Dagboek

Aantal berichten: 790
Ga naar:   

Familieweekend

27 mei 2018
Hallo mooi duo van mama,

​Vrijdagochtend heb ik jullie naar school gebracht en daarna ben ik alle spullen in gaan pakken, laatste boodschappen gehaald. Om 11.00 uur kwam Wiebe ook thuis, hij heeft de auto ingeladen en om 12.30 uur stonden we samen op school om jullie op te halen. We hebben daar samen wat gegeten en gedronken. Ook hadden we nog een zoektocht naar jouw jas Nowie.... nergens te vinden. Hopelijk heeft een ander kindje de jas perongeluk mee genomen en keert deze later terug. Om 13.00 uur reden we richting Zeeland. Bij Amsterdam hebben we nog flink wat last gehad van file, dus met wat vertraging reden we 15.30 uur het park op. Was het thuis nog 24 graden, daar was het hartstikke mistig en maar 16 graden, brrrrr. We hebben op het terras wat gedronken tot de hele groep (opa, oma, ome Scott, ome Davy, Indy, tante Joy en Fabian) compleet was. Om 16.40 uur zijn we richting ons huisje gereden; onwijs mooi en super dichtbij het centrum! Hier kunnen wij ons zeker een weekend vermaken, we zijn de kamers in gaan delen en alle tassen uit gaan pakken. Sommige gingen het park verkennen en andere zijn op de bank geploft met een lekker drankje. Ik ben gaan koken en om 19.00 uur konden we allemaal aan tafel met een hele grote pan macaroni. We hebben lekker en gezellig gegeten. Na het eten zijn Noa en Indy samen naar het zwembad gegaan en is de rest, samen met Boaz naar de game hal gelopen. Wiebe had al snel een knuffel gewonnen in de grijpmachine voor Boaz, ook voor Noa een poging gedaan maar voor dat geld hadden we de intertoys bijna leeg kunnen kopen. Terug thuis zijn wij nog even samen in het grote bad geweest binky. Pas om 23.00 uur lag ons kleine binky compleet gevloerd in bed, een half uur later volgde ook Noa en Indy. De rest is samen een spelletje gaan spelen, Wiebe had Perudo mee en dat is echt zo een leuk spel. Veel te laat zijn we naar bed gegaan.
Boaz jij sliep bij ome Scott op de kamer en de afspraak was dat je pas na 7.30 uur eruit mocht, al om 6.00 uur was je wakker en je bleef ome Scott om de 10 minuten vragen of je er al uit mocht… oeps! Stipt om 7.30 uur stond je naast het bed van Wiebe en mama. Ik ben eruit gegaan met je, heb wat te eten en drinken voor je gemaakt, heb de tv aangezet en mocht daarna nog heel even terug mijn bed in. Iedereen was al bijtijds uit de veren, wel deden wij allemaal rustig aan. Aan het einde van de ochtend zijn Noa en Indy weer naar het zwembad gegaan en ook Boaz en ik zijn niet veel later even gaan zwemmen. Rond de lunch waren wij allemaal weer thuis en genoten we van de zon in en rondom het huisje. Zo koud als dat het gisteren was, zo heerlijk warm was het vandaag. Na de lunch zijn Joy, Fabian, Wiebe, Indy, Noa en Boaz weer gaan zwemmen en bleven Scott, Davy, opa, oma en mama bij het huisje om op tante Nathalie te wachten. Zij was gisteren naar de Toppers in Concert en kwam dus een dagje later aan. De zwemmers bleven best een tijd weg maar voor ons geen straf want wij lagen heerlijk te genieten in de zon. Opa en oma zijn met zijn tweetjes met de auto op pad gegaan en toen de zwemmers terug waren zijn wij met zijn allen naar het strand  gelopen waar het heerlijk vertoeven was. Tegen etenstijd weer richting het huisje, allemaal douchen en optutten want we hadden in Renesse bij een leuk restaurantje gereserveerd om samen wat te eten. Het lag aan een grote speeltuin dus de kids vermaakte zich lekker terwijl wij rustig aan tafel zaten. In de avond koelde het toch best snel af en we besloten daarom om op het park nog een ijsje te halen. Jullie zijn vandaag iets eerder naar bed gegaan want de vele indrukken en korte nacht van gisteren maakte van jullie 2 huilerige draken die onwijs slecht luisterde… beetje extra slaap zodat we morgen weer fris en fruitig zijn voor de laatste leuke dag. Toen je op bed lag binky was je wel wat verdrietig. “Dit is toch familie weekend en papa is ook mijn familie, waarom is mijn papa er dan niet bij?” Dan ben je toch nog wel klein om het te begrijpen allemaal. Ik heb het je uitgelegd in Jip en Janneke taal en je was tevreden met mijn antwoord… dat zijn toch wel lastige dingen voor jullie mop en dat snap ik. Papa en mama zijn beide jullie familie en houden beide van jullie, meer dan wie dan ook (en er zijn nog heeeeeeeeeel veel mensen die ontiegelijk veel van jullie houden, waaronder de bonus mensen in jullie lieven Wiebe en Danielle) Nu, morgen en voor aaaaaaaaaaaaaltijd!!! Na een dikke kus en knuffel viel je al snel in slaap. Noa bij jou duurde het wat langer voordat je sliep, te gezellig samen met je nichtje op 1 kamer en ook had je last van ons beneden. Terwijl de kids lekker op bed lagen speelde de volwassenen weer Perudo, zo gezellig en zo veel gelachen samen.
Vanmorgen sliep je iets langer door Boaz en pas om 8.15 uur stond je naast ons bed. Noa sliep ook uit en werd om 9.50 uur wakker. Buiten was het nog bewolkt, wel was de tempratuur heerlijk. Op het park was een heel groot opblaasbaar parcours op de zee en daar wilde jullie dolgraag heen. Halverwege de middag was er onweer voorspeld en dus zijn we daar om 12.40 uur al heen gelopen. Wiebe, Indy, Noa en Boaz gingen erop, Boaz jij wilde dolgraag maar vond het toch wel heel erg spannend. Het eerste stuk was ook meteen heel moeilijk. Er zwommen kwallen (die niet prikken) en je had een zwemvest aan die je niet helemaal vertrouwde en dus zette je het op een brullen. We hebben je er dus weer afgehaald, tot je zag dat er meerdere kinderen in het water zwommen en ook de kindjes met zwemvesten bleven drijven en je kreeg vertrouwen. Je werd door een medewerkster (stuk voor stuk hele lieve, geduldige mensen) met een bootje voorbij het eerste moeilijke stuk gebracht en kreeg steeds meer en meer vertrouwen. Wat een lol hadden jullie alle3, heerlijke die blije, trotse koppies van jullie. Ook Wiebe werd helemaal weer kind. Noa jij schreeuwde om de 3 minuten "Kijk wat ik kan", "Kijk wat ik durf", heerlijk die blije koppies. Het uur vloog voorbij en alle4 kwamen jullie er heel enthousiast vanaf. In die middag werd het weer steeds slechter en begon het ook echt te regenen. Iedereen ging een beetje zijn eigen gang. Noa en Indy weer uren in het zwembad, ook Boaz en ik hebben ons daar weer vermaakt. Tachtig rondjes in de wild waterbaan. Om 17.15 uur zijn wij onze spullen in gaan pakken en om 18.50 uur reden wij weer richting huis. De rest blijft allemaal nog een nachtje maar bij ons roept morgen de plicht weer helaas. Onderweg hebben wij nog een stop gemaakt bij MacDonalds om het leuke weekend nog gezellig af te sluiten. Om 21.00 uur waren we weer lekker thuis en zijn jullie meteen naar bed gegaan, gesloopt meer tevreden!
 
Bedankt voor weer een mooi familie weekend.
​Ik hou van jullie.
​Dikke kus van mama

Voorjaarsvakantie 2.0

10 mei 2018
Hallooooo lieve draakjes,

Eigenlijk zouden jullie woensdagochtend door papa weer thuis gebracht worden, maar het leek mij voor iedereen fijner wanneer papa jullie dinsdagavond thuis zou brengen. Konden we woensdagochtend gewoon uitslapen en allemaal rustig aan doen. Ik was dinsdag uit mijn werk eten bij een collega en om 20.00 uur weer thuis, een half uur later werden jullie door papa en Danielle naar mij gebracht. Jullie waren vandaag naar de opvang geweest en hebben genoten van de zon. Danielle heeft jullie daar opgehaald om met Boaz naar zwemles te gaan. Terug thuis bij mama zijn jullie beide gaan spelen, Noa jij uiteraard op je kamer, Boaz jij in je speel-hoekje in de woonkamer. Vlak nadat jullie thuis kwamen, kwam ook Wiebe thuis. We hebben nog gezellig samen in de tuin gezeten. Ik hou zo van die mooie, warme, lange avonden. Pas om 21.30 uur ging Boaz naar bed en Noa jij pas om 22.30 uur.
De nacht was rommelig, Noa je had last van groeipijn, dat heb je wel vaker de laatste tijd. Ik heb je een aspirine gegeven en ben even bij je komen liggen. In de ochtend heb je je slaap ingehaald en pas 10.00 uur werd je wakker. Boaz, onze vroege vogel, was al om 7.15 uur in de veren. Je gaat gelukkig wel zelf naar beneden en laat mama ook uitslapen. Noa jij bent na je ontbijt naar de Wijzend gegaan, niemand kon met je mee maar je wilde zo graag heen dat je alleen ging. Boaz wij kregen visite van Jill en Mila. Nadat onze vriendinnen weer weg waren zijn wij ook onze spullen gaan pakken om ook te gaan zwemmen. Rianne, Amy en Jimmy waren er ook en wij zijn daar gezellig bij gaan liggen. Noa jij voelt je daar bij de Wijzend echt groot en bent zeker niet van plan om bij mama te komen liggen. Stacey was er ook en dus waren de meiden samen op pad. Boaz jij had dikke pret met Jimmy. Om 16.30 uur zijn we naar huis gegaan om ons snel om te kleden, tassen in te pakken en een hele spontane actie om bij de ouders van Wiebe te gaan bbq-en. Om 18.30 uur kwamen we aan in Friesland, voor jullie voelt dit elke keer weer aan als een mini vakantie. Wiebe zijn broers Durk en Ruurd waren er ook en het was een hele gezellige, fijne avond. Na het eten zijn de mannen gaan vissen, hier beleef jij zoveel plezier aan binky. Ook heb je de grootste lol (en het hoogste woord) bij Wiebe en zijn broers. Boaz om 21.30 uur lag jij te slapen en zijn we met de rest rond een vuurtje buiten blijven zitten. Om 23.00 uur is mijn meisje ook gaan slapen.
Vanmorgen hadden we een hele rustige ochtend. Boaz sliep 'uit' tot 7.30 uur en Noa tot 10.00 uur. Maar ook wij mochten lekker uitslapen. Wiebe zijn moeder, Douwine, heeft nog heel veel speelgoed van dat Wiebe klein was en daar kan jij je uuuuuren mee vermaken Bo. Om 12.00 uur zijn we samen met de ouders van Wiebe gaan eten en daarna zijn we op pad gegaan. Omdat het Hemelvaartsdag is zijn er allerlei activiteiten, eerst zijn we richting Sneek gegaan maar dat was voor ons allemaal niet leuk. Na een ijsje en kort rondje zijn we de auto ingestapt richting Leeuwarden. Daar was het veel gezelliger en drukker. Daar ook samen een rondje gelopen, patatje gegeten en toen het begon te regenen weer richting Wiebe zijn huis waar we samen gegeten hebben. Om 19.30 uur reden we met zijn drietjes weer richting huis. Het was een spontaan, maar leuk uitje. Boaz jij was je oren door de haast thuis vergeten en Wiebe en mama moesten meerdere keren echt boos op je worden... maar toen ik je vanavond naar bed bracht wilde je Wiebe nog een berichtje sturen en zei je "Dank je wel Wiebe voor de leuke dag en voor het vissen. slaap lekker, love you!".  Dan is het ondanks je draken streken toch zeker een geslaagd uitje geweest.
Morgenochtend vieren wij samen Moederdag, met zijn drietjes in bed en dan mogen jullie de cadeautjes geven welke jullie op school gemaakt hebben, ik ben ontzettend nieuwsgierig. Om 8.30 uur breng ik jullie naar papa waar jullie weer een lang weekend zijn. Omdat het zondag Moederdag is en jullie dan bij papa en Danielle zijn nemen jullie ook voor Danielle een cadeautje mee, mama heeft via internet een thee beker laten maken waarop staat "Best Stepmon".... Jullie zijn zo gek op haar en zij ook op jullie, dus ook zij verdiend het om die dag extra in het zonnetje te worden gezet.

Slaap lekker allerliefste lievelingen. Nog een paar dagen genieten van de schoolvakantie bij papa en dan staat er volgende week ook weer allerlei leuke dingen op de planning. Dinsdag ga jij voor het eerst op schoolreisje Bo, woensdag heb je weer een partijtje en donderdag gaat Nowie op schoolreisje.

Ik hou van jullie, nog steeds elke dag een beetje meer.
xxxxx mama
 

Voorjaarsvakantie

07 mei 2018

Hallo lieve lievelingen,
 
Woensdagochtend bracht papa jullie in pyjama weer naar mama toe… in de ochtend hadden we niks op de planning en konden jullie lekker chillen. Pas rond de lunch hebben wij ons aangekleed. Noa jouw fiets stond nog bij de bso omdat je gisteren een vossenjacht in de stad had. We zijn na de lunch lopend (met mijn fiets in de hand) die kant op gelopen, jouw fiets gepakt en weer terug naar huis. Daar hebben wij onze fietsen ingeruild voor de auto om richting Schellinkhout te rijden waar we met onze vriendinnen Bibi, Anne en Lois hadden afgesproken. Noa en Anne zijn de hort op gegaan en Boaz en Lois speelde lief binnen. Na een uurtje wilde Boaz ook wel naar buiten en dus zijn wij richting de speeltuin gegaan waar jullie ook gezellig konden spelen. Pas aan het einde van de middag reden wij weer naar huis. Om 18.00 uur was Wiebe ook weer bij ons, Boaz jij helemaal blij… je bent echt helemaal gek van hem en wijkt geen seconde van de zijn zijde als hij bij ons is. Na het eten zijn jullie naar Rob, Ilse, Jay en Kate gereden waar Wiebe even geholpen heeft met klussen. Jij speelde gezellig met je vriend en niet veel later werd ik door Jay gebeld “Carola mag ik bij jullie logeren?” Natuurlijk mag dat, dus rond 20.00 uur kwam Wiebe weer thuis met 2 uber drukke, enthousiaste binky’s. Jullie hebben nog even kunnen spelen en om 20.45 uur ben ik jullie gaan douchen, verhaaltje voorlezen en daarna lekker slapen. Ik had er een hard hoofd in maar voor 21.30 uur waren jullie al stil.
Donderdagochtend viel het mij ook alles mee want pas om 7.30 uur werden jullie wakker, jullie hebben nog een tijd in je kamer gespeeld en om 9.25 uur wilde jullie graag naar benden om te eten en spelen… wat een luxe! Rond 10.20 uur werden jullie zo druk en baldadig dat het echt strijd wordt, jullie kunnen elkaar echt versterken in jullie gedrag en dat is dus niet altijd leuk hoor. Ik was dan ook blij toen Ilse er was om Jay weer op te halen…. Rust in huis, haha. Om 11.00 uur werd Kiki gebracht voor Noa, dus we gaan gewoon nog even door in de kinderdrukte. In de middag zijn we op pad gegaan, ik had bedacht om het blote voetenpad in Grootebroek te gaan wandelen. Ik schrok er eerlijk gezegd wel even van dat er voor betaald moest worden, maar het was elke euro dubbel en dwars waard. Wat was het een ontzettend leuke en gezellige wandeling. Het weer was er echt heerlijk voor. Noa en Kiki liepen samen vooruit en Boaz wij op jouw tempo er achteraan… wij waren samen op avontuur. Na 1,5 uur waren we klaar en we hebben er alle 4 echt ontzettend van genoten! Kiki is gezellig poffertje bij ons blijven eten en om 19.30 uur werd ze weer opgehaald. Vanavond zijn jullie niet al te laat naar bed gegaan.
Vrijdag mocht ik weer een dagje werken en was oma er voor jullie. Opnieuw was het prachtig mooi weer en daar hebben jullie ook van genoten. In de ochtend thuis rustig aan gedaan en in de middag hebben jullie je samen vermaakt in Sprookjeswonderland. Oma stuurde af en toe wat foto’s door en aan die blije koppies te zien was het een geslaagd oma-dagje. Even voor 17.00 uur heeft oma jullie bij mij op het werk afgezet. Wij hadden een borrel op het werk en daarom bleven wij nog even gezellig hangen. Pas om 18.20 uur waren wij thuis. Wiebe zijn beste maatje Samuel kwam ook naar ons huis om gezellig bij ons te eten. Na het eten zijn we naar de stad gegaan om een ijsje bij Vivaldi te eten. Toen we daar op het terras zaten was het 20.00 uur en zijn jullie ook heel netjes 2 minuten stil geweest. Nadat onze ijsjes op waren zijn wij met een omweg naar de Roode Steen gereden. Onderweg kwamen jullie papa en Danielle tegen die ook gezellig op een terras zaten. Uiteraard zijn we gestopt voor een dikke kus en knuffel. Bij de Roode Steen hebben wij nog gezellig wat gedronken. Nu de zon weg ging koelde de tempratuur flink af en dus zijn we niet te lang blijven hangen.
Zaterdagochtend is Boaz bij Wiebe in bed gekropen en zijn Noa en ik samen naar schaatsles gereden. Mijn meissie mocht weer een uur oefenen voor het eerste optreden wat ze 9 juni heeft. We hebben je schaatsen laten slijpen en je moest echt even wennen nu ze zo scherp zijn. Na de schaatsles zijn we naar huis gegaan, Noa jij bent je om gaan kleden en daarna zijn we naar de stad gereden. Jullie hebben mama bij de nagelstudio afgezet en zijn toen met zn drieën een rondje stad gaan doen. Toen ik bijna klaar was hebben jullie mama weer opgehaald. Met een omweg zijn we naar de auto gelopen waarna we meteen doorreden naar opa Kees waar jullie gezellig een nachtje blijven logeren. Boaz jij had er heel veel zin in, Nowie jij had er wel wat moeite mee en moest huilen toen mama en Wiebe weg gingen. Je bent zo een ontzettend moederskindje, in de weekenden dat jullie bij mama zijn plan ik bijna nooit iets waar jullie niet bij kunnen zijn. Als je al een enkele keer gaat logeren is het omdat je het zelf wilt (kan mij de laatste keer niet herinneren haha)… maar heel soms komt het gewoon zo uit en omdat het in de vakantie viel en wij toch ook samen leuke dingen hebben gedaan vond ik een logeerpartijtje bij opa geen probleem….  Maar als ik jou daar dan achter laat terwijl je zo intens verdrietig bent heb ik het ook wel even zwaar hoor. Gelukkig stuurde opa al snel een berichtje dat jullie het gezellig hadden. Het was opnieuw mooi weer en opa was met jullie naar de stadsspeeltuin gegaan, zwemkleding aan en heerlijk ravotten. Uren hebben jullie daar gespeeld.
Zondagochtend ben ik jullie alweer op gaan halen. Noa jouw abonnement van de Wijzend loopt nog tot eind juni en dus ben je daar samen met Stacey heen gegaan, heerlijk vertoeven daar voor jullie meiden. Boaz wij hadden het verjaardagsfeestje van Kate en zijn om 15.15 uur met z’n drietjes die kant op gegaan. Ook daar was een zwembadje en een springkussen dus Boaz jij hebt je daar ontzettend leuk vermaakt. Samen met Wiebe en Jay zijn jullie nog vissen gaan vangen bij de steiger. Om 17.00 uur kreeg ik een berichtje van Mandy dat jullie weer thuis waren van het zwembad, ik ben toen even terug naar huis gefietst om jou op te halen. Daarna weer samen terug die kant op. Het was een gezellige dag en pas om 22.00 uur zijn we naar huis gefietst, na een korte douche en een verhaaltje door Wiebe zijn jullie lekker gaan slapen.
Vanmorgen heb ik jullie om 7.45 uur wakker gemaakt, dit ging niet heel makkelijk… oeps toch iets te laat gaan slapen gisteren. Maar ja de plicht roept, mama moet weer aan het werk en dus mogen jullie naar de opvang. Papa komt jullie daar aan het einde van de dag weer ophalen en dan blijven jullie daar weer 2 nachtjes slapen. Jullie zitten nog steeds bij Danielle dr ouders in huis want het nieuwe huis van papa en Danielle bleek toch in slechtere staat dan zij dachten toen ze het kochten. Boaz jij vind het niet erg want je vindt het daar ontzettend leuk, Noa jij vindt het wel lang genoeg geweest nu. Je mist papa toch wel geef je aan. Ze zijn steeds aan het klussen om alles zo snel mogelijk af te hebben. Nog even door bikkelen moppie dan gaan jullie verhuizen en kun je eindelijk in je mooie nieuwe slaapkamer slapen. Ik zie jullie woensdag weer.

Love you both, xxxxx mama

Boaz en Jay - Op You Tube

22 april 2018
 

Annelies

30 april 2018 21:00:10
Super leuk! 

Happy Easter!!

01 april 2018
Helloooo lieve kuikentjes,
 
Woensdag heb ik jullie om 12.30 uur uit school gehaald en nu kunnen jullie genieten van een soort mini vakantie want pas volgende week woensdag hoeven jullie weer naar school. Uit school zijn we eerst naar huis gegaan om even wat te eten en nog een uurtje in de relax modus te vallen. Om 13.50 uur zijn we de deur uit gegaan en hadden we met Monique, Jasper en Simon bij het circus afgesproken. We hadden exact dezelfde plekken als 1,5 jaar terug (niet de beste plekken dus), maar wat was het leuk en wat heb ik ook 2 uur zitten genieten. Boaz voor jou is 2 uur wel net te lang en daardoor begon je je te vervelen. Noa jij bent dichterbij gaan zitten met Jasper en heb constant een big smile op je mooie koppie gehad. Vooral de ‘door-het-midden-zaag-truc’ vond je fascinerend. Je hebt op You-Tube gekeken bij goochelaar ontmaskerd hoe dit werkt en daardoor vond je het onwijs leuk om het in het echt te zien. Het was een geslaagde middag.
Donderdag ochtend moest mama gewoon werken, Noa jij wilde lieverd thuis blijven en Boaz jij kwam met mama mee. Het is allemaal heel goed gegaan. S Middags kwam de zon lekker door en zijn we met oud brood naar de eendjes gegaan en hebben we daarna nog een stuk gewandeld. Om 16.00 uur hadden we bij Nancy afgesproken om jullie nichtje Evlin te ontmoeten. Wat is ze klein en wat lijkt ze veel op jou Boaz toen je net geboren was. Liam was er helaas niet en daar baalde jij van Boaz. Opa Kees was er ook en we hebben gezellig samen gezeten. Na een uurtje is opa Liam op gaan halen van het kdv en wilde ik weer naar huis, dat vond Boaz geen goed idee, hij wilde liever met opa mee om Liam op te halen. Ach kon ik nog even wat langer knuffelen met jullie nichtje. Ook vandaag was weer een fijne dag samen met jullie.
Dit weekend zijn jullie bij papa en Danielle, omdat zij afgelopen dinsdag de sleutel van het oude huis hebben ingeleverd en donderdag de sleutel van het nieuwe huis hebben gekregen en daarin nog willen klussen ‘wonen’ jullie tijdelijk bij Carl en Nicolette, de ouders van Danielle. Jullie zijn daar al vaker geweest en hebben daar zelfs al gelogeerd dus voor jullie beide geen enkel probleem. Vrijdag waren jullie vrij ivm goede vrijdag en zijn jullie samen  met Danielle dr ouders naar de Goudvis geweest, zaterdagochtend heb je eerst geschaatst Nowie en daarna zijn jullie met Danielle dr ouders naar Sprookjeswonderland geweest…. Ik snap wel dat jullie daar graag zijn want ze maken er een groot feest van. Papa en Danielle zijn flink aan het klussen, er moest meer gebeuren dan ze in eerste instantie dachten, maar ze zijn al flink opgeschoten.
Vanmorgen werden jullie om 10.00 uur naar Wiebe en mama gebracht, kunnen er samen een gezellige dag van maken. Papa bracht jullie in pyjama zodat we gewoon nog even konden relaxen, zijn we allemaal erg goed in. Rond de lunch zijn we aan tafel gaan zitten met lekkere broodjes, Wiebe zijn moeder had nog een chocolade paashaas en paaskoek welke jullie zelf konden versieren mee gegeven dus we hebben ons gezellig vermaakt aan tafel met elkaar. Rond 15.30 uur is Wiebe de deur uit gegaan, hij had afgesproken met de mannen van zwangerschapsgym, gezellig borrelen en een hapje eten. Wij zijn ons gaan wassen en aankleden en hadden om 16.00 uur bij Ilse afgesproken voor een gezellige middag met de meiden en kinderen van zwangerschapsgym en een gezellige middag werd het. Boaz en Jay moeten in het begin altijd even druk doen en de grenzen opzoeken (soms ook net even over gaan), maar wanneer de grenzen uiteindelijk weer even duidelijk zijn voor jullie gaat het meestal erg goed. Noa jij bent groot en vindt het super leuk om te moederen over Kate en Marly, en zij vinden het allemaal alleen maar leuk. We hadden heel veel paaseitjes verstopt in de tuin, maar met 10 kinderen waren die snel gevonden. Maar als jullie het in het bakje op tafel stopte haalde wij het er weer uit om het stiekem opnieuw te verstoppen, het duurde best wel even voordat jullie het door hadden haha. Het was echt een hele gezellige middag/avond. Om 20.15 uur was het in ene klaar, huilende kindjes en ruzie. We hebben onze spullen gepakt, hebben iedereen gedag gezegd en zijn lekker naar huis gegaan. Na een frisse douche is Boaz lekker gaan slapen en jij hangt nog lekker op je kamer Nowie. Morgenochtend breng ik jullie weer terug naar papa en dinsdag na mijn werk haal ik jullie weer op.
 
Ik hou van jullie, heel veel en zelfs nog een beetje meer dan dat.
Xxxx mama