Dagboek

Aantal berichten: 806
Ga naar:   

...

20 mei 2019

Lieve meelezers,

Ik zou het (ook voor de kindjes) leuk vinden om te weten wie er met ons mee lezen...
Daarom zijn berichtjes soms erg leuk ;-)

Liefs Carola

 

Petra Julian en Anouk

30 mei 2019 21:27:09

Hoi lieverds! 

 

Wij lezen ook al vanaf het begin mee! 😍😍😍

 

Liefs Petra 

 

Marjolein

26 mei 2019 22:31:29

Hoihoi ik lees ook al jaren mee je schrijft zo ontzettend leuk! (na onze 3e ben ik ook maar begonnen met digitaal) wat een waardevolle herinnering voor jou en de kids liefs marjolein

 

Sanne

23 mei 2019 10:53:53

Ik lees ook al heel lang mee.

Mijn oudste zoon is drie maanden jonger dan Noa en mijn dochter is een week jonger dan Boaz. Je schrijft erg herkenbare dingen!

Ik hoop dat je nog lang de site bij houd, wat zal het later voor de kinderen leuk zijn om terug te lezen!

 

Renate

21 mei 2019 22:22:24

Ik lees al mee vanaf de geboorte van Noa mee, en blijf genieten van jullie mooie verhalen en leuke fotos😊

 

elsbeth

20 mei 2019 23:01:59

ik lees ook nog steeds met heel veel plezier mee

 

sanne niels fleur isabel en Bo

20 mei 2019 10:13:45

Wij lezen ook al heel wat jaartjes mee

 

Vera

19 mei 2019 22:37:27

Ik lees ook al mee vanaf dat je de site begonnen bent. Hopelijk ga je er nog lang mee door. Je verhalen zijn zo herkenbaar. Knap hoe je het allemaal doet met je prachtige kids! 

 

Helga, Jesse en mini

19 mei 2019 21:56:21

Hallo

Ik lees ook al vanaf het begin mee en vind het nog steeds erg leuk dat we jullie belevenissen mogen volgen 😊

 

Groetjes Helga 

 

Marloes

19 mei 2019 20:11:53

Hoi Carola, Noa en Boaz,

Nog steeds lees ik mee.

Al vanaf het moment dat Noa bij mama in de buik zat.

Erg leuk om jullie avonturen te volgen!

Liefs,

Marloes uit Cuijk

 

Afke

19 mei 2019 18:55:14

Vanaf onze zwangerschappen lees ik al mee. Ik vind het zo knap dat je dit zo kunt volhouden! Ik ben er na een jaar (helaas) mee gestopt.

 

gr. Afke

 

Sandra Lis en Bo

19 mei 2019 16:18:24

Wij lezen ook mee sinds je zwanger was van Noa..

Xx

 

 

 

Linda Martena

18 mei 2019 23:18:24

Ik lees al jaren mee op jullie site.

 

Melanie

18 mei 2019 22:54:46

Hoi, lees al trouw met jullie mee vanaf dat Noa baby was, blijft leuk om mee te lezen hebben een dochter die een maandje ouder is als Noa en vaak schrijf je iets wat zo herkenbaar is, hopelijk ga je nog even door groetjes Melanie

 

 

Getti

18 mei 2019 16:33:59

Ik lees al jaren de berichtjes over de belevenissen van jullie ( jou ) kids. Heel leuk

Moederdag

17 mei 2019

Dag lieve hartjes van mama,

Na 5 dagen bij papa mocht ik jullie woensdag weer ophalen op school, afgelopen weekend was het Moederdag en waren jullie niet bij mij… gelukkig had ik een heel gezellig, druk en vol weekend, maar toch blijft het gek om jullie op deze dag niet bij mij te hebben. Jullie hadden Danielle die dag in de watten gelegd en dus (bonus)Moederdag wel gevierd. De op school gemaakte cadeautjes werden netjes bewaard en die gaan we morgen open maken. Jullie kwamen enthousiast op mij afgerend, het zonnetje scheen en jullie vonden het wel een leuk idee om naar het zwembad te gaan. Zo heel warm vond ik het niet, maar we hebben dat abonnement dus als het toch te koud is zijn we zo weer thuis en kost het ons niks. Thuis hebben wij even een broodje gegeten, spullen bij elkaar gepakt en op de fiets naar het zwembad. Zo uit de wind in het zonnetje was het best lekker. Mama is allergisch voor water haha, dus ik ben er niet in gegaan maar jullie 2 doken er zonder twijfel zo in en het viel nog best mee zeiden jullie. We hebben ons er toch bijna 2 uur vermaakt, in het water was het goed te doen maar zodra je dan nat uit het water kwam was het best koud. Ik heb jullie afgedroogd, aangekleed en we zijn weer naar huis gegaan waar Bibi, Anne en Loïs ons in de achtertuin al zaten op te wachten. Daar was het in de zon, uit de wind helemaal goed vertoeven. We hebben een gezellige middag gehad en die afgesloten met patatjes. Na het eten zijn de meiden weg gegaan en zijn wij binnen nog even gaan chillen. Helemaal rozig van de hele dag buiten. Nadat Boaz in bed lag zijn wij nog een spelletje gaan spelen Nowie en ook zijn de buurmeiden Mandy en Stacey nog even gezellig langs geweest.

Donderdagochtend hadden jullie om 7.00 uur de wekker gezet en zijn samen naar beneden gegaan, ik moest in bed blijven liggen. Na 20 minuutjes kwamen jullie mij ‘wakker’ maken met jullie zelfgemaakte cadeautjes. Boaz jij had een fotolijstje geschilderd met daarin een leuke foto van jezelf dat je op je kop hing en de tekst ‘mama, ik ben helemaal onderste boven van jou’. Noa jij had een verjaardagskalender gemaakt met op elke bladzijde een zelf gemaakte tekening… super leuk boefjes, daar wordt mama heel blij van. Daarna zijn we naar beneden gegaan waar de tafel uitgebreid gedekt was en er een Moederdag liedje aan stond op tv, helemaal gezellig zo! We hadden niet veel tijd dus we hebben snel wat gegeten om ons daarna alsnog in haast tempo te wassen en aan te kleden voor een nieuwe schooldag. Ik ben gaan werken en stond om 12.00 uur weer op het schoolplein om samen een broodje te eten. Om 13.15 uur heb ik jullie weer naar huis gebracht en kon ik thuis even in de rust modus. Om 15.15 uur weer richting school en weer zijn jullie zonder vriendjes en/of vriendinnetjes mee naar huis gekomen. Noa jij ben nog even een klein uurtje gaan zwemmen en Boaz jij bent met je Playmobil gaan spelen en hebt nog even tv gekeken voordat we om 16.45 uur weer met z’n drieën naar zwemles zijn gereden. Terwijl jij les had zijn Noa en ik even naar de stad geweest voor nieuw ondergoed voor jullie. Snel weer terug want er was kijkles wat betekend dat we het laatste kwartiertje mee mogen kijken. Je bent 4 weken terug gewisseld van les, kreeg je het laatste half jaar 2x per week 45 minuten les, nu krijg je 1x per week 30 minuten privé les. In de grote groep verlies je te snel je concentratie waardoor je te weinig oppikt van de instructies en je dus ver onder het niveau zit van waar je zou moeten zitten. Ik heb even gesproken met je juf en ze zegt dat ze ziet dat dit veel beter voor je is maar wij er rekening mee moeten houden dat het echt nog wel een tijd gaat duren voordat je je a-diploma hebt. Nou dat moet dan maar, als je uiteindelijk maar goed en veilig kunt zwemmen mop. Thuis ben ik snel gaan koken, pas om 18.50 uur zaten we aan tafel, maar omdat de dagen nu lekker lang licht zijn vind ik dat helemaal niet erg. We hebben gezellig gegeten en daarna zijn we allemaal ons eigen ding gaan doen. Weer iets te laat zijn jullie naar bed gegaan.
Vanmorgen zijn we weer op tijd op gestaan zodat we niet hoefde te haasten. Ik heb jullie naar school gebracht en papa haalt jullie op, jullie gaan ook dit weekend weer naar papa en Danielle toe. Het is wel kort zo he, maar papa en ik hebben geruild omdat hij volgende week samen met Danielle op vakantie gaat naar Zuid Afrika, eerst een week zakelijk en ze hebben er nog een week vakantie achteraan geplakt. Als ik jullie woensdag kom ophalen kunnen we dus heel lang van elkaar genieten, want dan zijn jullie 2,5 week bij mij en hebben wij ook genoeg leuke dingen op de planning staan.


Tot woensdag lieve boefjes van mij.
Dikke kus mama

Hallo lente

07 april 2019

Hallo knappe koppies,

Woensdagochtend werd ik wakker met een appje van papa, Boaz je was dinsdagavond ziek geworden en hebt veel overgegeven. In de ochtend voelde je je wel weer beter dus je bent gewoon naar school gegaan. Om 12.30 uur stond ik op het schoolplein om jullie op te halen. Boaz jij bent gezellig met Lois mee gegaan, duidelijk weer opgeknapt dus… gelukkig maar. Noa jij nam (uiteraard) Riva mee naar huis. Thuis hebben jullie een broodje gegeten en zijn jullie buiten gaan spelen… zat ik dus weer alleen thuis haha. Om 16.00 uur heb ik je weer opgehaald Boaz en toen we thuis kwamen heb je gedoucht om daarna toch wel redelijk uitgeput op de bank te kruipen. Tijdens het avondeten klaagde je weer over buikpijn, je hebt wel wat groente gegeten en bent lekker op tijd gaan slapen.
Donderdag weer een lange dag school voor jullie. In de middag had jij een excursie met school Boaz, jullie thema is recyclen en met de hele klas zijn jullie naar de kringloopwinkel gegaan. Eerst zei je dat je niet heen wilde en het stom vond, maar vanmiddag vertelde je er wel heel enthousiast over. Beide hadden jullie super veel zin in de middag want er zijn sponsorweken bij zwemles en als je minimaal € 5.00 sponsorde mocht je iemand mee nemen voor een zwemles, je wilde heel graag dat Noa mee deed. Beide er helemaal klaar voor, krijgen we bij de ingang door dat Noa niet mee mocht doen. Het was enkel bedoeld voor (groot)vaders en (groot)moeders… dat was ons echt niet duidelijk en ik had 2 beteuterde koppies. Na een kort gesprek en een ‘dit is eigenlijk echt niet de bedoeling mevrouw’ mocht Noa toch mee doen, op mijn verantwoordelijkheid, ja duhhhh jullie zijn altijd mijn verantwoordelijkheid. Wat super fijn en wat hebben jullie het leuk gehad samen. Leuk om jullie enthousiaste koppies na de les te zien. Als een echte broer en zus kunnen jullie ruzie maken met elkaar, maar heel vaak zijn jullie echt zo leuk samen. Een hele trotse mama hier! Thuis hebben we makkelijk gegeten, lekker op de bank bij de tv om de film af te kijken waar we vorige week aan begonnen waren. Boaz jij bent ook vanavond weer op tijd naar bed gegaan.
Vrijdag mocht ik weer werken en hadden jullie een oma middag op de planning. Vanuit school zijn jullie lekker patat gaan eten bij de snackbar…. Om 17.30 uur was ik weer thuis uit mijn werk. Oma is naar haar eigen huis gegaan en ik ben gaan koken. We hebben gezellig samen gegeten om daarna samen spelletjes te spelen. Vanavond weer laat opblijven avond met een bak popcorn en the voice kids, alleen Boaz hield jij het niet vol. Je zei dat je buikpijn had, wilde geen popcorn en zei om 21.10 uur dat je heel graag naar bed wilde. Noa jij hield het wel vol en we hebben tussen het tv kijken door ook nog een spelletje kwartet gedaan. Ik hou echt van spelletjes spelen met jullie. Toen Noa net koud lag te slapen riep mijn binky, ‘ik voel mij niet lekker mama!’… en hup weer alles, maar dan ook echt alles onder gespuugd. Ik heb je lekker onder de douche gezet en ben gaan puinruimen. Op dat moment voel ik mij ook wel heel erg zielig en alleen hoor. Dan mis ik echt een man haha. Mijn kleine binky huilend onder de douche die mij bij zich wilt hebben, maar ja ik moest ook je bed verschonen, de grond in je kamer en de gang dweilen, je muur en deur schoonmaken… maar we hebben het gered en een half uur later lag je schoon, met een aspirine in je buik in een schoon bed weer prins heerlijk te slapen.
Zaterdag dan eindelijk de dag waar Nowie al een hele tijd naar uit keek, shopping-day!! Alweer traditie vanaf 2013 dat wij in het voorjaar samen met oma, tante Nath en Indy gaan shoppen met het geld wat oma voor jullie 3 gespaard heeft. Dit keer hadden we om 12.00 uur afgesproken in Hoofddorp. Boaz en jij kregen beide een envelop met € 154.00 en hebben echt flink geshopt. Beide super leuk geslaagd en er is zo een goed begin van jullie zomergarderobe. Er zijn elk jaar weer 2 kledingkasten te vullen (bij papa en bij mama thuis) en aangezien jullie beide vrijwel niks meer passen van vorig jaar was het hard nodig ook. Om 16.00 uur liepen we bepakt en bezakt weer naar de auto, totaal gesloopt van de lange dag. Boaz jij hebt het ook echt heel goed volgehouden allemaal.
Vanmorgen hebben we allemaal lekker uitgeslapen en toen we beneden kwamen kon meteen de tuindeur open, de zon schijnt!! Wat een heerlijke zonnige dag hebben we gehad, we hebben niks op de planning dus kunnen lekker genieten van de eerste zonnestralen op onze witte huidjes. Noa jij bent na de lunch op de fiets naar Riva gegaan, je nieuwe badpak en nieuwe kleding aan! Jouw wereld wordt steeds groter en mama moet je dus los laten, soms wel lastig hoor. Jullie zijn gaan varen en hadden je kleding en handdoek langs het water laten liggen. Toen jullie terug kwamen was er een of ander rot kind zo leuk geweest om alles in de sloot te gooien en dat is allemaal naar de bodem gezakt. Riva dr moeder belde om te zeggen dat je onwijs verdrietig was. De vader van dat kind is wel netjes aan de deur gekomen en gaat alles vergoeden, dat is heel netjes. Maar om jou zo verdrietig thuis te zien komen vond ik echt heel naar. Je zei ook ‘mama ik heb zo een leuke dag gehad en dan kan zo een stom kind dat gewoon helemaal verpesten!’. Boaz wij hebben ons thuis gezellig vermaakt, met water gespeeld, tekeningen gemaakt met de schaduw, we hebben bij Deen nog even ijsjes gehaald en we kregen gezellig visite, eerst van Eline en Roan en later van Rob, Ilse, Jay en Kate. Zij zijn uiteindelijk ook gezellig blijven eten. Al met al een hele fijne, relaxte zondag…. En zo zijn onze 5 dagen samen alweer voorbij gevlogen. Morgen breng ik jullie naar school en worden jullie door papa opgehaald om daar weer 2 nachtjes te zijn.

Slaap lekker lieverds, ik hou van jullie, mega, ontzettend veel.
Xxxx mama

 

 

Uitjes week

24 maart 2019Hallo lieve kanjers,

Woensdag hadden jullie een studiedag, dus ipv dat ik jullie om 12.30 uur pas weer zie vanuit school kwam papa jullie om 8.20 uur al brengen... we hebben eerst lekker rustig aan gedaan. Helaas gaat het met mama dr kin niet helemaal lekker. Ik heb er echt heel veel pijn van en er is gisteren ook al een hechting los gelaten. Ik heb de dokter gebeld en die willen het toch wel even zien. Ik heb jullie even thuis gelaten en ben om 10.00 uur dus weeeeeer naar de dokter gegaan. Helaas is het gaan ontsteken en krijg ik er een ab-kuur bij. Ik hoop dat de pijn hierdoor snel afzakt. Om 11.30 uur zijn we naar Artis gereden, we gaan er gebruik van maken dat jullie een extra vrije dag hebben. Het zou vandaag super mooi weer worden, maar daarin hadden de weermensen zich vergist. Toen we aankwamen in Amsterdam motregende het zelfs, eerst was het ook echt koud (in jullie zomerjassen helemaal). Gelukkig kwam heel langzaam de zon wel door. We hebben echt een super leuke middag gehad, Het was rustig in het park dus we konden alles op onze gemakje bewandelen en zien. 1,5 jaar terug zijn we ook geweest en grappig dat jullie beide nog heel veel wisten en herkende van toen. We hebben nog een lange stop gehad bij de speeltuin waar we ook lekker geluncht hebben. Om 16.30 uur mochten jullie bij het winkeltje nog iets uitzoeken en toen zijn we weer naar de auto gelopen. Het was echt een hele gezellige dag, jullie waren onwijs lief en gezellig. Ik hou van zulke dagen.
Donderdag moesten jullie weer naar school en omdat ik voor mijn nagels naar Coocky moest zijn jullie een keertje extra naar de tso geweest. Om 15.15 uur was ik er dus weer op jullie op te halen. Boaz jij ging met een vriendje mee en Noa jij nam (uiteraard) Riva mee. De meiden zijn gelijk buiten gaan spelen en zo zat ik dus helemaal alleen met mijn goede gedrag, haha. Nee hoor, kan soms ook wel even lekker zijn zal ik eerlijk toegeven. Boaz jij kon maar kort spelen want om 16.30 uur heb ik je weer opgehaald omdat je een half uur later uiteraard weer in het zwembad moest liggen. Je hebt weer goed je best gedaan. Toen wij thuis kwamen stonden de meiden te douchen, 2 tuttebellen zijn jullie hoor. Ik heb eten gemaakt want het is op donderdag altijd laat voordat we aan tafel kwamen. We hebben gezellig gegeten. aan tafel wordt het ook steeds gezelliger met jullie. Jullie eten steeds beter, de gesprekken worden steeds leuker en ik merk ook dat ik er zelf vrolijk van wordt dat het nog licht is buiten als we aan tafel zitten.
Vrijdag mocht mama weer een dagje werken en heeft oma jullie opgehaald uit school. Jullie zijn naar Purmerend gereden, eerst een rondje door het stadje gegaan en daarna door naar ome Davy en Indy. Indy moest schaatsen en dus hebben jullie haar gebracht. Rond etenstijd was ik weer tijd en heb ik oma afgewisseld. We hebben gezond gegeten en vanavond mochten jullie beide langer op blijven om samen naar the Voice kids te kijken. Boaz jij houdt het steeds langer vol, maar geeft nog steeds heel netjes aan als je te moe bent en gaat dan gewoon lekker naar droomland.
Zaterdagochtend toch weer in de race modus om op tijd bij schaatsles te zijn. Noa op de schaatsen. Boaz en ik even snel boodschappen doen en toen we op tijd terug waren konden we nog even voetballen op de parkeerplaats. Je bent sinds kort helemaal gek op voetballen en wilt later de beste voetballer van Nederland worden (dan mag je nog wel even verder trainen hoor, haha!). Wel heel leuk om je er zoveel plezier in te zien hebben. Als je je a-diploma hebt mag je een sport uitkiezen, dus zorg maar dat je die snel in the pocket hebt!. Thuis hebben we ons even in de weekend modus opgesloten, Noa jij bent je kamer gaan opruimen, Boaz is eerst met de duplo gaan spelen om daarna met zijn tablet op de bank te kruipen en ik ben in huis gaan rommelen om daarna ook even met de tv aan op de bank te kruipen. Begin van de middag heeft Nowie nog even met Wiebe gebeld en om 13.30 uur zijn wij ons gaan douchen, omkleden en klaar maken voor ons meiden uitje. Om 15.00 uur hebben we Boaz naar opa en oma gebracht en zijn wij samen door gereden naar Amsterdam waar we naar de Veed Awards in Afas live zijn gegaan. Wat hebben wij een suuuuuuper leuke dag gehad. Eerst was het voor ons beide een beetje zoeken, we hadden geen idee wat ons te wachten stond. Het was druk, we stonden een beetje achteraan en je kon amper wat zien. We hadden de kaartjes gekregen  van tante Nath en Indy. Indy heeft een schaatswedstrijd en kon er helaas zelf niet heen. We kwamen de vriendin van tante Nath tegen en die zei dat we Golden Circle kaartjes hadden waardoor we helemaal vooraan in een apart vak konden staan. Wat fijn dat we daar nog achter kwamen, nu stonden we helemaal vooraan, bijna tegen het podium aan en alle ruimte om te dansen en alle bekende you-tubers van dichtbij te zien. Ik kon de helft niet "Mam, jij wordt echt oud!" kreeg ik daarom ook een paar keer naar mijn hoofd geslingerd, haha. Maar ondanks dat ik de helft van de mensen niet kon heb ik echt genoten, van jouw stralende koppie, van de leuke optredens en van het plezier dat wij samen hadden. Het vloog voorbij en om 18.30 uur sloot Kris Kross Amsterdam (die kent mama uiteraard wel) af met een paar feest nummers. We hebben flink staan dansen en swingen. Ik heb echt genoten van ons meiden uitje, wat word je groot en wat ben je toch leuk! Op de terug weg zijn we langs de McDrive gereden, je had zelf geld mee en wilde mama graag trakteren... lieverd ben je! Terwijl wij ons uitje hadden was Boaz bij opa en oma en heb ook jij een leuke middag gehad, Samen met opa heb je groene pannenkoeken gemaakt en je hebt er flink van gesmult. Op de terugweg hebben we je opgehaald, mijn kids houden absoluut niet van logeren en dus slaap je gewoon lekker thuis in je eigen bedje.
En dan vandaag, zondag 24 maart alweer... Boaz jij bent net opgehaald door je vriendje Jay. Ilse heeft vandaag afgesproken met haar nichtjes bij Monkey Town in Purmerend en omdat haar nichtjes nog allemaal hele kleine kids heeft vroeg ze of je jou mocht 'lenen' zodat het ook voor Jay leuk is, nou dat wilde je wel. Lekker een middagje energie eruit gooien met je beste vriend is altijd leuk. Ik moet vanmiddag naar een condoleance en jij Nowie blijft dan even alleen thuis. Op de terugweg haal ik Boaz weer op en dan kunnen we de dag samen nog gezellig afsluiten.

Ik hou van jullie... meer dan mega, ontzettend veel.
Dikke kus mama

Spring is in the air

01 maart 2019

Dag lieverdjes,

 

Woensdag heb ik jullie om 12.30 uur opgehaald uit school, ik had een tas met allemaal spullen mee. Het is vandaag heerlijk lente weer (lees 18 graden) en we hebben met Marjon en Brigit afgesproken bij Hans en Grietje in Zeewolde. Op school hebben we geluncht en hebben jullie je omgekleed. Want geloof het of niet, ook al is het pas februari we kunnen gewoon al in zomerkleding naar buiten. Rob is ziek en daarom is Jay gezellig met ons mee op pad vandaag. De mannen zaten achterin de auto spelletjes te spelen op hun tablet en Nowie jij zat voorin gezellig met mama te kletsen. Rond 14.00 uur kwamen we aan, het was echt megaaaaa druk. Brigit en Marjon waren er al met hun meiden, mama is er gezellig bij gaan zitten en jullie zijn lekker gaan spelen. Noa jij trok de hele middag met Linsey op en Boaz jij en Jay vermaakte je ook super lief. Tussendoor kwamen jullie af en toe langs voor wat drinken en wat lekkers. Het was echt een hele gezellige middag, de zon doet mama echt ontzettend goed. Rond 16.30 uur zijn we een ijsje gaan halen en om 17.00 uur zaten we weer in de auto op weg naar huis. We hebben Jay thuis af gezet en 18.20 uur waren wij ook eindelijk thuis. Jullie zijn je gaan douchen en omkleden, was ook echt nodig haha. Ik ben gaan koken en pas om 19.00 uur zaten we aan tafel, allemaal rozig van de hele dag buiten.

Donderdag hadden jullie een lange schooldag. In de ochtend mocht ik werken in mijn schoonmaakhuis. Om 12.00 uur samen naar huis voor een broodje en om 13.15 uur heb ik jullie weer naar school gebracht. Ik kon toen even boodschappen doen en snel in mijn eigen huis nog wat schoonmaken voordat ik jullie om 15.15 uur weer op mocht halen. Noa jij bleef op school met vriendinnen en zou later naar huis komen lopen… dan word je echt groot hoor. Ik vind het wel heel leuk dat je dit doet… ook al is het zeker 20 minuten lopen (jullie school is in een ander dorp dan dat wij wonen), je bent je wereld duidelijk aan het verbreden/groter maken. Boaz wij zijn dus samen naar huis gegaan, je bent moe en bent daarom ook lekker gaan chillen, de donderdag is toch altijd haasten want om 16.30 uur moeten we alweer richting het zwembad. Noa jij was op tijd thuis en kon nog even snel wat fruit eten en drinken voordat we dus alweer de deur uit moesten. Toen Boaz aan het zwemmen was zijn Noa en ik even naar de stad gelopen. Op tijd waren we weer terug voor mijn binky. Je bent vandaag begonnen in het laatste groepje, erg vreemd vond ik want je zit pas op de helft qua diploma’s voordat je mag afzwemmen voor je a-diploma. Ik ben even gaan horen bij je zwemjuf hoe het zit, maar dit is ter voorbereiding voor je 3e ducky. Laten we hopen dat je die snel in the pocket hebt want we gaan er nog steeds voor dat je voor de zomervakantie (finally) je a-diploma hebt…. Zou zoooooooo fijn zijn. Om 18.20 uur waren we weer thuis, we aten lekker makkelijk koude wraps en al het voorwerk had ik vanmiddag al gedaan dus we konden snel aan tafel. Boaz jij bent niet te laat naar bed gegaan, je bent echt gebroken na deze drukke eerste schoolweek, maandag school en bso, dinsdag school, bso en zwemles, woensdag school en ons uitje naar Zeewolde, vandaag school en zwemles. Ik vind het ook veel hoor voor een jongetje van 5. Gelukkig geef jij zelf ook heel goed aan als je moe bent en geef je daar ook zonder moeite aan toe. Noa wij kregen nog even visite van de buurmeiden. Om 20.30 uur zijn zij weer naar hun eigen huis gegaan en hadden wij nog even tijd samen. Uiteraard ben je weer lekker bij mama komen logeren, vaste prik op de donderdag voordat je het weekend naar papa toe gaat.

Vanmorgen zijn we bijtijds opgestaan, jullie vieren vandaag carnaval op school en ik wilde wel even rustig de tijd hebben om jullie klaar te maken hiervoor. Op het laatste moment besloot jij Bo dat je toch niet verkleed naar school wilde; “Mama ik hou gewoon niet van die gekkigheid en juf zei dat het niet verplicht is!”. Nou je hebt gelijk knul, dan ga jij vandaag gewoon als Boaz naar school. Noa jij wilde ook niet al te uitbundig, je had je flared panter broek aan, zwart shirt, een staart en kattenoortjes diadeem. Ook heb ik wat snorharen bij je mogen schminken (mama is vergeten foto’s te maken). Op school aangekomen zagen we de mooiste, creatieve creaties… haha zo zijn mijn 2 boefjes echt niet he? Wat dat betreft lijken jullie op papa, ik hou altijd wel van een beetje gekkigheid haha. Noa het afscheid nemen ging vandaag redelijk goed…. Je hebt niet gehuild, al deed je wel heel hard je best om de tranen weg te slikken. Ik heb je wel 100 kusjes gegeven, ik maak er dan echt een spelletje van… hier moet je altijd wel van lachen en door het een beetje luchtig te houden gaat het dan wel oke.

 

Heel veel plezier dit weekend bij papa en Danielle. Ik zie jullie woensdag uit school weer (ik vind het eerlijk gezegd ook altijd te lang hoor…. helemaal nu ik alleen ben lijkt het wel nog langer te duren)

Ik hou van jullie, elke dag nog weer een beetje meer. Xxxxx mama