaam druppelde iedereen binnen. Na het ontbijt speelde tante Nath en Boaz samen met een stuiterbal en kreeg mijn brokkenpiloot nog een kopstoot van de voetbal tafel, precies een punt zonder afdek dopje vol in je gezicht. Je schreeuwde het, vanuit je tenen, uit. Ik schrok wel ff, precies naast je litteken van je actie van september. Gelukkig valt het mee, een schaafwond en langzaam is het wat blauw geworden. Ook op je ooglid zit een schaaf plek... je hebt dus geluk gehad binky. Zal nog wel een paar dagen pijn doen en een lelijke plek blijven. Einde van de ochtend zijn wij met zn drietjes gaan zwemmen. De rest trok ook lekker zijn of haar eigen plan. Het begon echt heel gezellig maar helaas moest ik ook even echt boos worden. Boaz jij was ontevreden en huilde als je een nee hoorde op je vraag waarop jij zelf een ja invulde en Noa jij luisterde gewoon niet naar mijn antwoord en deed wat je hoopte dat ik antwoordde, waardoor ik je zelfs kwijt was. Whaaaaaa dit weekend staat echt in het teken van jullie en ik doe echt mijn best (samen met iedereen) om er voor iedereen een top weekend van te maken, maar luister dan ook gewoon naar mijn antwoord voordat ik mijn stem verhef of zelfs moet schreeuwen. Rond 14.00 uur waren wij weer terug en deden wij even rustig aan, de rest was nog op pad dus wij hadden ook even alle rust voor onszelf, dit was ook wel even goed voor ons drietjes. Boaz pakte zijn tablet, Noa ging (weeeeeer) douchen en ik zat lekker met een wijntje in de zon. Nadat iedereen weer terug kwam speelde wij nog wat spelletjes en genoten we van niets moet, alles mag. Einde van de middag zijn wij 3 samen met ome Scott naar Avontura gelopen helemaal bovenop het park. Daar is de langste speeltuin van Duitsland. Het was nog een beste klim en toen wij eenmaal boven waren hadden we echt een onwijs mooi uitzicht. Nu zouden we via het klimtoestel de klim naar beneden maken, alleen is mijn Bootje net zo een held als zijn mama en na een hoop geschreeuw en geblèr hield jij het al snel voor gezien. Ome Scott en jij klommen op jullie eigen manier naar beneden en stopte alleen bij de toestellen waarop je wel durfde. Noa wij hebben wel samen de klim gemaakt, bij 1 toestel moest ook ik afhaken wamt mama heeft echt hele erge hoogtevrees en hierbij knikte mijn knieën zoooo erg dat ik echt niet verder durfde. Het was echt super leuk en ook fijn om dit even 1 op 1 met jou te doen Nowie. Jij bent al zo groot en zelfstandig dat je veel zelf doet maar waardoor ik ook al best snel zeg; ja uhhh dat doe je zelf maar, ik help je broertje ff. Je geniet dat ook echt zichtbaar, maar spreekt ook uit dat je dit onwijs leuk vindt. Vanavond aten we macaroni in het huisje en na het eten ging iedereen weer lekker zijn eigen gang. Om 20.00 uur hadden we 2 banen gehuurd bij de bowlingbaan. Wat hebben wij ons daar bescheurd om jou bootje... je was de baan echt millimeter voor millimeter aan het scannen voordat je een bal gooide, deed tussendoor squatch en ging jezelf opdrukken als ‘warming-up’. Compleet in je eigen wereld was je bezig; hilarisch! Na het bowlen zijn Davy, Indy, Scott, Nathalie, Joy, Fabian en Noa nog in de gamehalblijven hangen. Thuis is Boaz gaan douchen, ik pakte alvast onze spullen in en niet te laat zijn we allemaal gaan slapen.
Vanmorgen waren we allemaal al vroeg wakker, nog een keer samen ontbijten, de laatste spullen pakken, auto’s vol laden en om 9.45 uur reden wij het park weer af. Samen met Davy, Nathalie en Indy hadden wij in Dortmund afgesproken waar we nog even gewinkeld en geluncht hebben om het weekend af te sluiten. Op de terug weg waren jullie ook weer super lief. Om 16.40 hebben we Scott thuis afgezet en precies 17.00 uur reden we onze straat in. Het was een super fijn, gezellig, waardevol weekend. Het veel lol, gezelligheid en mooie herinneringen rijker. We hebben het opnieuw onwijs getroffen met het weer en gaan absoluut door sparen met zijn allen om ook volgend jaar we met zijn allen te genieten van een familie weekend!

Ik hou van jullie, nog steeds elke dag een beetje meer! Dikke kus mama