Dagboek

Aantal berichten: 790
Ga naar:   

Zomervakantie geboekt!!!

27 december 2017
Hallo lievelingen,

Vanmorgen hebben we de zomervakantie geboekt... al een paar weken terug zag ik deze camping voorbij komen en ik was op slag verliefd. Wel heb ik nog contact gehad met Sabrina van D-reizen of zij nog alternatieven had, ook vergeleken met vliegvakanties, maar ik kreeg deze camping niet meer uit mijn hoofd. Ook Wiebe en Noa vonden de camping (en vooral de omgeving) fantastisch. Tijdens kerst ben ik ontzettend verwend met een mooi cadeau van mijn kleine broertje en zusje waardoor we de keuze nu ook konden door hakken en toen ik wakker werd heb ik meteen de laptop opgestart en geboekt. In augustus (duurt dus nog ontzettend lang) gaan we met zijn vieren 9 dagen naar de Alpen in Zuid Frankrijk... helemaal leuk! De camping is kleinschalig, heeft Nederlandse animatie, ligt middenin de bergen en de soort caravan welke wij geboekt hebben (zelfde als afgelopen jaar) ligt heel mooi met uitzicht op de bergen. Ook de omgeving is heel mooi en er zijn leuke activiteiten te doen. Ik kijk er nu al naar uit om samen met jullie 3 op reis te gaan.

Dikke kus mama


Baby it's cold outside

17 december 2017
Dag lieve moppies,
 
Vorig weekend is er heel veel sneeuw gevallen, jullie waren het weekend bij papa en hebben dan ook veel tijd buiten doorgebracht. Voor de kids is dit echt ontzettend magisch weer… ik zelf ben een bange poeperd en ben altijd blij als het weer weg is. Maandag was er zoveel sneeuwval dat half Nederland van de rel was, er was code Rood afgegeven en veel bedrijven en scholen sloten ook eerder. Mama is zelf ook op tijd naar huis gegaan. Om 18.05 uur ging mijn telefoon, papa belde. Ik schrok ik want rond dat tijdstip haalt hij jullie altijd op uit school. Maar het viel mee, zijn auto was vast gesneeuwd en hij kon daardoor niet op tijd bij de opvang zijn en vroeg of ik jullie wilde ophalen. Wiebe heeft gelukkig winterbanden dus samen zijn we jullie op gaan halen. Jullie waren met nog een paar andere kinderen en 2 leidsters in de sneeuw aan het spelen, dikke lol maar ook mega enthousiast toen wij er waren om jullie op te halen. We zijn snel naar huis gegaan waar ik jullie onder een warme douch heb gezet, joggingbroek aan en lekker met een broodje (Wiebe ik hadden al gegeten en niks anders voor jullie in huis) op de bank. Pas om 19.50 uur was papa er om jullie op te halen. Voor jou Boaz veel te laat, je zat al te knikkebollen op de bank. Na een dikke kus zijn jullie toen met papa mee gegaan waar jullie nog een nachtje blijven.
Dinsdag staakte de scholen weer. De leraren in het basisonderwijs staken vanwege de hoge werkdruk (teveel kinderen per klas) en de lonen staan al jaren stil. Omdat papa en mama op dinsdag gewoon werken zijn jullie de hele dag naar de BSO geweest, helemaal niet erg want er was nog steeds veel sneeuw buiten dus jullie hebben je daar kostelijk vermaakt. Om 17.30 uur heb ik jullie opgehaald en thuis hebben we met z’n drietjes lekker gegeten. Na het eten was Bootje echt aan zijn bed toe, dus ik heb je lekker gedoucht en boekje voorgelezen en daarna kon je fijn naar dromenland. Noa wij kregen nog visite van onze buurmeisjes. Toen de meiden weer naar de overkant waren heb ik jou ook  gedoucht en naar bed gebracht wijffie.
Woensdag mochten jullie weer een ochtendje naar school toe. Ik hoefde niet te werken dus heb thuis heerlijk het hele huis schoongemaakt. Om 12.00 uur was ik weer op school want mijn kleine mannetje had zijn eerste school theater. Ohoho, wat ben je een boef en wat trek je toch heerlijk je eigen plan. Juf Agnes kwam nog naar mij toe en zei “Kijk, dit is echt precies hoe Boaz is; vrolijk, enthousiast en trekt zijn eigen plan”. Het is goed te zien hoe je al helemaal op je plek bent in de klas, je hebt ook al veel vriendjes. Nu je 1,5 maand op school zit kan ik ook goed zien hoe je eigenlijk echt aan school toe was. Je bent zoveel wijzer en relaxter geworden sinds je in dit ritme zit. Ik ben blij dat je het zo goed doet. Na school zijn we naar huis gegaan waar we eigenlijk niks op de planning hadden. We hebben ons thuis de hele dag vermaakt. Mandy en Stacey kwamen uiteraard ook nog even aanwaaien. Vanavond kwam Wiebe ook weer gezellig bij ons langs. Boaz jij trekt steeds meer naar hem toe. Hij is echt je vriend en alles wat hij doet vind je leuk en wil jij ook doen. Noa jij houdt nog steeds wel een beetje afstand. De ene keer laat je hem helemaal toe en de volgende keer sluit je je ook weer af. Wiebe heeft alle geduld en laat het volledig vanuit jullie komen, dat werkt voor jullie wel heel goed. Noa je bent echt een moederskindje… het is niet zo dat je alles samen wilt doen of altijd bij mij wilt zijn, maar je vindt het wel fijn wanneer ik om je heen ben. Soms is dat wel lastig, maar meer voor jezelf, want het kan je dus soms ook wel beperken. Zo speel je nooit bij vriendinnen thuis, je wilt wel altijd samen spelen, maar dan gewoon bij ons thuis. Ik heb er heel eerlijk gezegd niet altijd zin in, dus wanneer ik een keer nee zeg (gebeurd daardoor dus ook niet vaak) dat houdt het samen spelen voor jou ook meteen op. Dat is zonde, want vervolgens verveel je je thuis ook wel eens…. Laten we het er maar op houden dat het een fase is ;-).
Donderdag weer een hele dag school voor jullie. Om 12.00 uur naar huis om een broodje te eten, ik stel vaak voor om gezellig met elkaar aan tafel te zitten en samen te eten, maar jullie zijn beide best wel gesloopt en hebben echt veel meer behoefte aan de bank. Kinder-televisie aan, bordje met een broodje op schoot en gewoon even in chill modus. Om 13.00 uur moeten we alweer in de auto zitten voor nog 2 uurtjes school. Om 15.15 uur was het eindelijk zo ver, Yvke komt met ons mee naar huis. Boaz je bent echt helemaal Yvke-minded, het is Yvke voor en Yvke na... jullie zijn ook ontzettend leuk samen als ik je juffen geloven moet. Hier thuis ging het in het begin eigenlijk helemaal niet goed. Wilde jij met het Playmobil dan wilde Yvke met je keukentje, als jij toch bedenkt dat samen spelen leuker is en je ook naar het keukentje loopt had Yvke hetzelfde bedacht en wilde ze ook met het Playmobil spelen.... pfffff dat wordt een lange middag dacht ik nog. Maar op een gegeven moment hadden jullie je draai gevonden en speelde jullie leuk samen. Yvke werd laat opgehaald omdat haar moeder nog een afspraak had en tegen de tijd dat ze opgehaald werd (17.50 uur) was het ook wel klaar voor beide, het was gezellig maar lang genoeg zo. Met z'n drieen hebben we lekker gegeten, na het eten nog even samen spelen en toen was het bedtijd voor Bo. Noa nu was het even tijd voor jou en kwam Stacey gezellig spelen. Om 20.15 uur was het ook voor jou bedtijd.
Vrijdag nog een half dagje school en dan hebben we weekend. Ik mocht een dagje werken en oma haalde jullie om 12.30 uur uit school. Uiteraard zijn jullie weer bij de Action langs geweest, vaste prik he met oma Carry samen? Ongeveer tegelijk kwamen Wiebe en ik thuis uit ons werk, we hebben lekker spaghetti gegeten samen en na het eten mochten jullie beide lang opblijven. We hebben ons op een gegeven moment met een bak popcorn op de bank genesteld, helemaal gezellig zo samen.
Zaterdag hadden we een drukke gezellige dag. Mama dr vriendinnetje Ilse, van zwangerschapsgym,  ging samen met haar man Rob een dagje naar de sauna en daarom kwamen Jay en Kate de hele dag bij ons spelen. Om 9.00 uur werden ze al gebracht en pas om 18.50 uur gingen ze weer naar huis. Maar het was en ging ook echt super gezellig allemaal. Om 9.50 uur mocht Noa weer naar schaatsles, dit keer ging Wiebe met je mee. Hierna nog een proefles en dan mag je beslissen of je het wel of niet wilt doen. Het schaatsen vind je echt heel leuk, maar dat je op zaterdag al zo 'vroeg' in de veren moet vind je wel een dingetje... gekkie! Met Boaz en Jay ben ik naar de kinderboerderij gewandeld en toen we terug waren is Wiebe met de mannen naar de stad gereden zodat ze bij Jamin lekkere snoepjes mochten uitzoeken. Toen Kate op een gegeven moment wakker moest worden heeft Noa dit gedaan, je hebt haar uit bedje getild en samen met haar op Boaz zijn bed boekjes gelezen. Leuk ook om te zien hoe aanhankelijk Kate naar jou toe werd moppie, wat wordt je ook ontzettend groot als ik je zo met de kleine meid bezig zie. In de middag zijn we nog op verjaardag geweest bij Simon, hij is afgelopen week 5 jaar geworden. Ook daar ging het allemaal ontzettend goed met 4 kinderen, de drukste is mijn eigen knulletje! Toen Rob en Ilse de kids weer kwamen halen hadden ze een grote zak patat en allemaal lekkere snacks mee. Samen hebben we gezellig gegeten en nadat zij de deur uit waren kwam de volgende visite; Bibi en Anne. Het was nog niet gedaan met de rust want nu hadden we nog een logeer partijtje op de planning staan. Nou druk zijn jullie niet hoor meiden, echt zooooo leuk zijn jullie samen. Toen Bibi en ik samen zwanger waren hadden we gehoopt dat jullie leuk zouden zijn samen, maar eerlijk is eerlijk; jullie zijn samen leuker dan ik had durven dromen. Het viel Wiebe ook op hoe natuurlijk het gaat tussen jullie. Geen een keer ruzie, geen een keer onenigheid, geen een keer gehuil.... allemaal ontzettend veel lol, zonder sentimenteel over te komen hoor, maar jullie oefende een dansje in de woonkamer en ik mocht mee kijken, ik kreeg tranen in mijn ogen, want echt eerlijk waar meisjes, wat zijn jullie leuk en wat hoop ik, uit de grond van mijn hart, dat deze vriendschap voor altijd is. Beide al heel veel mee gemaakt en beide zo leuk! Laat op de avond ging Wiebe weg, samen met een groep vrienden gaat hi naar Amsterdam en pakken ze een hotelletje. Jullie optreden was nu klaar, met een wijntje en wat lekkers mocht ik vanaf de bank kijken wat jullie geoefend hadden, zo leuk. Pas om 23.00 uur zijn jullie naar boven gegaan en niet veel later lagen jullie al heerlijk in dromenland.
Vandaag hadden we een hele rustige dag op de planning. Om 12.15 uur had mijn mannetje weer zwemles, de meiden mochten alleen thuis blijven. Boaz er was kijk les dus het laatste kwartiertje mocht ik mee kijken. Ik heb niet echt het idee dat je zwemleraar jou de baas is, het is eerder andersom. Ik hoop dat hij snel een beetje grip op je krijgt want nu zie jij het meer als vrij spelen ipv dat je echt luistert en er iets van op pikt. Het is ook moeilijk te zeggen na 5 lessen, maar wat ik nu zag vond ik erg rommelig gaan. Toen we om 13.30 uur weer thuis kwamen was Wiebe er ook alweer. Je wilde graag met hem klussen en dus zijn jullie met wat gereedschap de tuin in gegaan en met wat hout uit de schuur zijn jullie gaan knutselen. Jullie hebben een sneeuwschuiver en een voetbal doel gemaakt. Je was helemaal in je element ventje. Ik ben in de tussentijd de meiden gaan helpen met opruimen en aansturen om zich eindelijk eens aan te gaan kleden. Nadat jullie ook weer fris en fruitig waren zijn jullie buiten gaan spelen. Niet veel later kwamen Steef en Bibi om Anne weer op te halen, de meiden waren er alleen nog niet klaar voor en dus zijn ze gezellig wat blijven drinken. Nadat ze er allemaal weer vandoor gingen hadden we nog even tijd voor een spelletje en niet veel later stonden papa en Danielle voor de deur.... ons weekend zit er alweer op. Het was super gezellig weer samen.

Ik hou van jullie, elke dag weer een beetje meer.
xxxxxxx mama

Pakjesmiddag

03 december 2017
Hallo lieve kanjers,
 
Vandaag was dan eindelijk de dag waar jullie beide ontzettend naar uit keken. Beide waren jullie ook al op tijd wakker, gisteren mochten jullie voor de laatste keer jullie schoen zetten en dit keer zat er een heerlijke chocolade pakket in. De ochtend hebben we ons thuis vermaakt met knutselen, vooral kleien is en blijft jouw favo Bo. Noa jij bent altijd in de weer met het maken van slijm, verschrikkelijk spul en het geeft ook echt zoveel bende haha. Om 10.30 uur waren Mandy en Stacey er, de meiden zijn boven gaan spelen en Mandy heeft jouw haar weer geknipt binky. We gaan het proberen langer te laten groeien, de zijkanten wel kort, maar bovenop een stuk langer. We moeten dan wel even door een vervelende lengte heen… kijken hoe lang het duurt en of je er een koppie voor hebt. Nadat je haar weer netjes was is Wiebe met je naar zwemles gegaan. Zo hadden Noa en ik onze handen vrij voor de laatste boodschappen, het huis wat op te ruimen en de tafel te dekken met lekkers. Om 13.30 uur was de eerste visite er; ome Lennart, tante Nancy en neefje Liam. Niet veel later kwamen ook Wiebe en Boaz weer thuis en je hebt je eerste diploma al ontvangen topper. Vandaag hadden jullie pieten zwemles en je hebt goed mee gedaan met de les. Niet veel later druppelde ook de andere visite binnen; opa Doke, oma Carry, papa en Danielle. De muziek stond hard en heel lang hoefde jullie niet te wachten want om 13.55 uur was daar het langverwachte, hoge bezoek; Sinterklaas en 3 pieten. Dezelfde als elk jaar… helaas is het dit jaar de laatste keer want ze gaan er mee stoppen. Sinds 2011 komen ze al bij ons over de vloer en ik ben dan ook ontzettend blij dat ze ook dit jaar voor mijn mooie duo tijd gemaakt hebben. Het was weer een ontzettend gezellig half uur en wat een cadeau’s hadden ze weer bij zich. Zonder ook maar een klein beetje geduld scheurde jullie alles achter elkaar open. Nadat alle zakken leeg waren hadden jullie de rust in jullie lijf om alles rustig te bekijken, wat zijn jullie ontzettend leuk verwend en ook zo ontzettend blij met alles. Het was echt een feestje vandaag met jullie. Om 16.00 uur ging iedereen weer richting huis en bleven wij over met papa en Danielle. Noa jij had het spelletje ‘mouth challenge’ gehad en dat speelde wij met elkaar, wat hebben we een lol gehad samen. Tegen etenstijd zijn papa en Danielle eten gaan halen bij de Chinees en hebben we gezellig met zijn allen gegeten. Wat is het toch fijn dat we dit zo samen kunnen vieren. Dat jullie, ondanks dat papa en mama niet meer samen zijn, toch zo een familie feestdag samen met beide ouders en de nieuwe partners kunnen vieren. Noa voor jou is dit ook echt zichtbaar heel fijn en belangrijk. Boaz jij weet helaas niet beter… dat vind ik ook wel jammer (en soms pijnlijk) hoor. Papa en mama zijn niet meer samen en hebben beide weer het geluk gevonden, maar we hebben het als gezin ook heel leuk gehad en jij bent te klein om je dat te kunnen herinneren. Daarom is het voor zowel papa als voor mama heel fijn dat wij dit wel samen kunnen doen voor en met jullie. (en ben ik ontzettend blij dat het terug te lezen is in jullie dagboek op de site). Om 19.30 uur zijn jullie met papa en Danielle (en de helft van alle cadeau’s) mee gegaan om daar weer 2 nachtjes te slapen.
 
Allerliefste lieverds, bedankt voor de gezellige dag. Op naar de volgende feestdagen; kerst! Ook zin in.
Dikke kus mama

Sinterklaas tijd

19 november 2017
Dag liefjes,

Dinsdag heb ik jullie na mijn werk beide opgehaald bij de bso, fijn dat ik jullie nu op een locatie op kan halen. Beide blij om mama weer te zien na een lang weekend bij papa en Danielle, ook ik ben dan altijd weer blij om jullie te zien. Boaz je doet het ontzettend goed op school en de bso, je hebt er al helemaal je draai gevonden. Thuis heb ik lekker poffertjes voor jullie opgewarmd en bij de tv mochten jullie het op eten want het Sinterklaasjournaal is weer begonnen en dat hebben we uiteraard gekeken. Stacey kwam ook nog gezellig langs, de meiden hebben samen zitten knutselen en jij binky lag op tijd weer te slapen, het zijn lange dagen zo voor je.
Woensdagochtend weer beide naar school. Het is even zoeken naar een ritme omdat ik jullie beide even aandacht in de klas wil geven. Ik heb een ochtendje gewerkt en om 12.30 uur stond ik weer klaar om jullie op te halen. Thuis hebben we samen wat gegeten en daarna zijn jullie zelf gaan spelen. Halverwege de middag zijn we naar Danielle dr huis gereden om jullie tablets op te halen, die was papa vergeten mee te geven. Danielle woont in de stad dus we hebben er meteen een rondje stad aan geplakt. Noa jij hebt een groeispurt gemaakt en moest echt even wat nieuwe broeken, shirtjes en ondergoed nodig, we zijn leuk geslaagd. Boaz jij was echt moe dus toen we thuis kwamen ben je met een filmpje op de bank gaan liggen. Noa jij hebt Stacey opgehaald en samen zijn jullie weer in je kamer gaan knutselen. Wiebe kwam na zijn werk weer naar ons toe en samen hebben we lekker gegeten. Na het eten kwamen Mandy en Stacey ook nog wat drinken. Op tijd lagen jullie beide te slapen.
Donderdag weer een lange schooldag. Boaz in de middag had jij een uitje met de klas. Jullie zijn naar het Streekbos geweest, het weer werkte niet mee, maar ondanks de enorme regenbui heb je het ontzettend leuk gehad. Toen je weer terug was had je duidelijk nog energie over en had je je tweede speelafspraakje. Het is voor mama wel even wennen hoor, ik moet je echt een beetje los gaat laten en dat gaat zoooo snel. Je bent gaan spelen bij je vriendinnetje Yfke, dikke mik zijn jullie samen in de klas. Heel toevallig woont Yvke 2 straten achter ons. Noa en ik hebben je zelf even gebracht en zonder problemen liep je stoer naar binnen. Noa wij hadden zo even 1.5 uur samen. We hebben spelletjes gespeeld en ik heb het eten alvast klaar gezet, de tijd vloog voorbij. Om 17.00 uur ben ik naar Boaz gelopen en bleef Nowie alleen thuis. Yfke is ook net 4 en het was voor haar de eerste keer dat ze een vriendje mee had. Thuis is ze zich flink uit gaan sloven en daardoor vond jij het toch minder leuk. Je had zelfs gezegd ‘Yvke als je zo raar doet loop ik naar huis en kunnen we geen vrienden meer zijn!’. Haar moeder heeft echt om je moeten lachen en Yvke begreep je duidelijke uitspraak wel meteen, haha! Thuis stortte je in en na het eten ben je ook meteen gaan slapen. Op donderdag slaapt Noa vaak bij mij en nu wilde jij een keer bij mama logeren, ik ben dus gelijk met jou naar bed gegaan (en er zachtjes weer uit gegaan toen je sliep).
Vrijdag mocht ik weer een dagje werken en heeft oma jullie om 12.30 uur uit school gehaald. Jullie zijn uit school naar de action geweest en hebben bij de visboer kibbeling gehaald die jullie thuis opgegeten hebben. Jullie zijn de rest van de middag thuis gebleven en ik hoorde van oma dat jullie veel geknutseld hebben met elkaar. Oma dr vriendin Margriet kwam ook nog even gezellig op de koffie. Om 17.40 uur was mama weer thuis, Wiebe is het hele weekend ook gezellig bij ons. We hebben macaroni gegeten met zijn viertjes. Na het eten heeft Noa heel lief de afwas gedaan en zijn Boaz en ik met de Playmobil gaan spelen. Pas om 20.30 uur ging jij naar bed binky. Daarna was het Noa tijd, samen met een bak popcorn op de bank kijken naar The Voice! Heerlijk hoe je dan op iedereen commentaar aan het leveren bent, haha! Vooral Anouk, je vindt haar zo niet leuk. Nadat The Voice afgelopen was, was het ook voor jou bedtijd.
Zaterdagochtend begonnen we rustig aan, Noa en Wiebe sliepen uit, Boaz en ik hebben met de klei gespeeld, gekleurd en tv gekeken. Om 11.30 uur zijn we naar de stad gereden voor de intocht van Sinterklaas, je vindt het echt super leuk allemaal Boaz en geniet zichtbaar. Noa jij geloofd er niet meer in maar toch vind je het allemaal wel leuk en spannend en wil je ook volop mee doen. Boaz had jouw Sinterklaas mijter op en een shirtje met leuke tekst erop. Je pietenpakje ligt bij papa en voor jou had ik niks dus je was beledigd, ook jij wilde verkleed naar de intocht… en geloof mij die boze buien van jou kunnen best pittig zijn hoor, vooral de blikken die je dan uitdeelt, pfffff! Beware of Noa, dat moet wat worden wanneer je 16 bent. Het weer werkte gelukkig mee en we hielde het droog. De intocht was weer erg leuk maar rommelig geregeld. Jullie werden vol gestopt met pepernoten, handig ook dat jullie beide een jas met capuchon hebben, die zaten constant vol. Nadat Sinterklaas voorbij gereden was op Amerigo zijn we naar restaurant Gewoon Lekker gegaan om daar met een kopje thee/koffie en wat lekkers op te warmen. Nadat we weer opgewarmd waren zijn we over de markt naar de auto gelopen, onderweg nog een stop bij de visboer voor (alweer) kibbeling, zo lekker vinden jullie dat beide. Het weer werkte niet echt mee en dus besloten we door te rijden naar Hauwert waar een grote meubelzaak zit. We waren niet van plan om iets te kopen maar kwamen een heel mooi bankstel tegen waar we beide direct verliefd op werden. Wiebe komt voorlopig nog niet bij ons wonen maar hij is wel heel vaak bij ons en dus we zijn het beetje bij beetje wel aan het veranderen zodat het meer ons huis zal worden en hij zich ook echt thuis voelt bij ons. Het is een grote vier-zits bank met 2 hoeken erin zodat we allemaal lekker languit op de bank kunnen liggen. We moeten wel geduld hebben want de levertijd is 14 weken. Terug thuis zijn Wiebe en Boaz pannenkoeken gaan bakken en na het eten hebben Noa en ik een lekker toetje gemaakt. Vanavond zijn jullie niet al te laat naar bed gegaan want jullie waren ontzettend moe, maar voordat jullie naar bed konden mochten jullie uiteraard eerst je schoen zetten. Uit volle borst, maar wel beide bij mama op schoot zongen jullie 3 liedjes. Boaz toen je eenmaal op bed lag durfde je niet te slapen, bang dat zwarte piet je kamer in zou komen. Super leuke tijd hoor Sint en Piet, maar het brengt ook wel veel spanningen mee voor de kleinste kids.
Vanmorgen begonnen we hetzelfde als gisterochtend, alleen was Noa nu ook bijtijds wakker. Samen liepen jullie naar beneden om te kijken wat er in jullie schoentjes zat…. Boaz jij kreeg een skiënd Playmobil poppetje en Noa kreeg het spelletje Mikado. Om 11.45 uur moesten we weer op pad, want een half uur later begon jouw eerste zwemles Bo. Wiebe, Noa en mama mochten de eerste les blijven kijken, super spannend vond je het en als een verlegen binky liep je aan mijn hand mee naar binnen. Je moest echt even de kat uit de boom kijken, maar toen die kat eenmaal uit de boom was, was je ook echt los. Je deed ontzettend goed mee, hing de clown uit, liet zien hoe sterk en vrij je bent in het water en nam zelfs je badmeester als in de maling. Dat je maar met veel plezier mag lessen en straks ook je A en B diploma mag behalen. Je bent net als je zus een echte waterrat en totaal niet bank voor het water, wat ik juist weer gevaarlijk vindt omdat je dus ook gewoon het water in springt wanneer je geen bandjes om hebt. Na 3 kwartier zat de les erop, we zijn nog even naar de Roode Steen gereden om daar wat te drinken in een barretje en gezellig samen een spelletje te spelen aan de bar. Op de terugweg langs de Febo voor een slechte lunch en toen weer op naar huis. Jullie zijn buiten blijven spelen samen en Wiebe hing wat nieuwe kruidenrekjes op in de keuken. Toen het buiten begon te regenen kwamen jullie binnen waar jullie nog even een uurtje gespeeld hebben voordat het weer tijd was om naar papa en Danielle te gaan. Jullie hebben Wiebe een dikke knuffel gegeven en zijn met mama mee gegaan. Danielle dr vader heeft vorige week een puppy opgehaald en die was nu bij papa thuis, helemaal door het dolle heen waren jullie, alhoewel Boaz het ook nog wel spannend vond. Papa vertelde ook dat het huis al verkocht is, dat is heel snel gegaan. Na een dikke kus en knuffel ben ik weer naar huis gegaan.
 
Veel plezier bij papa, ik zie jullie dinsdag weer kanjers!
Ik hou van jullie. Dikke kus mama

 

Sint Maarten

11 november 2017
Dag snoepjes!
 
Vanmorgen werden jullie wakker bij papa en Danielle thuis, het is ook gewoon een papa-weekend. Maar omdat opa Kees van de zomer gestopt is met werken heeft hij vandaag zijn pensioneringsfeest en zijn jullie een deel van de dag gezellig bij mij. In de ochtend moesten jullie al vroeg het huis uit omdat er 2 bezichtigingen op de planning stonden bij papa. Jullie zijn naar de vader van Danielle gegaan. Hij heeft deze week zijn puppy Fred opgehaald en daar mochten jullie mee knuffelen, helemaal leuk natuurlijk. Het liefst willen jullie zelf ook een hond, maar dan kan ik jullie teleurstellen want papa en ik wilde beide geen hond. Vanuit Danielle dr vader zijn jullie naar het huis van Danielle gegaan om daar nog gezellig te spelen. Om 15.00 uur bracht papa jullie naar mijn huis. We hebben samen gezellig spelletjes gespeeld aan de grote tafel. Aan het einde van de middag zijn we naar Deen gereden om boodschappen te doen. Terug thuis kwam niet veel later Wiebe ook. We hebben het ons gemakkelijk gemaakt met soep en stofbrood en zijn om 18.15 uur naar de Bangert gereden om daar Sint Maarten te lopen. Bij mama in de wijk is het helemaal donker en waren er weinig kindjes te bekennen. In de Bangert wordt er altijd een groot feest van gemaakt, tuinen zijn mooi verlicht, het is een drukte van jewelste, sommige mensen hebben zelfs muziek aan, iedereen doet echt zijn/haar best. Wat hebben jullie genoten… uit volle borst zongen jullie liedjes en zulke blije koppies bij het zien groeien van de tassen. Boaz ik heb om jou zo gelachen. Wanneer er mensen waren met mandarijnen pakte je die er steevast uit. Na 4 huizen op rij waar er mandarijnen waren kwamen we bij een vrouw die alleen chocolade had. Je stond een beetje teleurgesteld naar de snoepjes te kijken. Die mevrouw zei “Zit er niks lekkers voor je bij jongen?” Waarop jij zei “Nee! Heb je niet gewoon een mandarijn in de fruitschaal liggen voor mij?” Hahaha, ik moest lachen en zei wel “Boaz doe normaal, kies gewoon iets uit”. Maar die mevrouw vond het geweldig en zei “Ik pak voor jou een mandarijn van de fruitschaal, ik vind het geweldig!”. Wat een geluk had jij mannetje. Na ruim een uur, nat en best wel bevroren vingertoppen had jij het wel gehad Boaz. Noa jij wilde nog een paar huizen, de het laatste stukje liep jij alleen. We zijn naar papa zijn huis gegaan om de buit te tellen en uiteraard al wat te snoepen. Ik heb jullie gedoucht en om 20.15 uur was Mandy er om even een uurtje op jullie te passen. Papa en Danielle zouden rond 21.30 uur thuis komen en ik moest nog naar de verjaardag van Bibi dus zo was het mooi opgelost! Het was een gezellige dag.
 
Slaap lekker moppies.
Xxxx mama