Dagboek

Aantal berichten: 806
Ga naar:   

Zomer in Nederland

01 juli 2018

Hi lieve kanjers,
 
Wat een heerlijke, zomerse dagen hebben we gehad en als we de vooruitzichten mogen geloven blijft het de komende week ook dit weer.
Afgelopen woensdag heb ik jullie om 12.30 uur uit school gehaald nadat jullie weer een lang weekend bij papa en Danielle geweest zijn. Wiebe en ik zijn dat weekend, samen met Rense en Eline naar Parijs geweest en we hebben daar echt genoten van een heerlijke mini break. Maar ik was blij dat het weer mama tijd was. Boaz jij kwam op mama af, gaf mij een dikke kus en vroeg daarop direct of je met Jay mee mocht, je had mij blijkbaar net zo erg gemist als ik jou, haha. Na een dikke kus ben je dus met Rob, Jay en Kate mee geweest voor een middag water plezier in de achtertuin. Noa jij kwam ook naar buiten om te vragen of je met je vriendinnen naar de Wijzend mocht, natuurlijk mop. We zijn samen eerst naar huis gegaan, hebben wat gegeten en om 14.00 uur ben je naar het zwembad gelopen. Ik had dus de hele middag ‘vrij’. Ook geen straf met dit weer, eerst het huis aan kant en toen met een boek de zon in. Om 18.00 uur zijn Wiebe en ik naar Rob en Ilse gereden waar we mochten aanschuiven voor een gezellige bbq. Noa jij wilde niet mee, je wilde na het eten weer zwemmen dus bent bij Mandy en Stacey blijven eten zodat jullie na het eten weer konden zwemmen. Om 20.30 uur waren we allemaal weer thuis en was ik eindelijk weer compleet.
Donderdagochtend heb ik jullie naar school gebracht en mocht ik weer een ochtendje schoonmaken. Om 12.00 uur jullie opgehaald om thuis een broodje te eten. Om 13.15 uur weer naar school en in de tussentijd ben ik aan het racen geweest, eerst op zoek naar een zwembad, boodschappen doen en voor Nowie heb ik haar abonnement bij de Wijzend verlengt. Je maakt er zoveel gebruik van, ik vind het ook zo lekker dat je elk vrij uurtje wat je hebt daar door brengt en je bent zo zelfstandig en wijs hierdoor. Je verdiende dit abonnement echt! Terug thuis het zwembadje voor Boaz opgeblazen en gevuld en toen was het alweer 15.15 uur dus heb ik jullie opgehaald. Boaz jij nam Lois uit je klas gezellig mee en jullie hebben je onwijs lief vermaakt in de tuin. Noa jij ging alleen naar het zwembad en had daar afgesproken met de meiden uit je klas. Om 17.40 uur belde de moeder van Riva, ik kreeg jou aan de telefoon. Of Riva mee mocht eten zodat jullie na het eten weer samen konden zwemmen, natuurlijk, alleen maar gezellig. We hadden eerder al afgesproken dat je 18.00 uur thuis moest komen en nu kwamen jullie pas om 18.20 uur aankakken, ik was boos! Dat zijn geen afspraken. Ik kon je als straf niet geven dat je niet meer mocht zwemmen want Riva was bij ons en zou daar opgehaald worden. Maar ik heb wel gezegd dat als je na het zwemmen thuis komt je direct door mocht naar bed… je was not amused en probeerde toen je thuis kwam nog onder je straf vandaan te komen. Maar zo werkt het niet dame! Afspraak is afspraak. Toen jullie beide sliepen hebben papa en ik even gebeld met elkaar. Nu papa verhuisd is zou hij graag willen dat jullie ook van school wisselen, zelf ben ik het er niet mee eens. Wel ben ik mee geweest naar info avonden en open dagen. Ik heb er ook mee ingestemd dat jullie een dagdeel mee zouden lopen op een (eerlijk is eerlijk) leuke school bij papa en Danielle om de hoek. Dat was een paar weken terug, toen ik jullie (apart van elkaar) hierover vertelde waren jullie beide niet blij. Boaz jij maakte er minder van dan Noa en begrijpt het ook minder. Jij Noa was écht ontroostbaar, ik heb je niet eerder zo verdrietig mee gemaakt en dan heb je toch al best wat verdrietige dingen mee gemaakt in je leven. Het ging mij echt aan mijn hart en toen je s’avonds sliep heb ik echt even moeten huilen. Op zulke momenten voel ik mij echt mega schuldig omdat het mijn schuld/keuze geweest is om te scheiden van papa. Na die dag mee gelopen te hebben stond voor jullie beide de keuze vast; wij gaan NIET naar een andere school. Voor mij staat de keuze nu ook nog meer vast, jullie hoeven ook niet weg (maar dat kan ik niet uitspreken tegen jullie want hoe dan ook wil ik dat jullie papa en mij als een team zien). Voor het eerst staan papa en ik dus lijnrecht tegen over elkaar. We hebben geen ruzie hoor, absoluut niet… maar het is lastig. We hebben aan de telefoon beide gezegd hoe we erin staan en laten het even bezinken nu. Wordt vervolgd….
Vrijdag mocht ik weer werken en zijn jullie door oma uit school gehaald. Noa jij bent uit school weer naar het zwembad gegaan en Boaz jij had met oma een chill dagje in de tuin. Je hebt weer lekker gebruik gemaakt van je zwembadje en oma heeft genoten van je heerlijke geklets. Om 17.30 uur was mama thuis en toen Wiebe een half uur later ook thuis was zijn we naar de verjaardag van Marly gegaan. We konden daar gelijk aanschuiven voor het eten. Na een klein uurtje ben ik er vandaar gegaan en bleef Wiebe met jullie op de verjaardag. Het was gezellig en de tijd vloog voorbij. Om 21.00 uur waren jullie thuis en mochten jullie beide laat op blijven van Wiebe. Met een bak popcorn erbij hadden jullie een gezellige avond. Ook mama heeft een gezellige avond gehad met Jill.
Zaterdagochtend ging Wiebe alweer vroeg op pad, hij is met vrienden in Friesland gaan zeilen op een heel groot zeilschip. Wij hebben de ochtend rustig aan gedaan, vooral Nowie was hier echt even aan toe. We zijn nog wel even samen boodschappen gaan doen. Om 14.00 uur hadden we met Chantal, Lola en Saar afgesproken bij Oranje Buiten waar we genoten heerlijke, zonnige middag. Om 18.00 uur waren we weer thuis, ik had niet zoveel zin om nog te gaan koken en dus hebben we het ons gemakkelijk gemaakt met een tosti en uitsmijter. Om 18.30 uur werd Riva gebracht want die kwam gezellig een nachtje logeren. Weer een half uur later kwamen Bibi en Anne gezellig langs om wat te drinken. Rond 21.30 uur kwam Wiebe ook weer thuis. Het was een rommelige, maar gezellige avond en veel te laat ging iedereen naar bed… ach daar zijn het zomeravonden voor.
Vanmorgen sliep je uit tot 9.00 uur Boaz, heerlijk dat je je slaap dan pakt als je het nodig hebt. De meiden hebben ook wat slaap ingehaald en werden pas om 10.30 uur wakker. We hadden het plan om naar het strand te gaan maar zelfs in de achtertuin waaide het al behoorlijk dus we wilde het risico niet nemen om zo lang te rijden en dan daar weg gestrand straalt te worden. Dus zijn we wederom bij Oranje Buten beland. Wiebe is halverwege op een neer naar huis gegaan om formule 1 te kijken… pffff Wiebe en sport. Ilse en Jay kwamen ook nog gezellig aanwaaien en zo was het opnieuw weer een zonovergoten heerlijke dag. Jullie hebben beide ook al een heerlijk kleurtje, uiteraard smeren we goed de hele dag door, maar leuk om die bruine toetjes te zien. Aan het einde van de middag kwam Wiebe ons weer ophalen, hebben we Riva naar huis gebracht en hebben we bij van Ree lekker patat gehaald. Vanavond zijn jullie beide op tijd gaan slapen. Morgen weer op tijd op voor een dagje school en bso.
 
Ik hou van jullie, super, mega, ontzettend veel!
Xxxx mama

Familieweekend

27 mei 2018
Hallo mooi duo van mama,

​Vrijdagochtend heb ik jullie naar school gebracht en daarna ben ik alle spullen in gaan pakken, laatste boodschappen gehaald. Om 11.00 uur kwam Wiebe ook thuis, hij heeft de auto ingeladen en om 12.30 uur stonden we samen op school om jullie op te halen. We hebben daar samen wat gegeten en gedronken. Ook hadden we nog een zoektocht naar jouw jas Nowie.... nergens te vinden. Hopelijk heeft een ander kindje de jas perongeluk mee genomen en keert deze later terug. Om 13.00 uur reden we richting Zeeland. Bij Amsterdam hebben we nog flink wat last gehad van file, dus met wat vertraging reden we 15.30 uur het park op. Was het thuis nog 24 graden, daar was het hartstikke mistig en maar 16 graden, brrrrr. We hebben op het terras wat gedronken tot de hele groep (opa, oma, ome Scott, ome Davy, Indy, tante Joy en Fabian) compleet was. Om 16.40 uur zijn we richting ons huisje gereden; onwijs mooi en super dichtbij het centrum! Hier kunnen wij ons zeker een weekend vermaken, we zijn de kamers in gaan delen en alle tassen uit gaan pakken. Sommige gingen het park verkennen en andere zijn op de bank geploft met een lekker drankje. Ik ben gaan koken en om 19.00 uur konden we allemaal aan tafel met een hele grote pan macaroni. We hebben lekker en gezellig gegeten. Na het eten zijn Noa en Indy samen naar het zwembad gegaan en is de rest, samen met Boaz naar de game hal gelopen. Wiebe had al snel een knuffel gewonnen in de grijpmachine voor Boaz, ook voor Noa een poging gedaan maar voor dat geld hadden we de intertoys bijna leeg kunnen kopen. Terug thuis zijn wij nog even samen in het grote bad geweest binky. Pas om 23.00 uur lag ons kleine binky compleet gevloerd in bed, een half uur later volgde ook Noa en Indy. De rest is samen een spelletje gaan spelen, Wiebe had Perudo mee en dat is echt zo een leuk spel. Veel te laat zijn we naar bed gegaan.
Boaz jij sliep bij ome Scott op de kamer en de afspraak was dat je pas na 7.30 uur eruit mocht, al om 6.00 uur was je wakker en je bleef ome Scott om de 10 minuten vragen of je er al uit mocht… oeps! Stipt om 7.30 uur stond je naast het bed van Wiebe en mama. Ik ben eruit gegaan met je, heb wat te eten en drinken voor je gemaakt, heb de tv aangezet en mocht daarna nog heel even terug mijn bed in. Iedereen was al bijtijds uit de veren, wel deden wij allemaal rustig aan. Aan het einde van de ochtend zijn Noa en Indy weer naar het zwembad gegaan en ook Boaz en ik zijn niet veel later even gaan zwemmen. Rond de lunch waren wij allemaal weer thuis en genoten we van de zon in en rondom het huisje. Zo koud als dat het gisteren was, zo heerlijk warm was het vandaag. Na de lunch zijn Joy, Fabian, Wiebe, Indy, Noa en Boaz weer gaan zwemmen en bleven Scott, Davy, opa, oma en mama bij het huisje om op tante Nathalie te wachten. Zij was gisteren naar de Toppers in Concert en kwam dus een dagje later aan. De zwemmers bleven best een tijd weg maar voor ons geen straf want wij lagen heerlijk te genieten in de zon. Opa en oma zijn met zijn tweetjes met de auto op pad gegaan en toen de zwemmers terug waren zijn wij met zijn allen naar het strand  gelopen waar het heerlijk vertoeven was. Tegen etenstijd weer richting het huisje, allemaal douchen en optutten want we hadden in Renesse bij een leuk restaurantje gereserveerd om samen wat te eten. Het lag aan een grote speeltuin dus de kids vermaakte zich lekker terwijl wij rustig aan tafel zaten. In de avond koelde het toch best snel af en we besloten daarom om op het park nog een ijsje te halen. Jullie zijn vandaag iets eerder naar bed gegaan want de vele indrukken en korte nacht van gisteren maakte van jullie 2 huilerige draken die onwijs slecht luisterde… beetje extra slaap zodat we morgen weer fris en fruitig zijn voor de laatste leuke dag. Toen je op bed lag binky was je wel wat verdrietig. “Dit is toch familie weekend en papa is ook mijn familie, waarom is mijn papa er dan niet bij?” Dan ben je toch nog wel klein om het te begrijpen allemaal. Ik heb het je uitgelegd in Jip en Janneke taal en je was tevreden met mijn antwoord… dat zijn toch wel lastige dingen voor jullie mop en dat snap ik. Papa en mama zijn beide jullie familie en houden beide van jullie, meer dan wie dan ook (en er zijn nog heeeeeeeeeel veel mensen die ontiegelijk veel van jullie houden, waaronder de bonus mensen in jullie lieven Wiebe en Danielle) Nu, morgen en voor aaaaaaaaaaaaaltijd!!! Na een dikke kus en knuffel viel je al snel in slaap. Noa bij jou duurde het wat langer voordat je sliep, te gezellig samen met je nichtje op 1 kamer en ook had je last van ons beneden. Terwijl de kids lekker op bed lagen speelde de volwassenen weer Perudo, zo gezellig en zo veel gelachen samen.
Vanmorgen sliep je iets langer door Boaz en pas om 8.15 uur stond je naast ons bed. Noa sliep ook uit en werd om 9.50 uur wakker. Buiten was het nog bewolkt, wel was de tempratuur heerlijk. Op het park was een heel groot opblaasbaar parcours op de zee en daar wilde jullie dolgraag heen. Halverwege de middag was er onweer voorspeld en dus zijn we daar om 12.40 uur al heen gelopen. Wiebe, Indy, Noa en Boaz gingen erop, Boaz jij wilde dolgraag maar vond het toch wel heel erg spannend. Het eerste stuk was ook meteen heel moeilijk. Er zwommen kwallen (die niet prikken) en je had een zwemvest aan die je niet helemaal vertrouwde en dus zette je het op een brullen. We hebben je er dus weer afgehaald, tot je zag dat er meerdere kinderen in het water zwommen en ook de kindjes met zwemvesten bleven drijven en je kreeg vertrouwen. Je werd door een medewerkster (stuk voor stuk hele lieve, geduldige mensen) met een bootje voorbij het eerste moeilijke stuk gebracht en kreeg steeds meer en meer vertrouwen. Wat een lol hadden jullie alle3, heerlijke die blije, trotse koppies van jullie. Ook Wiebe werd helemaal weer kind. Noa jij schreeuwde om de 3 minuten "Kijk wat ik kan", "Kijk wat ik durf", heerlijk die blije koppies. Het uur vloog voorbij en alle4 kwamen jullie er heel enthousiast vanaf. In die middag werd het weer steeds slechter en begon het ook echt te regenen. Iedereen ging een beetje zijn eigen gang. Noa en Indy weer uren in het zwembad, ook Boaz en ik hebben ons daar weer vermaakt. Tachtig rondjes in de wild waterbaan. Om 17.15 uur zijn wij onze spullen in gaan pakken en om 18.50 uur reden wij weer richting huis. De rest blijft allemaal nog een nachtje maar bij ons roept morgen de plicht weer helaas. Onderweg hebben wij nog een stop gemaakt bij MacDonalds om het leuke weekend nog gezellig af te sluiten. Om 21.00 uur waren we weer lekker thuis en zijn jullie meteen naar bed gegaan, gesloopt meer tevreden!
 
Bedankt voor weer een mooi familie weekend.
​Ik hou van jullie.
​Dikke kus van mama

Voorjaarsvakantie 2.0

10 mei 2018
Hallooooo lieve draakjes,

Eigenlijk zouden jullie woensdagochtend door papa weer thuis gebracht worden, maar het leek mij voor iedereen fijner wanneer papa jullie dinsdagavond thuis zou brengen. Konden we woensdagochtend gewoon uitslapen en allemaal rustig aan doen. Ik was dinsdag uit mijn werk eten bij een collega en om 20.00 uur weer thuis, een half uur later werden jullie door papa en Danielle naar mij gebracht. Jullie waren vandaag naar de opvang geweest en hebben genoten van de zon. Danielle heeft jullie daar opgehaald om met Boaz naar zwemles te gaan. Terug thuis bij mama zijn jullie beide gaan spelen, Noa jij uiteraard op je kamer, Boaz jij in je speel-hoekje in de woonkamer. Vlak nadat jullie thuis kwamen, kwam ook Wiebe thuis. We hebben nog gezellig samen in de tuin gezeten. Ik hou zo van die mooie, warme, lange avonden. Pas om 21.30 uur ging Boaz naar bed en Noa jij pas om 22.30 uur.
De nacht was rommelig, Noa je had last van groeipijn, dat heb je wel vaker de laatste tijd. Ik heb je een aspirine gegeven en ben even bij je komen liggen. In de ochtend heb je je slaap ingehaald en pas 10.00 uur werd je wakker. Boaz, onze vroege vogel, was al om 7.15 uur in de veren. Je gaat gelukkig wel zelf naar beneden en laat mama ook uitslapen. Noa jij bent na je ontbijt naar de Wijzend gegaan, niemand kon met je mee maar je wilde zo graag heen dat je alleen ging. Boaz wij kregen visite van Jill en Mila. Nadat onze vriendinnen weer weg waren zijn wij ook onze spullen gaan pakken om ook te gaan zwemmen. Rianne, Amy en Jimmy waren er ook en wij zijn daar gezellig bij gaan liggen. Noa jij voelt je daar bij de Wijzend echt groot en bent zeker niet van plan om bij mama te komen liggen. Stacey was er ook en dus waren de meiden samen op pad. Boaz jij had dikke pret met Jimmy. Om 16.30 uur zijn we naar huis gegaan om ons snel om te kleden, tassen in te pakken en een hele spontane actie om bij de ouders van Wiebe te gaan bbq-en. Om 18.30 uur kwamen we aan in Friesland, voor jullie voelt dit elke keer weer aan als een mini vakantie. Wiebe zijn broers Durk en Ruurd waren er ook en het was een hele gezellige, fijne avond. Na het eten zijn de mannen gaan vissen, hier beleef jij zoveel plezier aan binky. Ook heb je de grootste lol (en het hoogste woord) bij Wiebe en zijn broers. Boaz om 21.30 uur lag jij te slapen en zijn we met de rest rond een vuurtje buiten blijven zitten. Om 23.00 uur is mijn meisje ook gaan slapen.
Vanmorgen hadden we een hele rustige ochtend. Boaz sliep 'uit' tot 7.30 uur en Noa tot 10.00 uur. Maar ook wij mochten lekker uitslapen. Wiebe zijn moeder, Douwine, heeft nog heel veel speelgoed van dat Wiebe klein was en daar kan jij je uuuuuren mee vermaken Bo. Om 12.00 uur zijn we samen met de ouders van Wiebe gaan eten en daarna zijn we op pad gegaan. Omdat het Hemelvaartsdag is zijn er allerlei activiteiten, eerst zijn we richting Sneek gegaan maar dat was voor ons allemaal niet leuk. Na een ijsje en kort rondje zijn we de auto ingestapt richting Leeuwarden. Daar was het veel gezelliger en drukker. Daar ook samen een rondje gelopen, patatje gegeten en toen het begon te regenen weer richting Wiebe zijn huis waar we samen gegeten hebben. Om 19.30 uur reden we met zijn drietjes weer richting huis. Het was een spontaan, maar leuk uitje. Boaz jij was je oren door de haast thuis vergeten en Wiebe en mama moesten meerdere keren echt boos op je worden... maar toen ik je vanavond naar bed bracht wilde je Wiebe nog een berichtje sturen en zei je "Dank je wel Wiebe voor de leuke dag en voor het vissen. slaap lekker, love you!".  Dan is het ondanks je draken streken toch zeker een geslaagd uitje geweest.
Morgenochtend vieren wij samen Moederdag, met zijn drietjes in bed en dan mogen jullie de cadeautjes geven welke jullie op school gemaakt hebben, ik ben ontzettend nieuwsgierig. Om 8.30 uur breng ik jullie naar papa waar jullie weer een lang weekend zijn. Omdat het zondag Moederdag is en jullie dan bij papa en Danielle zijn nemen jullie ook voor Danielle een cadeautje mee, mama heeft via internet een thee beker laten maken waarop staat "Best Stepmon".... Jullie zijn zo gek op haar en zij ook op jullie, dus ook zij verdiend het om die dag extra in het zonnetje te worden gezet.

Slaap lekker allerliefste lievelingen. Nog een paar dagen genieten van de schoolvakantie bij papa en dan staat er volgende week ook weer allerlei leuke dingen op de planning. Dinsdag ga jij voor het eerst op schoolreisje Bo, woensdag heb je weer een partijtje en donderdag gaat Nowie op schoolreisje.

Ik hou van jullie, nog steeds elke dag een beetje meer.
xxxxx mama
 

Voorjaarsvakantie

07 mei 2018

Hallo lieve lievelingen,
 
Woensdagochtend bracht papa jullie in pyjama weer naar mama toe… in de ochtend hadden we niks op de planning en konden jullie lekker chillen. Pas rond de lunch hebben wij ons aangekleed. Noa jouw fiets stond nog bij de bso omdat je gisteren een vossenjacht in de stad had. We zijn na de lunch lopend (met mijn fiets in de hand) die kant op gelopen, jouw fiets gepakt en weer terug naar huis. Daar hebben wij onze fietsen ingeruild voor de auto om richting Schellinkhout te rijden waar we met onze vriendinnen Bibi, Anne en Lois hadden afgesproken. Noa en Anne zijn de hort op gegaan en Boaz en Lois speelde lief binnen. Na een uurtje wilde Boaz ook wel naar buiten en dus zijn wij richting de speeltuin gegaan waar jullie ook gezellig konden spelen. Pas aan het einde van de middag reden wij weer naar huis. Om 18.00 uur was Wiebe ook weer bij ons, Boaz jij helemaal blij… je bent echt helemaal gek van hem en wijkt geen seconde van de zijn zijde als hij bij ons is. Na het eten zijn jullie naar Rob, Ilse, Jay en Kate gereden waar Wiebe even geholpen heeft met klussen. Jij speelde gezellig met je vriend en niet veel later werd ik door Jay gebeld “Carola mag ik bij jullie logeren?” Natuurlijk mag dat, dus rond 20.00 uur kwam Wiebe weer thuis met 2 uber drukke, enthousiaste binky’s. Jullie hebben nog even kunnen spelen en om 20.45 uur ben ik jullie gaan douchen, verhaaltje voorlezen en daarna lekker slapen. Ik had er een hard hoofd in maar voor 21.30 uur waren jullie al stil.
Donderdagochtend viel het mij ook alles mee want pas om 7.30 uur werden jullie wakker, jullie hebben nog een tijd in je kamer gespeeld en om 9.25 uur wilde jullie graag naar benden om te eten en spelen… wat een luxe! Rond 10.20 uur werden jullie zo druk en baldadig dat het echt strijd wordt, jullie kunnen elkaar echt versterken in jullie gedrag en dat is dus niet altijd leuk hoor. Ik was dan ook blij toen Ilse er was om Jay weer op te halen…. Rust in huis, haha. Om 11.00 uur werd Kiki gebracht voor Noa, dus we gaan gewoon nog even door in de kinderdrukte. In de middag zijn we op pad gegaan, ik had bedacht om het blote voetenpad in Grootebroek te gaan wandelen. Ik schrok er eerlijk gezegd wel even van dat er voor betaald moest worden, maar het was elke euro dubbel en dwars waard. Wat was het een ontzettend leuke en gezellige wandeling. Het weer was er echt heerlijk voor. Noa en Kiki liepen samen vooruit en Boaz wij op jouw tempo er achteraan… wij waren samen op avontuur. Na 1,5 uur waren we klaar en we hebben er alle 4 echt ontzettend van genoten! Kiki is gezellig poffertje bij ons blijven eten en om 19.30 uur werd ze weer opgehaald. Vanavond zijn jullie niet al te laat naar bed gegaan.
Vrijdag mocht ik weer een dagje werken en was oma er voor jullie. Opnieuw was het prachtig mooi weer en daar hebben jullie ook van genoten. In de ochtend thuis rustig aan gedaan en in de middag hebben jullie je samen vermaakt in Sprookjeswonderland. Oma stuurde af en toe wat foto’s door en aan die blije koppies te zien was het een geslaagd oma-dagje. Even voor 17.00 uur heeft oma jullie bij mij op het werk afgezet. Wij hadden een borrel op het werk en daarom bleven wij nog even gezellig hangen. Pas om 18.20 uur waren wij thuis. Wiebe zijn beste maatje Samuel kwam ook naar ons huis om gezellig bij ons te eten. Na het eten zijn we naar de stad gegaan om een ijsje bij Vivaldi te eten. Toen we daar op het terras zaten was het 20.00 uur en zijn jullie ook heel netjes 2 minuten stil geweest. Nadat onze ijsjes op waren zijn wij met een omweg naar de Roode Steen gereden. Onderweg kwamen jullie papa en Danielle tegen die ook gezellig op een terras zaten. Uiteraard zijn we gestopt voor een dikke kus en knuffel. Bij de Roode Steen hebben wij nog gezellig wat gedronken. Nu de zon weg ging koelde de tempratuur flink af en dus zijn we niet te lang blijven hangen.
Zaterdagochtend is Boaz bij Wiebe in bed gekropen en zijn Noa en ik samen naar schaatsles gereden. Mijn meissie mocht weer een uur oefenen voor het eerste optreden wat ze 9 juni heeft. We hebben je schaatsen laten slijpen en je moest echt even wennen nu ze zo scherp zijn. Na de schaatsles zijn we naar huis gegaan, Noa jij bent je om gaan kleden en daarna zijn we naar de stad gereden. Jullie hebben mama bij de nagelstudio afgezet en zijn toen met zn drieën een rondje stad gaan doen. Toen ik bijna klaar was hebben jullie mama weer opgehaald. Met een omweg zijn we naar de auto gelopen waarna we meteen doorreden naar opa Kees waar jullie gezellig een nachtje blijven logeren. Boaz jij had er heel veel zin in, Nowie jij had er wel wat moeite mee en moest huilen toen mama en Wiebe weg gingen. Je bent zo een ontzettend moederskindje, in de weekenden dat jullie bij mama zijn plan ik bijna nooit iets waar jullie niet bij kunnen zijn. Als je al een enkele keer gaat logeren is het omdat je het zelf wilt (kan mij de laatste keer niet herinneren haha)… maar heel soms komt het gewoon zo uit en omdat het in de vakantie viel en wij toch ook samen leuke dingen hebben gedaan vond ik een logeerpartijtje bij opa geen probleem….  Maar als ik jou daar dan achter laat terwijl je zo intens verdrietig bent heb ik het ook wel even zwaar hoor. Gelukkig stuurde opa al snel een berichtje dat jullie het gezellig hadden. Het was opnieuw mooi weer en opa was met jullie naar de stadsspeeltuin gegaan, zwemkleding aan en heerlijk ravotten. Uren hebben jullie daar gespeeld.
Zondagochtend ben ik jullie alweer op gaan halen. Noa jouw abonnement van de Wijzend loopt nog tot eind juni en dus ben je daar samen met Stacey heen gegaan, heerlijk vertoeven daar voor jullie meiden. Boaz wij hadden het verjaardagsfeestje van Kate en zijn om 15.15 uur met z’n drietjes die kant op gegaan. Ook daar was een zwembadje en een springkussen dus Boaz jij hebt je daar ontzettend leuk vermaakt. Samen met Wiebe en Jay zijn jullie nog vissen gaan vangen bij de steiger. Om 17.00 uur kreeg ik een berichtje van Mandy dat jullie weer thuis waren van het zwembad, ik ben toen even terug naar huis gefietst om jou op te halen. Daarna weer samen terug die kant op. Het was een gezellige dag en pas om 22.00 uur zijn we naar huis gefietst, na een korte douche en een verhaaltje door Wiebe zijn jullie lekker gaan slapen.
Vanmorgen heb ik jullie om 7.45 uur wakker gemaakt, dit ging niet heel makkelijk… oeps toch iets te laat gaan slapen gisteren. Maar ja de plicht roept, mama moet weer aan het werk en dus mogen jullie naar de opvang. Papa komt jullie daar aan het einde van de dag weer ophalen en dan blijven jullie daar weer 2 nachtjes slapen. Jullie zitten nog steeds bij Danielle dr ouders in huis want het nieuwe huis van papa en Danielle bleek toch in slechtere staat dan zij dachten toen ze het kochten. Boaz jij vind het niet erg want je vindt het daar ontzettend leuk, Noa jij vindt het wel lang genoeg geweest nu. Je mist papa toch wel geef je aan. Ze zijn steeds aan het klussen om alles zo snel mogelijk af te hebben. Nog even door bikkelen moppie dan gaan jullie verhuizen en kun je eindelijk in je mooie nieuwe slaapkamer slapen. Ik zie jullie woensdag weer.

Love you both, xxxxx mama

Boaz en Jay - Op You Tube

22 april 2018
 

Annelies

30 april 2018 21:00:10
Super leuk!