Dagboek

Aantal berichten: 806
Ga naar:   

Bday Girl

03 februari 2019Lieve Nowie,


Gefeliciteerd met je 10e verjaardag mooi meissie van mij! Niet normaal, 10 jaar alweer, waar is die tijd gebleven, wat is het voorbij gevlogen.
Donderdagnacht werd je ziek, vrijdag ging het redelijk en wilde je perse naar school want je ging uitdelen. Uit school ben je op de bank geploft en werd je steeds zieker. Gisteren heb je vrijwel de hele dag geslapen… aan het einde van de dag knapte je ietsjes op en ben je met Danielle nog even de stad in geweest om je verjaardagstaart op te halen.
Vanmorgen voelde je je gelukkig ook weer ietsjes beter… je bent door papa en Danielle verwend met een hele mooie, stoere fiets. Dezelfde als bij mama thuis alleen in een andere stoere, mint kleur. Om 12.30 uur was mama ook op de feestlocatie.. echt ideaal dat we jullie verjaardagen bij papa op de zaak kunnen vieren. Ik had haarspullen mee want je wilde graag dat ik je haar zou doen. Om 13.00 uur waren we er helemaal klaar voor en langzaam kwam de visite binnen. Niet alleen jij bent geveld door de griep, we hadden heel veel afmeldingen van zieke mensen. Ondanks dat het zo rustig was, was het een hele gezellige verjaardag en ben je enorm verwend. Van ome Scott en mama heb je een abonnement op de Tina gekregen, van opa en oma heb je eindelijke je stoere Tommy sneakers gehad, van Danielle dr ouders kreeg je een grote mand voor op je nieuwe fiets en verder kreeg je van iedereen geld en cadeaubonnen. Hoe verder de middag vorderde hoe meer je in stortte, je koppie werd steeds witter en je voelde ook steeds warmer aan. Toch heb je een hele leuke dag gehad en was je op en top jarig. Om 18.30 uur was de laatste visite weg, hebben we alles opgeruimd en zijn we met zijn allen uit eten geweest bij de Hoofdtoren. Sander, Bianca, Senya en Riva gingen ook gezellig met ons mee. We hebben lekker gegeten en het was ook erg gezellig aan tafel. Fijne afsluiting van een leuke dag.

Ik hou van je en ben ontzettend trots op de persoon die je bent. Blijf zoals je bent… lief, zorgzaam, wijs, grappig en goudeerlijk!

Dikke kus mama

Dagboek update

27 januari 2019Hallo lieve lieverlingen,

Woensdag haalde mama jullie om 12.30 uur uit school, na 5 dagen eindelijk weer lekker samen. Noa jij plande uiteraard niks en ging lekker met mama mee naar huis. Boaz jij wilde met Rob en Jay mee want jullie gaan in de sneeuw spelen. Noa wij hebben thuis samen wat gegeten. Afgelopen weekend heeft mama haar oude bankstel verkocht en de nieuwe bank laat nog wat langer op zich wachten dan van te voren gezegd dus we doen het nu met jouw kleine bankje… haha. Om 13.00 uur kwam oma gezellig even langs. Opa en oma zijn net terug van een weekje zon. We hebben koffie gedronken en oma heeft mij weer even op weg geholpen. Sinds Wiebe en mama niet meer samen wonen moet ik het in ene met een stuk minder geld doen.. en dat gaat mama ook lukken hoor, alleen helpt/ondersteunt oma mij er nu bij en zo krijg ik wat meer inzicht en wordt ik mij ook bewuster. Ik red het allemaal heel goed alleen en ben er trots op dat ik zo onafhankelijk kan zijn; Girlpower!!! Na een klein uurtje is oma weer weg gegaan en werd zij niet veel later afgewisseld door Marjon, Linsey en Yara die gezellig even langs kwamen. We moesten aan de eettafel zitten want op de bank passen we niet. Om 15.45 uur ben ik Boaz weer op gaan halen. Je had een gezellige middag gehad maar was ook blij dat je nu weer lekker met mama mee naar huis mocht.

Donderdag een hele dag school voor jullie, tussen de middag samen wat gegeten en om 15.15 uur hadden jullie beide een vriendje mee. Het was van korte duur want om 16.30 uur moesten ze alweer opgehaald worden omdat wij de deur uit moeten voor zwemles. Terwijl Boaz aan het zwemmen was zijn Noa en ik even snel naar Moby-Bo gelopen. Je had daar een paar weken terug onwijs gave Tommy sneakers gezien en van opa en oma krijg je geld voor je verjaardag zodat je ze kunt halen. We hebben ze nu snel gehaald, maar je moet wel wachten met ze dragen tot je verjaardag. Snel weer terug naar het zwembad want er is kijkles…. Mannetje wat ga je al onwijs goed! Je zwemt helemaal zonder kurkjes en kan ook al heel goed duiken. Na de les even met je juf gesproken over de vorderingen en of het al zichtbaar beter gaat nu je 2x per week zwemt. De juf ziet zeker vooruitgang, ze gaf alleen aan dat echt handig zou zijn als je wat minder onder water zwemt (dat vind je het aller leukste) zodat je het ook goed kan horen wanneer er uitleg of opdrachten gegeven worden. Nou boef nog even heel erg goed je best doen en dan hopen we stiekem allemaal dat je voor de zomervakantie nog je A-diploma hebt. Jullie gaan samen met papa en Danielle 2 weken naar Kroatië met een gehuurde camper en ook mama is aan het kijken om een week met het vliegtuig naar de zon te gaan met zijn drietjes (wat een luxe he 2 vakanties?), maar hoe fijn zou het dan zijn als jij ook gewoon kunt zwemmen. Ik ben wel heel erg trots op je hoe je het nu al doet.
Vrijdag mocht mama weer een dagje werken en was oma er dus om jullie uit school te halen. Jullie hebben lekker kibbeling gegeten en zijn aan het einde van de middag naar Purmerend gereden voor een bezoek bij ome Davy en nichtje Indy. Indy moest schaatsen in Hoorn en dus heeft oma haar op de terugweg mee genomen en daar afgezet. Mama was rond etenstijd ook weer terug, we hebben lekker gegeten en na het eten samen bedacht om het arrow-bed in de woonkamer neer te zetten. Zo kunnen we het weekend gewoon allemaal chillen. We hebben meteen daad bij woord gevoegd en zijn samen op de bank gaan liggen met een Netflix film. Boaz jij was best moe en dus keken we de film niet af… om 20.00 uur bed je lekker gaan slapen. Noa jij mocht wel wat langer op blijven.
Zaterdag moesten we alweer op tijd op pad voor schaats les van Noa. Ik heb je dit keer ook gewoon afgezet en ben daarna met Boaz boodschappen gaan doen. Het is daar altijd zo koud en nu het buiten echt echt onwijs koud is had ik niet zoveel zin om daar een uur op je te wachten. De laatste 10 minuten was ik er wel om nog even te kijken en wat heb je toch een big smile op je koppie als je bezig bent. Ik zie ook echt dat je steeds een beetje beter wordt. Na schaatsen zijn we naar huis gegaan, Nowie jij bent gaan douchen om op te warmen en daarna zijn we weer onder een dekentje op het bed gaan liggen om de film Coco af te kijken. Noa wij hadden deze vorig jaar al in de bioscoop gezien, maar wat blijft het toch een mooie film. Boaz jij vond sommige stukjes wel spannend maar hebt er ook echt van genoten. Om 15.00 uur zijn we in de auto gestapt richting Purmerend waar we in het stadje met Davy, Nathalie en Indy afgesproken hadden. Noa jij wilde vorig jaar voor je verjaardag al tweede gaatjes hebben in je oren, eerst was papa het er niet mee eens en zei dat je er langer over na moest denken. Nu zijn we een jaar verder en wil je het nog steeds, papa vind het nu ook goed en dus krijg je het van je oom en tante voor je verjaardag. Je eerste oorbellen kreeg je ook van hun en dus wel zo leuk om het nu ook van hun te krijgen. We waren er te vroeg en zijn dus eerst nog even snel naar de H&M geweest waar ik geslaagd ben voor een bday outfit voor Boaz voor volgende week. Daarna door naar de juwelier, de zenuwen begonnen nu wel te komen bij mijn meisje. Nadat de oorbellen gekozen waren en de stipjes gezet waren begon je ontroostbaar te huilen… ach meisje toch. Je moet niet he, je wilt dit zelf en als je te zenuwachtig bent wacht je er gewoon nog even mee. Maar nee, je was heel stellig en wilde de zenuwen doorstaan. De vrouw die er werkte deed heel lief en riep er een collega bij zodat de gaatjes tegelijk geschoten konden worden. Toen ze er eenmaal in zaten heb je toch nog even flink moeten huilen maar nadat je het eindresultaat in de spiegel had gezien was je onwijs blij en trots! Het staat je ook wel heel mooi hoor mop. Je broertje vond het allemaal maar niks en had echt met je te doen, je kreeg dan ook een dikke knuffel van hem. Nadat we klaar waren trakteerde tante Nath jullie nog op een lekker ijsje. We zijn daarna nog geslaagd voor een bday outfit voor Nowie, bij je Tommy schoenen wilde je ook graag een Tommy shirt en die hebben we gevonden. Kunnen we ook weer van ons lijstje voor je verjaardag af strepen. We zeiden Davy, Nathalie en Indy gedag… we gaan daar zo gezellig patat eten maar zij gingen alvast naar huis en wij deden nog een klein rondje. Echt gezellig was het niet want pfffff Boaz jij veranderde in een draak zonder oren en ging overal dwars tegenin. We hebben het kort gehouden en waren dus alweer snel bij Dave en Nath thuis. We hebben gezellig samen gezeten, lekker patat gegeten en leuke raadsels gedaan tijdens het eten. Dat is de laatste tijd echt favo bij jullie onder het eten. Dan stellen we omstebeurt gekke vragen bijvoorbeeld; altijd natte sokken of altijd verkouden, nooit meer zwemmen of nooit meer schaatsen, altijd regen of altijd sneeuw. En daar krijgen we dan de leukste gesprekken door/over. Niet te laat zijn we naar huis gegaan zodat mijn draakje naar bed kon. Soms is het beter om een dag op tijd af te sluiten om het nog gezellig te houden met elkaar, haha! Noa wij hadden een gezellige meidenavond. De buurmeiden kwamen ook gezellig langs en met kopjes thee, borrelnootjes en maskertjes hadden we een leuke avond. Pas om 23.00 uur ben jij naar bed gegaan.
Vanmorgen was Boaz alweer op tijd wakker. Je bent bij mama in bed komen liggen en hebt je nog even met mijn telefoon vermaakt. Om 9.15 uur zijn we samen naar beneden gegaan en niet veel later werd je grote zus ook wakker. We hebben ontbeten en rond 10.30 uur stond Danielle voor de deur. Ze had jullie kledingkasten helemaal leeg gehaald en alles naar mama gebracht. We gaan alles even op een grote hoop gooien (pfffff wat hebben jullie bizar veel kleding, niet normaal!!!), doorpassen en opnieuw verdelen. Jullie hebben bij papa gewoon kleding liggen waarvan ik niet eens weet dat ik het ooit gekocht heb, haha. Papa en mama hebben nog steeds een gezamelijke rekening, daarop storten we beide elke maand geld en daarvan kopen/betalen we alles voor jullie (sport, opvang, schoolgeld, kleding, kapper etc). De uitjes die wel voor/met jullie doen op de dagen dat jullie bij een van ons zijn betalen we wel zelf. Kleding koop ik altijd zodat het wel een stijl is wat jullie dragen. Dit idee is toen bedacht door de mediator die papa en mama bij de scheiding geholpen heeft en nog steeds zijn papa en mama daar beide heel blij mee. We waren er de rest van de ochtend druk mee en vergaten helemaal de tijd. Om 12.15 uur hadden we met Ilse en Jay afgesproken, zij kwamen even wat drinken en daarna in het park bij ons in de buurt leuke foto’s maken van mama en Noa. We hebben alletwee een panterprint jas en hadden samen bedacht dat het leuk was om daar foto's van te maken. Ilse wilde ons wel helpen en we hadden daar vandaag voor afgesproken. We hebben eerst even wat gedronken, terwijl de binkys samen speelde en samen ruzie maakte. Precies tussen de buien door zijn we naar buiten geweest…. de foto’s zijn echt zoooo leuk geworden. Noa en ik zijn er alletwee heel erg blij mee. Na een uur zijn zij weer weg gegaan en deden wij nog even rustig aan. Halverwege de middag zijn we naar de stad gereden, bij Turf hebben we lekker borrel hapjes en wat te drinken besteld en speelde we samen spelletjes. Het was echt heel erg gezellig. Daarna nog een klein rondje stad, spullen gehaald voor Noa dr uitdeelsel en bij de jamin mochten jullie een zak met snoep vullen. Precies toen de gezelligheid weer in gezeur om draaide zijn we richting huis gereden. In de auto ben ik ook weer heel erg boos geworden…. soms halen jullie het bloed onder mijn nagels vandaan. Boaz jij denkt echt altijd dat je gelijk hebt en Noa jij gedraagt je iets te vaak als een moeder voor Boaz. Thuis schoot ik opnieuw uit mijn slof, maar dat was wel wat onterecht. We hebben even rustig met elkaar zitten praten en ook ik moest sorry zeggen. Het is een grote puinhoop in huis, al die kleding, Noa dr bankstel, het arrowbed en zoveel meer rommel en als mijn huis een rommel is merk ik dat mijn lontje ook korter is, dat reageerde ik op jullie af en dat is niet eerlijk. Maar jullie zijn 2 toppers; "Mama ga maar naar boven wij hebben een verrassing voor je!" Ik ben boven de was gaan doen en ondertussen hoorde ik jullie benden van alles opruimen, de afwas is gedaan en jullie hebben zelfs stofgezogen (okey tussendoor hoorde ik jullie ook weer ruzie maken, maar ja het hoort er bij zullen we maar denken). Na 20 minuten mocht ik beneden komen en wat zijn jullie toch 2 geweldige kids…. ik heb het getroffen met jullie!! Wat was het hier weer netjes, georderd en opgeruimd. De rest van de middag hebben we niet veel gedaan, het was ontspannen en fijn. We hebben gezellig bij de tv gegeten en jullie zijn op tijd naar bed gegaan. De dagen samen zijn net zoals altijd weer voorbij gevlogen. Morgen breng ik jullie naar school en daarna slapen jullie weer 2 dagen bij papa en Danielle….

Nog een week en dan is mijn grote kanjer alweer jarig, 10 jaar pfffff waar blijft de tijd?
Ik hou van jullie, vandaag, morgen en voor aaaaaaaaaaltijd. Ik doe het vast niet altijd even goed, maar ik doe wel altijd mijn best. Dikke kus van jullie mama.

 

Weer iets afsluiten.... daaaaag 2018!!!

31 december 2018

Hallo allerliefste lievelingen,

Op 2e kerstdag bracht papa jullie om 10.00 uur weer naar mama toe... vanaf nu zijn we heerlijk weer een paar dagen samen. We begonnen de dag rustig, beetje tv kijken, spelletjes spelen en op jullie tablet hangend op de bank. Onder de boom lagen een paar cadeautjes en die hebben we gezellig samen open gemaakt. Om 16.00 uur zijn we opgetut en wel richting opa en oma gegaan waar we samen met Scott, Joy en Fabian de rest van de dag door brachten en samen lekker gegeten hebben. Oma en ome Scott hadden ook nog cadeautjes voor jullie, flink verwend dus zo op deze gezellige dag.
Donderdag hadden we een chill dag op de planning. Boaz jij kreeg gisteren een mooie hijskraan van ome Scott en daar heb je super lang en lief mee gespeeld. Mama is de kerst dagen goed doorgekomen maar had vandaag wel een dip dagje met veel huilen en een beetje zoekende.. het gaat echt elke dag stukken beter en zulke dagen horen er gewoon bij. Ik mis Wiebe gewoon nog heel erg. Om 17,00 uur moest jij wel gewoon naar zwemles Bo en het was na een hele dag hangen ook wel fijn om er even uit te gaan. Na zwemmen hebben we thuis lekker gezond gegeten met zn drietjes en hadden we het over goede voornemens voor 2019. Grappige en vooral ook hele wijze dingen noemde jullie op.
Vrijdag moest mama een dagje werken en kwam oma bij ons thuis oppassen. Oma kreeg visite van haar vriendin Sandra en haar dochter Marie-Louise. Noa jij kreeg visite van Riva en samen hadden jullie een gezellige dag. Om 17.30 uur was ik ook weer thuis en mochten jullie laat opblijven, Riva is ook gezellig blijven slapen. Volgende week gaat Wiebe weer voor zijn werk naar Curacao en hebben jullie met zn tweetjes en verrassingspakket met tekenigen en leuke foto's van jullie 3-tjes in elkaar gezet. Morgen sturen we dat op naar Friesland zodat het in zijn koffer mee kan.
Zaterdag moesten we er alweer vroeg uit want Nootje had schaatsles... ik was vergeten mijn wekker te zetten en werd dus iets te laat wakker. We moesten ons flink haasten maar je stond op tijd op het ijs. Er stond een hele grote springkussen en dus hebben Boaz en Riva zich ook een uur leuk vermaakt. Nadat Noa weer klaar was met de les zijn jullie nog even met zn drietjes wezen klimmen en klauteren. Tegen de lunch waren we weer thuis en hebben we ons daar even vermaakt. Ik moest voor boodschappen nog even de deur uit maar jullie hadden allemaal geen zin en dus bleven jullie samen thuis. De eerste keer dat jij ook alleen thuis bleef Bootje, super spannend vond ik het hoor en ben dus ook in snel tempo naar Deen heen en weer gereden. Halverwege de middag zijn we naar de stad gegaan met zn vieren. Eerst het pakketje voor Wiebe op de post gedaan en daarna door naar de Roode Steen waar een hele grote schaatsbaan staat. Jullie 2 zijn met Riva gezellig gaan schaatsen, wat een lol!Na 1,5 uur kou kleumen zijn we onze normale schoenen weer aan gaan trekken, nog een lekkere oliebol gehaald bij de oliebollenkraam en daarna werd Riva weer opgehaald. Wij zijn naar huis gereden en hebben weer lekker gezond gegeten. Vanavond zijn jullie op tijd naar bed gegaan.
Gister moest mama in de ochtend schoonmaken bij Jay thuis. Zij zijn op vakantie dus Boaz jij kon alleen spelen met Jay zijn speelgoed, je hebt je echt onwijs lief vermaakt. Noa jij bleef alleen thuis en was al gedoucht en aangekleed toen wij thuis kwamen. Om 14.30 uur zijn we samen op pad gegaan. Een uur later hadden we met onze vakantie vriendjes Richard, Jamilla en Tess afgesproken bij pannenkoekenhuis Hans en Grietje, daar aangekomen was het een grote gekkenhuis. We hadden niet gereserveerd en konden pas om 19.00 uur een tafel krijgen, pfffff slecht geregeld hoor haha. We vonden nog een pannenkoekenhuis op nog weer een half uur rijden en zijn die kant op gereden. Het was weer onwijs gezellig. Mama zag er stiekem wel een beetje tegenop omdat het 'onze' vakantie vrienden zijn en Wiebe er niet bij was. Wiebe en ik hadden van de week even contact en hij zou zijn best doen om er ook bij te zijn, maar zijn vader is opgenomen in het ziekenhuis en hij ging het daardoor niet redden. Noa jij was heel even teleurgesteld maar had gelukkig al snel weer je vrolijke snuiter op en zei op de terugweg ook dat je een hele leuke middag hebt gehad. Jamilla is nu 22 weken zwanger van de 2e en begin mei zal Tess grote zus worden van een klein zusje, super leuk!!  Ik ben heel blij dat we gegaan zijn en heb het echt heel erg gezellig gehad met jullie en ook met hun! Pas om 19.40 uur reden we weg en we hadden nog een lange rit van 1,5 uur voor de boeg. Thuis zijn jullie beide ook meteen gaan slapen.
En dan vandaag, maandag 31 december, de laatste dag van 2018.... Ik ga er niet te veel over schrijven want dan komen de waterlanders weer.. (hup daar zijn ze sowieso alweer) ik breng jullie om 16.00 uur naar papa en Danielle toe waar jullie voor de eerste keer zonder mama oud en nieuw gaan vieren... eerlijk is eerlijk ik vind het verschrikkelijk, echt niet leuk en zie er als een berg tegen op. Het liefst sla ik vanavond over, duik ik om 22.00 uur mijn bed in en haal ik jullie morgenochtend alweer heel vroeg op zodat jullie gewoon lekker thuis zijn. Dat was ook heel lang mijn plan maar door allemaal lieve mensen om mij heen werd dat niet geaccepteerd. Ik ga vanavond bij vrienden zitten en heel erg mijn best doen om er ondanks alles een leuke avond van te maken, Aan de ene kant kijk ik uit naar een nieuw jaar, nieuwe ronde, nieuwe kansen. Maar ik vind het ergens ook heel moeilijk om dit jaar af te sluiten... jullie mama is (net als Noa ;-)) een echter denker en het hele jaar schiet steeds in een flits aan mij voorbij. Het lijkt wel nog definitiever en nog meer als een afsluiting te voelen, terwijl de hele situatie 2 maanden terug ook al definitief en afgesloten was... We hebben heel veel mooie momenten gehad met zn vieren als gezin en daar ook een hele hoop mooie foto's van. Ik hoop oprecht dat jullie later dingen kunnen herinneren en ook terug kunnen kijken op een mooie tijd. In  2019 zullen we met zn vieren, of jullie met zn drieen, ook nog mooie nieuwe herinneringen gaan maken... dat heeft Wiebe ons beloofd en ik geloof dat hij die belofte ook echt na gaat komen. Ik kan niet in de toekomst kijken, maar voor de toekomst kan ik jullie 1 dingen wel beloven en garanderen... Ik zal er altijd voor jullie zijn en ik zal er altijd mijn best voor doen om jullie blij en gelukkig te laten zijn!

Ik hou van jullie, elke dag een beetje meer. Voor 2019 wens ik jullie heel veel liefde, geluk, gezelligheid en mooie herinneren met iedereen die jullie lief is, en geloof mij.... dat zijn heeeeeel veeeeeel mensen.

Dikke kus van jullie mega trotse mama

 

Sanne V

03 januari 2019 18:26:51

Ik reageer eigenlijk nooit, maar ik voel dat ik nu een berichtje achter moet laten. Ik lees al ontzettend veel jaren mee. Ik ken jullie verder niet. 

Wat heftig om te lezen dat jullie weer een aantal zware maanden hebben gehad! Jullie foto’s met zijn vieren zagen er zo gelukkig uit! En jullie hadden het zo ontzettend verdiend. 

Ik hoop dat oud en nieuw nog voor je meegevallen is? 

Heel veel sterkte! Maar ik wens jullie ook een heel gezond en gelukkig 2019!❤️

Laatste dagen van het jaar

26 december 2018

Lieve (trouwe) lezers van ons dagboekje,

Wij wensen jullie allemaal hele liefdevolle kerstdagen en een super mooi, gezond en liefdevol 2019.
Wij kiijken terug op een bewogen, iet wat verrassend maar uiteraard ook een heel mooi en liefdevol 2018 waarin we weer genoeg mooie herinneringen hebben gemaakt met elkaar.
We hebben, as usual, enorme pieken en helaas ook weer enorme dalen mee gemaakt, maar we hebben aaaaaltijd elkaar... ik heb mijn favo duo en met die 2 geweldige hartjes om mij heen kom ik er altijd weer.

Voor 2019 gaan we er gewoon weer voor zorgen dat het een knallend jaar gaat worden.

Lieve Noa en Boaz... ik hou van jullie... nog steeds elke dag een beetje meer. Bizar dat de liefde die ik nu al in overvloed heb voor jullie nog steeds blijft groeien... soms denk ik echt mijn hart ontploft nog een keer met de enorme liefde die ik voor jullie voel. Jullie zijn echt zo een enorme steun geweest voor mama de afgelopen 2 maanden, beide op jullie eigen manier. Boaz vooral met korte, vluchtige knuffels en Noa jij bent zoooo wijs en kan zo goed met mama praten en luisteren.... voor jullie moet en wil ik altijd door. Ik ben mega, ontzettend, bizar trots op jullie, maar zeker ook op ONS als sterk trio!!

Dikke kus mama

 

 

Sharona

27 december 2018 13:26:10

Lieve trio,

wij willen jullie een spetterend 2019 wensen en dat er maar veel mooie dingen op jullie pad mogen komen!!

zoals jullie mama al schrijf jullie zijn een ijzer sterk trio!

geniet vooral van en met elkaar!

liefs van ons

Dagboek update

18 november 2018

Hi allerliefste liefjes,

Ik hou de foto's voorlopig gewoon bij maar een dagboek verhaaltje laat nog even op zich wachten... Mama zit op het moment niet lekker in haar vel, alles heeft even zijn tijd nodig maar daarna zal ik weer vertellen over het wel en wee van jullie dagelijkse bezigheden en avonturen. Want dat gaat gelukkig ook nu allemaal door.

Ik hou van jullie, mega, ontzettend, bizar, heel erg veel!
Gisteren, nu, morgen en geloof mij; voor aaaaaaltijd.

Dikke kus mama